Şimdi Ara

Büyüksün Beşiktaşım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakit zamanında FB için, paranızla rezil oluyorsunuz diyenler de kimlerdi acaba..

Bu böyle bir döngü işte. Dönüp duruyoz..

yol dediğin yol gibi
    ulaşmalı bir yere
    biz dön baba dönelim
    geliyoz aynı yere
    bu döngü kısır döngü
    başı varda sonu yok
    dönüyom dönemiyom

sonunda bir çıkış yok

Ne güzel söylemiş rahmetli Cem Karaca..

Orijinalden alıntı: cdemir

Vakit zamanında FB için, paranızla rezil oluyorsunuz diyenler de kimlerdi acaba..

yol dediğin yol gibi
    ulaşmalı bir yere
    biz dön baba dönelim
    geliyoz aynı yere
    bu döngü kısır döngü
    başı varda sonu yok
    dönüyom dönemiyom

sonunda bir çıkış yok

Büyüksün Beşiktaşım

14m + Yıllık ücretleri susmaya yeter

• quote:

Vakit zamanında FB için, paranızla rezil oluyorsunuz diyenler de kimlerdi acaba..

yol dediğin yol gibi
    ulaşmalı bir yere
    biz dön baba dönelim
    geliyoz aynı yere
    bu döngü kısır döngü
    başı varda sonu yok
    dönüyom dönemiyom

sonunda bir çıkış yok

hey gidi cem baba be

• quote:

yol dediğin yol gibi
    ulaşmalı bir yere
    biz dön baba dönelim
    geliyoz aynı yere
    bu döngü kısır döngü
    başı varda sonu yok
    dönüyom dönemiyom

sonunda bir çıkış yok

İyi de öyle çok para vermedik biz bu yıldızlara.

Fenerbahçe'yle karıştırmayın lütfen.

Fernandes mükemmel olabilir,Buda size koyabilir

• Tarafsızlardan olarak şunları söyliyim; İnönü'de olması maçın televizyonun sesinin sonuna kadar açılıp kendimden geçmei sağlar diye düşünüyorum.Ancak futbola gelince Fenerbahçe kazanır.
    Sonuç olarak beraberlik gelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu arada son olarak bu maglubiyetin acısını pazar günü kim çekecek görecez.Benim bildigim Bjk takımının karakaterli oyuncuları bu maçda ölümüne oynayacaklar. Şimdiden size geçmiş olsun.

İnşallah dediğin gibi olur ama şu ortamda fb'yi yeneceğimizi hiç sanmıyorum. Keşke Kiev maçını kazansaydık da varsın fb yenseydi bizi.

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

quote:

Orijinalden alıntı: reLo

quote:

Orijinalden alıntı: soho

Yorum yaparken azıcık bari düşünün..

Dün yeni transferlerden hangisi oynadı ? Sadece 15 dk. Almeida oynadı..
    Yıldızlar aldınız Uefada hüsran oldunuz söyleminin doğruluk derecesi yazıylada "SIFIR" rakamlada "0"

Beşiktaş bu takımı önümüzdeki sezon için kurdu, bu sene gittiğimiz yere kadar gidecektik, kişisel hatalar yüzünden beklenen skoru alamadık..
    O yüzden yıldızlar aldınız Uefadan elendiniz söylemiyle ile ancak kendinizi kandırırsınız..

Bu sene Avrupada en az yarıfinal derken öyle değildi ama

Şampiyonlar Liginde hedef Zico dönemi derken UEFA da ŞL olmadı ama burda kesin favoriyiz derken öyle değildi değil mi ?

Ardından düne gelirsek elbette bence dün yenilmemeliydik özellikle ÖYLE bir farkla fakat en azından hem sizi(fenerliler) hemde türkiyeyi gidebildiği kadar temsil ettik.Bu kadroya yaptığınız yorumlarada anlam veremiyorum.Biz tum kupaları kazanalım Messi yi alalım siz hala Beşiktaşa laf edebileceksiniz.

Son olarak bir arkadaşın bizim kadromuz hakkında yaptığı bir yorumu gördüm hani ekrem sorumluluk almıyor dediğiniz yorum.Lugano dışında bir stoper söyleyiniz yobo diyeceksiniz yaşınıda sölermisiniz? veya gökhan gönül dışında bir sağ bek sol taraftan bahsetmiyorum bile...Veya niang dışında bir forvet Alex dışında bir 10 ...
    (Cevapları bütün merakımla bekliyorum...)

