Şimdi Ara

Büyün boyutlu (50' ve üstü) Tv Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Evdeki en büyük vazifeyi üstlenecek olan parçayı aramaya başladım. Bütçe olarak belirli bir şey yok aslında, 5000 e kadar çıkabilirim. Çünkü bütün her şey buna bağlanacak. Xbox, Playstation, digitürk, bilgisayar vs. hepsi bu ekrana bağlanacak.
    Öncelik tabi ki görüntü kalitesi. Ne kadar net olursa, o kadar iyi. Geçenlerde Ultra HD'leri inceledim ve tamamen kalbimi çaldı diyebilirim. Tabi fiyatları çok yüksek. :)
    3D benim için bir öncelik değil. Olmazsa, "keşke olsaydı" diyeceğimi sanmıyorum. Ancak 3D olursa, muhakkak kumandadan 2D yayını 3D ye çevirici özelliği olmasını isterim. Yani olacaksa düzgün olsun.
    Büyük ihtimalle çok uzun saatler açık kalacak. Hatta zaman zaman 36-48 saate kadar açık kalması söz konusu olabilir. Bu tür durumlarda problem çıkarmaması önemli.
    4 HDMI girişi gerekli.
    Tvnin üzerinde hoparlör olup olmaması önem arz etmiyor. Ses sistemi ile kullanılacak.
    Herhangi bir marka takıntım yok, Sharp da olabilir, LG de, Sony de, hatta Arçelik bile. (Şaka şaka, Arçelik yok )

Bu şartlar altında, bana tavsiye edebileceğiniz TV yada TVler hangileridir?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam benim gibisin
    büyük olsun diji uydu Xbox b.ray bağlansın istiyorum
    z906 ses sistemine bağlansın istiyorum
    benzer konu açmiştım 4500'e kadar diye :)
    hdmi 4 zor. Benim gibi hdmi çoklayıcı al. Uzaktan kumandalı.

plazma 3d veya yansıtıcı olayına girmelisin.

plazma Panasonic çok yakar çok kaçar. Lg 60 f/p iyidir. 3-4 yıl sonra kalbindekine gidersin

projeksiyon perde 3d kaliteli istersin şimdi, bütçeni ikiye katlamalısın
    bu sana göre
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82382719&p=1#82382719

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 18 Ekim 2013; 14:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3300TL ye P50STW60 aldım çok memnunum.

Neden 50 inch tercih ettim? Zaten konsol bağlamayı düşünüyorsan ekran büyüdükçe aslında bu amacına hizmet etmeyen noktaya ilerliyorsun. Bu panasonic 2500Hz bir ürün gerçekte 600Hz gibi birşey ama biliyorsundur plazma bu konuda hertürlü LED lerden iyi. Bu boyutta oyun için en uygun bu gibi görünüyor ve hangi yabancı siteye bakarsan bu senenin kesinlikle Fiyat Performans ürünü.
  • Hayırlı olsun
    güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Mesajda belirttim sanıyordum ama unutmuşum. Ömür ve tüketim açısından plazma panel düşünmüyorum.

Yeni cihazların bir çoğunda 4 hdmi girişi gördüm. Şu an için aradığım kriterleri karşılayan cihaz olarak PANASONIC Viera TX-L60ET5E var sanırım. Yine de önerilerinize açığım, belirtilen Tvleri de inceliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.