Şimdi Ara

Büyüksün Beşiktaşım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacı yukarıda dedim ya rehabilite, tatil...hangisi kolayına geliyosa artık...bunlara herkesin zaman zaman ihtiyacı olur utanılacak bir şey değil..forumdaki insanlar mecbur değil senin içinde bulunduğun durumun sıkıntısını yaşamaya..

Ben Tek takım tutarım önce bunu aklına sok..Yıllardır forumdasın bunu hala öğrenememişsin..Hangi maçı izlersem izleyeyeyim tuttuğum tek takım Beşiktaş...Senin dediğin gibi aliyi izleyince aliyi veliyi izleyince veliyi tuttuğum zamanlarda maç biter bitmez sokağa çıkar yağsatarım balsatarım oynardık..Kocaman adam olmuşsun, başkalarının düşüncelerinden etkilenip böyle ne -mmm yensinler istiyorum, -hmmm yenildiler oh be, diye saçma şeyler yapacağına.. kendine ait düşüncelerin, ideolojin olsun..Hayatın hiç bir dalında tutunamazsın buşekille..

mesajlarımın ağır gelenleri olduğunda da bir dahaki sefere şikayet edip sildirmeden yine lütfen diyerek rica ederek pm at, senin istediğin biçimde yazarım merak etme.

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T
    Technics, sana dun diyordum ya yazdiklarimi anlamiyorsun diye.. Bak hala devam ediyor. Orda neden uzulmedigim yaziyor. Simdi okuyup tekrar anlayamazsin diye kisaca Besiktaslilarin davranislari diyeyim. Ayrica sen her tuttugun takim yenilince uzuluyor musun? Eger oyleyse umarim sadece 1-2 takimin maclarini izliyorsundur, yoksa depresyondan cikamazsin. Bir de Nba falan da takip ediyorsan isin icinden hic cikilmaz valla..

Bundan sonra benden alinti yapip bir sey yazacagin zaman mesajlarimi 2-3 kere oku. 30 kusur yasina gelmissin ama hala alakasiz alakasiz seyler yaziyorsun.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Sadece besiktaslilarin boyle dusunmesi cok manidar degilmi sizce? Fenerliye turkiyenin en buyuk 2 takimini soyle desen once fener der sonra galarasaray, galatasarayliya sorsan once cimbom der sonra fener. Emin olun fenerliler galatasaraydan; besiktasa gore cok daha fazla nefret ettikleri halde bunu soylerler ayni sey galatasaraylilar icin de gecerli. Birakin da buyuklugunuu baskasi dile getirsin oyle kendi kendini ovmek pek dogru bisey degil takdir edersiniz ki.

Uzun lafin kisasi soyle dusunun, turkiyenin en buyuk 2takimi diyince besiktaslilar disinda herkes gs ve fb diyor. Trabzonlu yada zeytinburnusporlu "biziz" dese hadi oradan dersiniz ama kendiniz "ne buyuguz arkadas, en buyuk biziz arkadas" diye ovunuyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...

Eminim bu mesajimi hemen sikayet etme yarisina gireceksiniz bunu da biliyorum. Gercekleri duymayi kaldiramiyor bazilari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Sadece besiktaslilarin boyle dusunmesi cok manidar degilmi sizce? Fenerliye turkiyenin en buyuk 2 takimini soyle desen once fener der sonra galarasaray, galatasarayliya sorsan once cimbom der sonra fener. Emin olun fenerliler galatasaraydan; besiktasa gore cok daha fazla nefret ettikleri halde bunu soylerler ayni sey galatasaraylilar icin de gecerli. Birakin da buyuklugunuu baskasi dile getirsin oyle kendi kendini ovmek pek dogru bisey degil takdir edersiniz ki.

Uzun lafin kisasi soyle dusunun, turkiyenin en buyuk 2takimi diyince besiktaslilar disinda herkes gs ve fb diyor. Trabzonlu yada zeytinburnusporlu "biziz" dese hadi oradan dersiniz ama kendiniz "ne buyuguz arkadas, en buyuk biziz arkadas" diye ovunuyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...

Eminim bu mesajimi hemen sikayet etme yarisina gireceksiniz bunu da biliyorum. Gercekleri duymayi kaldiramiyor bazilari.

Başkası dile getirsinmiş,göreceli bir kavramı genelleyen bir zihniyetin yorumu bu işte,kimine göre farklı bir başkasına göre farklı,biçimsel araştırma mı yaptın, verilere dayanarak mı konuşuyorsun böyle?
    Başkasının demesiyle mi küçülüp büyüyeceğim? Futbolda maziye değil şu ana bakacaksın,ayrıca küstahca mesajlar atmaya gerek yok,benim dediğim kesinlikle doğrudur dercesine "Gercekleri duymayi kaldiramiyor bazilari." demekle gerçeklere ulaşılmıyor maalesef ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Hacı yukarıda dedim ya rehabilite, tatil...hangisi kolayına geliyosa artık...bunlara herkesin zaman zaman ihtiyacı olur utanılacak bir şey değil..forumdaki insanlar mecbur değil senin içinde bulunduğun durumun sıkıntısını yaşamaya..