1 Numara Volkan Demirel,Brezilya milli takımının sol beki Andre Dos Santos,Milli takımın göbeği Emre Belözoğlu,Hala neden milli takıma alınmadığını anlamadığım alanında TÜRKİYE'nin en iyi oyuncusu olan Mehmet Topuz,Rüzgar gibi esen İssiar Dia

Öncellikle sorularıma cevap verdiğiniz teşekkür ederim şimdi sıra bende:
    1.Size volkan hakkında bir soru sormadım ama en iyi kaleci volkandır kabul ediyorum
    2.andre dos santos iyi güzel topçu da istikrar yok...Sizin hocanıza laf eden ve bana göre fenerbahçe gibi bir camiaya laf eden futbolcuyu nasıl bağrınıza basabiliyorsunuz.(1 maç iyi oynadı diye ...)
    3.Emreye gelince Alex bıraktıktan 2 veya 3 yıl sonra o da birakacak bunu biliyorsunuz
    4.Neden milli takıma alınmıyor Mehmot Topuz çünki TÜRKİYENİN en iyi oyuncusu falan diil hatta yedek bile olamaz 3 maça göre değerlendiriyorsunuz.
    5.İssiar Dia istatistikler lütfen...

Compañero

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

yol dediğin yol gibi
    ulaşmalı bir yere
    biz dön baba dönelim
    geliyoz aynı yere
    bu döngü kısır döngü
    başı varda sonu yok
    dönüyom dönemiyom

sonunda bir çıkış yok

Büyüksün Beşiktaşım

14m + Yıllık ücretleri susmaya yeter

Nemesis iş başında yine

• quote:

Bazılarının yogun 2- Beşiktaş kadrosunu begenmemek için üstün çaba harcayanlar her nedense kendi kadrolarının çok iyi oldugunu falan sanıyolar. Diayla Stochla Quaresmayı kıyaslayanlar şimdi Beşiktaş tarafatarlarının avrupayla ilgili konularını hortlatmakla meşguller. Merak edenlere söyleyim ben takımımın bu sene uefa kupasını alabilecegini söyledigim için pişman degilim son düdük çalana kadar da takımıma güvenirim. Zamanında en iyi siz bilirsiniz fenere 3 atıp 3 gün sonra da barcaya 3attıgımızı onun için kievdeki maçın son düdügü çalana kadar da dubline gidecegimize inanıyorum. Bu konuda yanılırsam ne olur fenerden hem geçen sene hem bu sene bişey olmayacagını bildigim için tahminlerimin dogruluık oranı yüksek olarak kalır. Gelelim beşiktaş kadrosununun eksik taraflarının bize dostane olarak (!) gösteren bu arkadaşlar için onların kadrosunu incelemeye. Yedek kalecisi olmayan Türk stoperi olmayan Türk sol beki olmayan ön liberoları vasat Türk kanat oyuncuları Topuz ve Özer gibi verimsiz takımın tüm hucum gücü tek oyuncunun sırtında olan o futbolu bıraktıkdan sonra yerini dolduramayacak diger oyuncularının kalitesizligi gün gibi ortaya çıkacak bir takımsınız. Yani ne bugun ne yarın başarı şansınız yok. Bizim yarın başarı şansımız var.

Fenerbahçe hakkında zerre bir şey bilmiyorsun, atıp ya tutarsa diyorsun. Çok sıkmışsın kendini bir şeyler yazmayı başarayım diye ama olmamış sevgili brandnew. Şimdi kaleci konusuna gelelim, kaleci pozisyonunda belki de ligin en iyisiyiz. Volkan'ın yedeği Mert, oynadığı tüm maçlarda taraftarın güvenini kazandı, hatasını hatırlamıyorum şu ana kadar, üstelik 21 yaşında. Kümeye düşen takımın kalecisini Volkan ile kıyaslama ihtiyacı duyan sizlersiniz, bizler değil. Diğer kalecinize değinmiyorum bile, dünkü maçtan sonra renkdaşlarının yorumlarını okusan yeterlidir. Türk stoperi olan sizleri gördük, Türk stoper olmayışı Türk futbolunun bir ayıbıdır, yıllardır çözülemeyen ve üstüne gidilmeyen bir altyapı problemidir. Haliye takım yabancı stoperlere yöneliyor. Sol bek poziyonunda Brezilya milli takımının 11 oyuncusu varken, size bakıyorum dün savunma ve hücum yönü kıt olan, top tekniği oldukça zayıf bir genç isim görüyorum aynı zamanda yılların tecrübesi, emektar ve çalışkan İbrahim'e muhtaç bir takım. Sağ bekte ise çalışkanlığı ve mücadeleci kimliği ile öne çıkmış bir Gökhan Gönül örneği mevcut, devşirme sağ beklerle, sağ beksiz oynayan bir takımın taraftarı olan senin, izlerken keyif alması gereken bir oyuncu. Ön libero olarak Selçuk, Emre uyumundan bahsetmeme gerek yok, Emre çift yönlü oyunu çok iyi oynayan sürekli dikine giden bir oyuncu, teknik kapasitesi yüksek, çoğu zaman sinir yönetimini yapamasa da bu ülkedeki en iyi orta sahalardan. Selçuk ise yıllardır takımın içinde olan, gün geçtikçe üstüne koyan tam bir profesyonel. Geçirdiği ağır sakatlıklardan yılmadan bugünlere kadar gelebilmesi ve son yıllarda Fenerbahçe taraftarının en çok sevdiği isimlerin başında gelmesi ise ayrı bir tablo. Özer ve Mehmet Topuz ise kanat oyuncuları değiller, öncelikle bunu bilmelisin. Son maçlarda formu tavan yapmış bir Mehmet Topuz'a, böyle yakıştırmalar yapman ise komik. Bir sakatlık vs. olmadıkça sana burada garanti verebilirim ki, Mehmet Topuz pazar günkü maçta takımın yıldızlarından biri olacak, o kadar iddialıyım. İssiar Dia ve Stoch her ikisi de çok gençler biri 23 diğeri ise 21 yaşında, ikisi de yetenekli, bir kanat adamından beklenen en öncelikli iki özellikten olan sürat ve top tekniğine sahip olan oyuncular. Mevcut kanat oyuncularınız ve transferleriniz gibi futbol yaşamının sonuna yaklaşmış isimler değiller. Gelecek gençlerle yazılır, yaş ortalaması yüksek bir takım ile değil, o yüzden ne bugün ne de yarın gerçekleşmesini beklediğin başarı şansınız, Fenerbahçe'ye kıyasla oldukça düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Bazılarının yogun 2- Beşiktaş kadrosunu begenmemek için üstün çaba harcayanlar her nedense kendi kadrolarının çok iyi oldugunu falan sanıyolar. Diayla Stochla Quaresmayı kıyaslayanlar şimdi Beşiktaş tarafatarlarının avrupayla ilgili konularını hortlatmakla meşguller. Merak edenlere söyleyim ben takımımın bu sene uefa kupasını alabilecegini söyledigim için pişman degilim son düdük çalana kadar da takımıma güvenirim. Zamanında en iyi siz bilirsiniz fenere 3 atıp 3 gün sonra da barcaya 3attıgımızı onun için kievdeki maçın son düdügü çalana kadar da dubline gidecegimize inanıyorum. Bu konuda yanılırsam ne olur fenerden hem geçen sene hem bu sene bişey olmayacagını bildigim için tahminlerimin dogruluık oranı yüksek olarak kalır. Gelelim beşiktaş kadrosununun eksik taraflarının bize dostane olarak (!) gösteren bu arkadaşlar için onların kadrosunu incelemeye. Yedek kalecisi olmayan Türk stoperi olmayan Türk sol beki olmayan ön liberoları vasat Türk kanat oyuncuları Topuz ve Özer gibi verimsiz takımın tüm hucum gücü tek oyuncunun sırtında olan o futbolu bıraktıkdan sonra yerini dolduramayacak diger oyuncularının kalitesizligi gün gibi ortaya çıkacak bir takımsınız. Yani ne bugun ne yarın başarı şansınız yok. Bizim yarın başarı şansımız var.