Ben Tek takım tutarım önce bunu aklına sok..Yıllardır forumdasın bunu hala öğrenememişsin..Hangi maçı izlersem izleyeyeyim tuttuğum tek takım Beşiktaş...Senin dediğin gibi aliyi izleyince aliyi veliyi izleyince veliyi tuttuğum zamanlarda maç biter bitmez sokağa çıkar yağsatarım balsatarım oynardık..Kocaman adam olmuşsun, başkalarının düşüncelerinden etkilenip böyle ne -mmm yensinler istiyorum, -hmmm yenildiler oh be, diye saçma şeyler yapacağına.. kendine ait düşüncelerin, ideolojin olsun..Hayatın hiç bir dalında tutunamazsın buşekille..

mesajlarımın ağır gelenleri olduğunda da bir dahaki sefere şikayet edip sildirmeden yine lütfen diyerek rica ederek pm at, senin istediğin biçimde yazarım merak etme.

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T
    Technics, sana dun diyordum ya yazdiklarimi anlamiyorsun diye.. Bak hala devam ediyor. Orda neden uzulmedigim yaziyor. Simdi okuyup tekrar anlayamazsin diye kisaca Besiktaslilarin davranislari diyeyim. Ayrica sen her tuttugun takim yenilince uzuluyor musun? Eger oyleyse umarim sadece 1-2 takimin maclarini izliyorsundur, yoksa depresyondan cikamazsin. Bir de Nba falan da takip ediyorsan isin icinden hic cikilmaz valla..

Bundan sonra benden alinti yapip bir sey yazacagin zaman mesajlarimi 2-3 kere oku. 30 kusur yasina gelmissin ama hala alakasiz alakasiz seyler yaziyorsun.

Technics, bak yine neyin ne oldugunu bilmeden konusmussun. Ben bu kadar senedir forumdayim tartismaya girdigim 1 kisinin bile mesajini sikayet edip de sildirmedim. O yuzden anca boyle veletler gibi iftira atarsin. Cok merak ediyorsan yoneticilere mesaj at kim sikayet etmis diye sor. Sen kimsin ki mesajini sildireyim? 10 yasinda veletlerin attigi tur mesajlar atiyorsun, ne sildirecegim? Bakip bakip gulerim en fazla. Derim adama bak 30 kusur yasina gelmis ama hala orta okullu cocuklar gibi davraniyor diye.

Ha merak etme ben her yaz tatilime cikarim, sen dert etme. Yalniz seni tatil de paklamaz. Kafanda bir seyler uretip gelip gelip yaziyorsun buraya. Ha benle olan sorunun ne onu da bilmiyorum. Baska konularda da surekli alinti yapip bir seyler sacmaliyorsun demek ki yazdiklarim sende derin yaralar acmis.

Dusuncenin ne anlama bile geldigini anlamayan adam gelmis burda bana ders vermeye kalkiyor. Kendi dusuncelerim olmasa su an senle tartismazdim herhalde degil mi? Gerci sen benim yazdigim en basit seyleri anlayamayan bir adamsin, bunu anlamana ihtimal bile vermiyorum. Ailenden falan birini cagir sana okuyup anlatsin. Sonra tek basina okuyup anlamaya kalktigin zaman ortaya garip seyler cikiyor.

Biliyor musun senle yazismayi da seviyorum. Hem beni gulduruyorsun hem de sukretmemi sagliyorsun. Kendi kendime diyorum bak dunyada ne adamlar var. Her ne kadar gulsemde icten ice uzulmem gerektigini de biliyorum ama ne yaparsin insanlik hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Sadece besiktaslilarin boyle dusunmesi cok manidar degilmi sizce? Fenerliye turkiyenin en buyuk 2 takimini soyle desen once fener der sonra galarasaray, galatasarayliya sorsan once cimbom der sonra fener. Emin olun fenerliler galatasaraydan; besiktasa gore cok daha fazla nefret ettikleri halde bunu soylerler ayni sey galatasaraylilar icin de gecerli. Birakin da buyuklugunuu baskasi dile getirsin oyle kendi kendini ovmek pek dogru bisey degil takdir edersiniz ki.

Başkası dile getirsinmiş,göreceli bir kavramı genelleyen bir zihniyetin yorumu bu işte,kimine göre farklı bir başkasına göre farklı,biçimsel araştırma mı yaptın, verilere dayanarak mı konuşuyorsun böyle?
    Başkasının demesiyle mi küçülüp büyüyeceğim? Futbolda maziye değil şu ana bakacaksın,ayrıca küstahca mesajlar atmaya gerek yok,benim dediğim kesinlikle doğrudur dercesine "Gercekleri duymayi kaldiramiyor bazilari." demekle gerçeklere ulaşılmıyor maalesef ;)

Galatasarayin kume dusmesk kesinlesse, fener o sene sampiyonlugu garantilese bile ligin en buyuk karsilasmasi fb-gs olur, en fazla seyirciyi de o mac toplar. Besiktas-galatasaray, besiktas-fener maclari fb ve gsliler icin sadece ligin zor bir macidir, besiktaslilar disinda kimse bu maclari iple cekme bile. Siz daha konusun durun

Tamam ozaman konu aciyorum buyuksun amelebalgamsporum diye. En buyuk budur reyiz. En oyle diyorsam oyledir. 50milyon farkli dusunse de en buyuk bu

• Ha birde maziye bakma simdiye bak demissin. Bakiyorum besiktasla tarihinin en kotu galatasarayinin puani ayni. Evet averaj olarak galatasaraydan buyuksunuz bravo
  • quote:

quote:

quote:

Galatasarayin kume dusmesk kesinlesse, fener o sene sampiyonlugu garantilese bile ligin en buyuk karsilasmasi fb-gs olur, en fazla seyirciyi de o mac toplar. Besiktas-galatasaray, besiktas-fener maclari fb ve gsliler icin sadece ligin zor bir macidir, besiktaslilar disinda kimse bu maclari iple cekme bile. Siz daha konusun durun

Tamam ozaman konu aciyorum buyuksun amelebalgamsporum diye. En buyuk budur reyiz. En oyle diyorsam oyledir. 50milyon farkli dusunse de en buyuk bu

Doğum günü 11 Eylül 1992;
    Münakaşaya girmeye gerek yok haklısın ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğum günü 11 Eylül 1992;
    Münakaşaya girmeye gerek yok haklısın ;)

Tuttugu takim; besiktas ve en buyugun besiktas oldugunu zannediyor.

Dogru gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

yiğit şöleki bu kadronun kiev ezmesi gerikirdi zaten onlarda sheva ve artem hatta gusiev dışında iyi bir yıldızı olmayan takımı Q7,Almeida,Bobo,Guti gibi oyuncular Ezmesi gerekiyordu sizce de öyle değil?
    O sonuç nasıl çıktı biliyormusunz sizin görmedim ama diğer ARKADAŞLARINIZIN 3 oyuncu aldınız bir halt mı olacak demeleri benim sinirimi bozuyor...
    Ayrıca sizle daha önce tartışırken bir arkadş daha oraya bir yorum düşmüş şöle bişidi "GS den sonra Turklere Avrupa kupası kapandı " tarzında bir söz(tam hatırlamıyorum) bu beni dahada çılgına çevirdi özür dilerim ama BJK nin şuan ki kadrosunun bütün türk ekiplerden daha çok şansı var kazanmak için aslında

Boşuna tartışıyoruz yani 2000 den bu yana varlık gösteremiyen ŞL de iyi bir ilerleiyş yaptı diye kendini futbol bilgini eden iki takım karşımızda.GS ve FB liler uyanın artık gruptan 0 çeker gözüyle bakılan hatta gruplara kalamaz gözüyle bakılan 2 takım sizi postalarken biz AVRUPADA TÜRKLERİN GURURUYDUK!!!!

nasıl oluyor bu türklerin gurur..bize gelipte şusterinde dediği gibi tüklerin tek gururu beşiktaştır felan deme geç bu lafları.portodan 3 yiyerek mi kievden 4 yiyerekmi lokomotif i yendiğin içinmi gurur duyacağız yoksa q7 nin trivela vuruşumu gurur kaynağımız

Beşiktaş Türkiye'ye 16.5 puan mı ne kazandırdı bu sene.Diğer Avrupa'ya katılanların kazandırdığı puanları topla 2'yle çarp gene yaklaşamıyorlar.

Yani
    Türkiye'nin gururu=Beşiktaş ya da
    Türkiye'nin gururu=2(Bursaspor+Fenerbahçe+Galatasaray)
    yapıyor.

Einstein'ım biliyorum.

tek sığındığınız şey bu ülke puanı oldu zaten.çok yazık.artık bi 100 küsür yıl bişey yapmadan beklemezsiniz umarım

Buna sığınmak denmez başarımızı zaten sizin yorumlarınıza göre değil bu puanlar göre hesaplamamız lazım zaten

Compañero

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.