Fenerbahçe hakkında zerre bir şey bilmiyorsun, atıp ya tutarsa diyorsun. Çok sıkmışsın kendini bir şeyler yazmayı başarayım diye ama olmamış sevgili brandnew. Şimdi kaleci konusuna gelelim, kaleci pozisyonunda belki de ligin en iyisiyiz. Volkan'ın yedeği Mert, oynadığı tüm maçlarda taraftarın güvenini kazandı, hatasını hatırlamıyorum şu ana kadar, üstelik 21 yaşında. Kümeye düşen takımın kalecisini Volkan ile kıyaslama ihtiyacı duyan sizlersiniz, bizler değil. Diğer kalecinize değinmiyorum bile, dünkü maçtan sonra renkdaşlarının yorumlarını okusan yeterlidir. Türk stoperi olan sizleri gördük, Türk stoper olmayışı Türk futbolunun bir ayıbıdır, yıllardır çözülemeyen ve üstüne gidilmeyen bir altyapı problemidir. Haliye takım yabancı stoperlere yöneliyor. Sol bek poziyonunda Brezilya milli takımının 11 oyuncusu varken, size bakıyorum dün savunma ve hücum yönü kıt olan, top tekniği oldukça zayıf bir genç isim görüyorum aynı zamanda yılların tecrübesi, emektar ve çalışkan İbrahim'e muhtaç bir takım. Sağ bekte ise çalışkanlığı ve mücadeleci kimliği ile öne çıkmış bir Gökhan Gönül örneği mevcut, devşirme sağ beklerle, sağ beksiz oynayan bir takımın taraftarı olan senin, izlerken keyif alması gereken bir oyuncu. Ön libero olarak Selçuk, Emre uyumundan bahsetmeme gerek yok, Emre çift yönlü oyunu çok iyi oynayan sürekli dikine giden bir oyuncu, teknik kapasitesi yüksek, çoğu zaman sinir yönetimini yapamasa da bu ülkedeki en iyi orta sahalardan. Selçuk ise yıllardır takımın içinde olan, gün geçtikçe üstüne koyan tam bir profesyonel. Geçirdiği ağır sakatlıklardan yılmadan bugünlere kadar gelebilmesi ve son yıllarda Fenerbahçe taraftarının en çok sevdiği isimlerin başında gelmesi ise ayrı bir tablo. Özer ve Mehmet Topuz ise kanat oyuncuları değiller, öncelikle bunu bilmelisin. Son maçlarda formu tavan yapmış bir Mehmet Topuz'a, böyle yakıştırmalar yapman ise komik. Bir sakatlık vs. olmadıkça sana burada garanti verebilirim ki, Mehmet Topuz pazar günkü maçta takımın yıldızlarından biri olacak, o kadar iddialıyım. İssiar Dia ve Stoch her ikisi de çok gençler biri 23 diğeri ise 21 yaşında, ikisi de yetenekli, bir kanat adamından beklenen en öncelikli iki özellikten olan sürat ve top tekniğine sahip olan oyuncular. Mevcut kanat oyuncularınız ve transferleriniz gibi futbol yaşamının sonuna yaklaşmış isimler değiller. Gelecek gençlerle yazılır, yaş ortalaması yüksek bir takım ile değil, o yüzden ne bugün ne de yarın gerçekleşmesini beklediğin başarı şansınız, Fenerbahçe'ye kıyasla oldukça düşük.

Mehmet Topuz'un iyiye gittiği doğru ama Kayserispor'daki performansında değil bence. Kanat oyuncularına gelirsek, Q7 ve Simao'mu yoksa Stoch ve Dia'mı? Lütfen objektif olun biraz.

• bu işler böyledir, kimse rakip takımın avrupa da çok başarılı olmasını istemez,bu böyledir şaşıracak bir şey yok,kimse rakibinin başarılı olmasını istemez.bugün biz eleneriz,yarın fener, yarın gs elenir diğerleri güler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Mehmet Topuz'un iyiye gittiği doğru ama Kayserispor'daki performansında değil bence. Kanat oyuncularına gelirsek, Q7 ve Simao'mu yoksa Stoch ve Dia'mı? Lütfen objektif olun biraz.

Mehmet Topuz Kayserispor'da takımının lideriydi. Bilirsin, bir ordunun tüm askerleri general olamaz. Bir general olur, etrafında savaşacak erleri ve subayları koyarsın. Simao ve Quaresma ile Dia ve Stoch'u karşılaştırmadım, sadece öngörüde ve görüşte bulundum. Renkdaşının yazdıkları anlaşılan objektiflik timsali sana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

yol dediğin yol gibi
    ulaşmalı bir yere
    biz dön baba dönelim
    geliyoz aynı yere
    bu döngü kısır döngü
    başı varda sonu yok
    dönüyom dönemiyom

sonunda bir çıkış yok

İyi de öyle çok para vermedik biz bu yıldızlara.

Fenerbahçe'yle karıştırmayın lütfen.

Guti'ye vermedin Almedia'a vermedin Simao' ya vermedin
    İsmail'e verdin 5 milyon. Oda UEFA kupasından etti.
    Tabata' ya verdin 8 milyon peki o ne yaptı vb. diyeyim.

Burda kuluplerin isabetsiz transfer politikalarından bahsetmiyoruz. Konu çok farklı.
    Haa eğer bahsedelim diyorsan. FB Anelka'yı sanırım 8-10 verdi 15'e sattı
    Baliç' e 8 Milyon $ verdi 20 M'a sattı. Okacha'ya 3 M mark verdi 18 Milyon $'a sattı
    Hani senin söyleminle FB bu işlerden anlamaz diyordun ya. Söyle bakalım BJK'ın şu üç oyuncunun toplamının yarısı kadar transfer geliri elde edebilmek için kaç oyuncu sattı..

Asıl konuya gelecek olursak.
    Dün sen paranızla rezil oldunuz dersin. Bugün diğeri hani uzay takımıydınız noldu der.
    Bu döngü böyle sürer gider..

Haaa bir kısım taraftar, taraftarlığı ego tatmini olarak gördüğü sürece de bu böyle sürüp gidecek..

• quote:

Bazılarının yogun isteginden dolayı 4 gün banlandıgım için yorum yazamadım dün ama rakiplerin çogu yorumu kara gecemde en azından bir tebessüm ve gurur kaynagı oldu.Gelelim yorumlarıma:
    Burda yorum yapan aklınca dalga geçen takım tarafatarları
    Önce Fenerbahçeliler
    1- Takımları bu sene 4 tane organizasyona katılmış 3 tanesinde ilk turda elenmiş buna rağmen sadece ligde onda da ıkına sıkıla bizden 13 puan önde oldukları için pek bir mutlular. Burda başarı konusunda ögüt verenlermi dersin üstün futbol bilgilerini bizlerle paylaşanlarmı dersin hepsi var. En çok da Bjk taraftarlarının havalanmasından dem vurmalarına gülüyorum. Atatürk Havaalanına Şampiyonlar ligi kupası getirecegini iddia eden başkanlarıda gördük Uefada kendi stadın da final oynayanlarıda gördük 3 yıl üst üste şampiyonluklarıda gördük. Boş boş Havalanmak konusunda bu ülkede hiç bir takım fenrbahçe taraftarının eline su dökemez.Ha bide geçen sene sezon başında gs ve fb nin sadece birbirlerine puan kaybedip avarajla birinin şampiyon olacagını iddia edenler vardı. Bjk taraftarı bunların yanında çok sagduyulu kalır.
    2- Beşiktaş kadrosunu begenmemek için üstün çaba harcayanlar her nedense kendi kadrolarının çok iyi oldugunu falan sanıyolar. Diayla Stochla Quaresmayı kıyaslayanlar şimdi Beşiktaş tarafatarlarının avrupayla ilgili konularını hortlatmakla meşguller. Merak edenlere söyleyim ben takımımın bu sene uefa kupasını alabilecegini söyledigim için pişman degilim son düdük çalana kadar da takımıma güvenirim. Zamanında en iyi siz bilirsiniz fenere 3 atıp 3 gün sonra da barcaya 3attıgımızı onun için kievdeki maçın son düdügü çalana kadar da dubline gidecegimize inanıyorum. Bu konuda yanılırsam ne olur fenerden hem geçen sene hem bu sene bişey olmayacagını bildigim için tahminlerimin dogruluık oranı yüksek olarak kalır. Gelelim beşiktaş kadrosununun eksik taraflarının bize dostane olarak (!) gösteren bu arkadaşlar için onların kadrosunu incelemeye. Yedek kalecisi olmayan Türk stoperi olmayan Türk sol beki olmayan ön liberoları vasat Türk kanat oyuncuları Topuz ve Özer gibi verimsiz takımın tüm hucum gücü tek oyuncunun sırtında olan o futbolu bıraktıkdan sonra yerini dolduramayacak diger oyuncularının kalitesizligi gün gibi ortaya çıkacak bir takımsınız. Yani ne bugun ne yarın başarı şansınız yok. Bizim yarın başarı şansımız var.

ya hocam hanig yarının takımı hangi geleceğin takımı bu bana söylermisin? her konuda aynı şeyleri yazıyosun. ligde havlu attınız, eufa kupasındna çok büyük ihitmalle elendiniz, elde kalmış tek bir kupa. avrupa ya gidemem durumunuz ortadayken hangi yarının takımından bahsediyosun? seneye sadece ligde mi oynayacak bu yarının takımı?

hem geleceğin takımı diyosun bizim 21-23 yaşındaki geleceği parlak yetenekli oyuncularımız (dia-stoch) sizin querasmanızdan çok daha faydalı oalcak ileride. adam 2 maç. var 4 maç yok. dün de kırmızıyı yedi deplasman maçında yine yok. sertlik diyip duruyosunuz, şurda alex gelmiş bilmem kaç yaşına adam her maç sahada. seneye avrupaya çıkamazsanız querasma durmaz bu takımda.

ayrıca kiev maçında bi bakıyoruz sahada sadece 2 türk var evet yazıyla "iki"! takımı yabancı oyuncularla doldurarak başarı kaliteli yerli oyuncularla gelir. yarın başarılı olmak istiyosan önce türk oyuncuların kalitesini artırıcan ama balınızda öyle bir hoca var ki elinde olsa paso yabancıyla çıkıcak sahaya.gs nin uefa kupasında en büyük pay türk oyuncuların o zamanın en iyi ve en kaliteli oyuncuları olmasından dolayıdır.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Sakin ol şampiyon hala buradayız.

Yaş kaç?Burdaymış,yahu senin gibiler burada olsa ne olacak?

19,size Niang ile Dia yeter bize gerek yok.
  • ASlında bir önceki mesajımda söylediklerimin tam karşılıgı bir mesaj yazmışsın. Cidden bjk kadrosunu olumsuz fener kadrosunu pembe gözlüklerle görüyosunuz. Mert 2 maçda güven kazanınca iyi kaleci olmuş biz bunları Oguz içinde volkan babacan iyinde serdar kulbilge içinde duymuştuk zamanında. Her nasılsa Fenerlilerin begenmedigi Cenk kendine güveni olan yan toplarda iyi en önemliside bu ülkede hiç bir kalecide olmayan oyun kurma zekasına sahip bir kaleci ve bu takımın kalesinde 10 yıl rahatlıkla oynayabilecek bir kaleci. Diger kalecilerimiz Rüştü de Hakan da son derece iyi kaleciler. Her nasılsa bazı Bjk taraftarlarından Hakan kompleksi oluşmuş durumda dün hiçbir golde hatası olmamasına ragmen yuhlayanları gördük. Gerçi bu duruma Türkiye kupasında Fb kalecisi Serkanda da görmüştük. Kısaca kale konusunda fb asla ama asla bjk ayarında degil. Tek kaleciniz var oda dengesizin teki.Gelelim defansa Türk stoper yok demişsin ama Beşiktaşda Ersan da Toramanda kaliteli bir yabancı stoperin yanında sırıtmayacak oyuncular. Fb de Bekirle İlhanla kıyaslanacak durumda degiller.Defansda 3 yabancı kullanrak defans güvenligini her takım ele alır. Benim görüşüm defansda max 2 yabancı oynamalı.Beşiktaş tek yabancıyla oynuyor. Fb 3 yabancı kullanmadıgı sürece defansı son derece kötü. İsmail konusunda ki görüşlerine katılmıyorum. Bence çok iyi bir sol bek. Dün sol kanatta yalnız kaldı bobo destek olmadı hucumada çok çıktıgı için defansda aksadı ama Simao ile oynadıgında kalitsini görüyoruz. Bjk seneye 2 genç Türk kanat beki 1 tanede Ferrari yerine stoper aldıgında defansif sorunu kalmaz.Gelelim orta sahaya selçuk emre uyumundan falan bahsetmişsinde bilmesem inanacam. Selçuk bizim en kötü ön liberomuz aureliodan bile kötü bir oyuncu. Emre benim görüdügüm bu ülkenin son 10 yıldaki en büyük balonu. Her nsaılsa insanların kafasına emre hem defans hem hucum oynar diye kazımışlar ama her sezon attıgı gol sayısıda asist sayısıda belli. Defansif katkısıda belli. Topuzla Özere gelirsek kanat oyuncuları degil demişsin ama benim gördügüm bu oyuncular açık oynuyolar. Zaten Dia ve Stocha defansdaki yabancı bollugundan kontenjan kalmadıgından bu oyuncular oynuyor. Topuzunda Özerinde sezonu kaç gol kaç asistle bitirdikleri ortada. Gelecekle ilgilide Bjk da Cenk Ersan İsmail Necip gibi 4 tane banko oynayacak genç var. Bunlara 1 tanede sag bek eklersek ki bence Rıdvan buna çok uygun Türk oyuncu kadrosunu doldurmuş oluyoruz. Fenerde banko oynayacak Türk oyuncular gökhan gönül volkan emre var. Yabancılara gelirsek zaten Bjk dogru mevkilerde dogru yabancılara sahip.SAg açık sol açık çift yönlü orta saha ve oyun kurucu santrafor mevkilerinde iyi yabancılarımız var.Fenerle aramızdaki fark biz Barcaya karşı Arsenalin oynadıgı futbolu oynamaya çalışıyoruz. Bu sistemi oturtmaya çalışırken kazalara ugradık ama uzun vadede kaznana biz olacaz.Fenerin şuan oynadıgı klişe futbolla başarı şansı yok.

• quote:

ASlında bir önceki mesajımda söylediklerimin tam karşılıgı bir mesaj yazmışsın. Cidden bjk kadrosunu olumsuz fener kadrosunu pembe gözlüklerle görüyosunuz. Mert 2 maçda güven kazanınca iyi kaleci olmuş biz bunları Oguz içinde volkan babacan iyinde serdar kulbilge içinde duymuştuk zamanında. Her nasılsa Fenerlilerin begenmedigi Cenk kendine güveni olan yan toplarda iyi en önemliside bu ülkede hiç bir kalecide olmayan oyun kurma zekasına sahip bir kaleci ve bu takımın kalesinde 10 yıl rahatlıkla oynayabilecek bir kaleci. Diger kalecilerimiz Rüştü de Hakan da son derece iyi kaleciler. Her nasılsa bazı Bjk taraftarlarından Hakan kompleksi oluşmuş durumda dün hiçbir golde hatası olmamasına ragmen yuhlayanları gördük. Gerçi bu duruma Türkiye kupasında Fb kalecisi Serkanda da görmüştük. Kısaca kale konusunda fb asla ama asla bjk ayarında degil. Tek kaleciniz var oda dengesizin teki.Gelelim defansa Türk stoper yok demişsin ama Beşiktaşda Ersan da Toramanda kaliteli bir yabancı stoperin yanında sırıtmayacak oyuncular. Fb de Bekirle İlhanla kıyaslanacak durumda degiller.Defansda 3 yabancı kullanrak defans güvenligini her takım ele alır. Benim görüşüm defansda max 2 yabancı oynamalı.Beşiktaş tek yabancıyla oynuyor. Fb 3 yabancı kullanmadıgı sürece defansı son derece kötü. İsmail konusunda ki görüşlerine katılmıyorum. Bence çok iyi bir sol bek. Dün sol kanatta yalnız kaldı bobo destek olmadı hucumada çok çıktıgı için defansda aksadı ama Simao ile oynadıgında kalitsini görüyoruz. Bjk seneye 2 genç Türk kanat beki 1 tanede Ferrari yerine stoper aldıgında defansif sorunu kalmaz.Gelelim orta sahaya selçuk emre uyumundan falan bahsetmişsinde bilmesem inanacam. Selçuk bizim en kötü ön liberomuz aureliodan bile kötü bir oyuncu. Emre benim görüdügüm bu ülkenin son 10 yıldaki en büyük balonu. Her nsaılsa insanların kafasına emre hem defans hem hucum oynar diye kazımışlar ama her sezon attıgı gol sayısıda asist sayısıda belli. Defansif katkısıda belli. Topuzla Özere gelirsek kanat oyuncuları degil demişsin ama benim gördügüm bu oyuncular açık oynuyolar. Zaten Dia ve Stocha defansdaki yabancı bollugundan kontenjan kalmadıgından bu oyuncular oynuyor. Topuzunda Özerinde sezonu kaç gol kaç asistle bitirdikleri ortada. Gelecekle ilgilide Bjk da Cenk Ersan İsmail Necip gibi 4 tane banko oynayacak genç var. Bunlara 1 tanede sag bek eklersek ki bence Rıdvan buna çok uygun Türk oyuncu kadrosunu doldurmuş oluyoruz. Fenerde banko oynayacak Türk oyuncular gökhan gönül volkan emre var. Yabancılara gelirsek zaten Bjk dogru mevkilerde dogru yabancılara sahip.SAg açık sol açık çift yönlü orta saha ve oyun kurucu santrafor mevkilerinde iyi yabancılarımız var.Fenerle aramızdaki fark biz Barcaya karşı Arsenalin oynadıgı futbolu oynamaya çalışıyoruz. Bu sistemi oturtmaya çalışırken kazalara ugradık ama uzun vadede kaznana biz olacaz.Fenerin şuan oynadıgı klişe futbolla başarı şansı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Sakin ol şampiyon hala buradayız.

Yaş kaç?Burdaymış,yahu senin gibiler burada olsa ne olacak?

19,size Niang ile Dia yeter bize gerek yok.

Anlamıştım zaten

• quote:

ASlında bir önceki mesajımda söylediklerimin tam karşılıgı bir mesaj yazmışsın. Cidden bjk kadrosunu olumsuz fener kadrosunu pembe gözlüklerle görüyosunuz. Mert 2 maçda güven kazanınca iyi kaleci olmuş biz bunları Oguz içinde volkan babacan iyinde serdar kulbilge içinde duymuştuk zamanında. Her nasılsa Fenerlilerin begenmedigi Cenk kendine güveni olan yan toplarda iyi en önemliside bu ülkede hiç bir kalecide olmayan oyun kurma zekasına sahip bir kaleci ve bu takımın kalesinde 10 yıl rahatlıkla oynayabilecek bir kaleci. Diger kalecilerimiz Rüştü de Hakan da son derece iyi kaleciler. Her nasılsa bazı Bjk taraftarlarından Hakan kompleksi oluşmuş durumda dün hiçbir golde hatası olmamasına ragmen yuhlayanları gördük. Gerçi bu duruma Türkiye kupasında Fb kalecisi Serkanda da görmüştük. Kısaca kale konusunda fb asla ama asla bjk ayarında degil. Tek kaleciniz var oda dengesizin teki.Gelelim defansa Türk stoper yok demişsin ama Beşiktaşda Ersan da Toramanda kaliteli bir yabancı stoperin yanında sırıtmayacak oyuncular. Fb de Bekirle İlhanla kıyaslanacak durumda degiller.Defansda 3 yabancı kullanrak defans güvenligini her takım ele alır. Benim görüşüm defansda max 2 yabancı oynamalı.Beşiktaş tek yabancıyla oynuyor. Fb 3 yabancı kullanmadıgı sürece defansı son derece kötü. İsmail konusunda ki görüşlerine katılmıyorum. Bence çok iyi bir sol bek. Dün sol kanatta yalnız kaldı bobo destek olmadı hucumada çok çıktıgı için defansda aksadı ama Simao ile oynadıgında kalitsini görüyoruz. Bjk seneye 2 genç Türk kanat beki 1 tanede Ferrari yerine stoper aldıgında defansif sorunu kalmaz.Gelelim orta sahaya selçuk emre uyumundan falan bahsetmişsinde bilmesem inanacam. Selçuk bizim en kötü ön liberomuz aureliodan bile kötü bir oyuncu. Emre benim görüdügüm bu ülkenin son 10 yıldaki en büyük balonu. Her nsaılsa insanların kafasına emre hem defans hem hucum oynar diye kazımışlar ama her sezon attıgı gol sayısıda asist sayısıda belli. Defansif katkısıda belli. Topuzla Özere gelirsek kanat oyuncuları degil demişsin ama benim gördügüm bu oyuncular açık oynuyolar. Zaten Dia ve Stocha defansdaki yabancı bollugundan kontenjan kalmadıgından bu oyuncular oynuyor. Topuzunda Özerinde sezonu kaç gol kaç asistle bitirdikleri ortada. Gelecekle ilgilide Bjk da Cenk Ersan İsmail Necip gibi 4 tane banko oynayacak genç var. Bunlara 1 tanede sag bek eklersek ki bence Rıdvan buna çok uygun Türk oyuncu kadrosunu doldurmuş oluyoruz. Fenerde banko oynayacak Türk oyuncular gökhan gönül volkan emre var. Yabancılara gelirsek zaten Bjk dogru mevkilerde dogru yabancılara sahip.SAg açık sol açık çift yönlü orta saha ve oyun kurucu santrafor mevkilerinde iyi yabancılarımız var.Fenerle aramızdaki fark biz Barcaya karşı Arsenalin oynadıgı futbolu oynamaya çalışıyoruz. Bu sistemi oturtmaya çalışırken kazalara ugradık ama uzun vadede kaznana biz olacaz.Fenerin şuan oynadıgı klişe futbolla başarı şansı yok.

Volkan ve Emre dışında söylediklerine katılıyorum da, Avrupa'ya gidemezsek ne yapacak bu takım sadece ligde oynayarak? Yabancılar ne yapacak? Türkiye Kupasını almadıktan sonra ki garantisi yok, zor gözüküyor çünkü.

• Bölümü çok fazla takip ediyorum fakat yazmayı pek sevmem...
    Ama şu çok havalanmıştınız zart olcaktınız zurt olcaktınız diyen Fenerli arkadaşlar şampiyonlar liginde çeyrek final oynayınca siz ne yaptınız?

Hatırlayalım

Büyüksün Beşiktaşım

Hemen kendinizi yüceltip hersene birşeyler yapabileceğinizi sandınız ama zort.Demek ki neymiş?
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.