Şimdi Ara

Büyükçekmece veya Kumburgazda paralı plaj?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
24.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cıvarda bildiğiniz ücretli ve düzgün bir plaj varmı arkadaşlar?
    Sevgilimle gidicem ve şenzlonglu ve şemsiyeli düzgün bir mekan arıyorum bu cıvarda.
    Yarın gidicez yani hafta içi olduğu için daha az kalabalık olur diye umut ediyoruz.
    Arabam olmadığı için mecburen bu cıvarda olması lazım.Varsa bildiğiniz tafsiye edermisiniz?

• Kumburgaza git Orda 5 Yıldızlı bi otel var adını unuttum
    Onun hemen arkasındaki plaj boyunda istediğin gibi yüz eğlen Karışan Olmaz Aile Geliyor Genelde Oraya
    Ama sana önerim imkanın var ise daha güzel vakit gecirmen icin Bahcesehir Aqua Dolphine Gidebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeetleJuicee -- 14 Haziran 2009; 19:31:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeetleJuicee

Kumburgaza git Orda 5 Yıldızlı bi otel var adını unuttum
    Onun hemen arkasındaki plaj boyunda istediğin gibi yüz eğlen Karışan Olmaz Aile Geliyor Genelde Oraya
    Ama sana önerim imkanın var ise daha güzel vakit gecirmen icin Bahcesehir Aqua Dolphine Gidebilirsin

Tafsiyen için teşekkür ederim.Güneşliden bahçe şehire nasıl giderim ona bakayım bari.Gerçekten havuz daha iyi olur hem tuzlu su mahveder bizi.
    Fiyat nedir acaba bilgin varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: BeetleJuicee

Kumburgaza git Orda 5 Yıldızlı bi otel var adını unuttum

Tafsiyen için teşekkür ederim.Güneşliden bahçe şehire nasıl giderim ona bakayım bari.Gerçekten havuz daha iyi olur hem tuzlu su mahveder bizi.
    Fiyat nedir acaba bilgin varmı?

Büyükçekmece'de de var.Ben Bahçeşehir'dekine de gittim.Bence Büyükçekmece'deki daha güzel.

• büyükçekmece 'dekine gitmeni tavsiye etmiyorum dandik valla ora aqua dolphin güzel yer sezonluk üyelik alın kız arkadaşınla gidersiniz her istediğinizde denize gitmeni tavsiye etmiyorum marmara denizinde kahverengi deniz anaları dolu valla korkudan yüzemiyorum
  • İki aqua da yabani kaynıyor dikkatli olun. En son arkadaşlarla gittiğimizde 10 ar kişilik 2 topluluk şezlonglarla kayga etmişlerdi, ayrıca sularıda çok pistir. Eğlenceye değer diyosan salla gitsin ama. Büyükçekmeceye gidiceksen oranın sahilinde bir sürü paralı plaj var, çoğunda kum yok betona sallamışlar şezlongu, ama güzel yerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haa?

büyükçekmece 'dekine gitmeni tavsiye etmiyorum dandik valla ora aqua dolphin güzel yer sezonluk üyelik alın kız arkadaşınla gidersiniz her istediğinizde denize gitmeni tavsiye etmiyorum marmara denizinde kahverengi deniz anaları dolu valla korkudan yüzemiyorum

Doğru gerçekten ama ben dediğim gibi Dolphin'e de gittim.Benim ve arkadaşlarım için kaydıraklar cazip geliyordu.Yeterince kaydırak yoktu Dolphin'de.Ama Büyükçekmece'deki ise daha eğlenceli oluyor.Kaydırak sayısı fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben hatunla gideceğim için kaydıraklarla çok fazla işimiz olmaz.Az buçuk havuz ve güneşlenme.
    Pazartesi olucağı için fazla kalabalık olmaz diye düşünüyorum.
  • Dolphinde o kadar apaci yok
  • dolphin de sadece dam la girilebilen bir bölüm de vardı geçen sene sapları almıyorlar
    rahatsız edilmezsiniz kekolar tarafından
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

dolphin de sadece dam la girilebilen bir bölüm de vardı geçen sene sapları almıyorlar
    rahatsız edilmezsiniz kekolar tarafından

Böyle bir bölüm varsa tam isabet olur gerçekten.Zaten hatunun ailesinden zar zor izin alabildik yani herşey sorunsuz olsun istiyorum açıkçası.
  • Ben çekmecede oturuyorum ve kumburgazda okuyorum.. Çekmece pazar çok kalabalık olur p.tesi gitmekle iyi yaptın yarın fazla kalabalık olucağını sanmam .. Hafta başı ve çoğu coluk cocuk okulda olcak (sınav olayları için) Çekmecede yüzebileceğin senle sevgilin için düzgün bi yer yok ama albatrosa doğru giderken paralı giriş olan bi yer var fazla büyük değil ama aile ve sevgililer orayı tercih ediyor esenyurtlular kıraclı krolar fazla oraya gelmezler =)

Kumburgaza gelince.. Kumburgaz En iyi seçim olur.. Oralar sakin oluyor.. (Sakin bi yer rahaat bulursun ) Eğer deniz olmaz diyorsan Çekmecedeki pelikan otelin havuzuna paralıda girebilirsin...

Silivriye gidersen eğer orda paralı plaj bulursun ama oralar acaib kalabalık olur .. Tavsiyem kumburgaz yada çekmecedeki o ailelerin girdiği yer..
  • Tafsiyeler için teşekkür ederim beyler.Aqua dolphini seçtim.Sabah bana çok yakın yerden servisi de varmış.Biraz erken gidicez ama olsun nasılsa ylnız değilim
  • 5 yıldızlı otel dediğiniz Marine Princess mı :) banyosunda hamam böceği gezen ve tek kıl katkılı havuza sahip oteldir. kalantor adamların haftasonu metreslerini beslediği otellerden bir tanedir. 5 yıldızı nasıl vermişler bir türlü kestiremiyorum. geçen sene 2 telefona 300tl verenlere 5 gün 5 gece tatil veriyorlardı orda. o kadar güzel bir otel yani :)

kumburgaz sahiline gelirsek 5 kuruş etmez bir sahil. denizi yemyeşil olan nadide sahillerimizdendir. denizde sudan çok yosun var. hea giderim manita kovalarım dersen o konuda güzel. ama sevgilini alıp sakın gitme :) test ettim hiç mantıklı değil.

istanbulda denize gidilmez kardeşim o devirler geçeli çok oldu. havuzada gidiceksen hafta içi gidiceksin. ve sakın ha sakın dolphin veya marine gitmeyin. gidin bi otele yada olimpik tesise. haziran 20 den sonra ataköy olimpiyat havuzu açılıyor orası olabilir mesela.

çekmece hakkında pek bilgim yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

5 yıldızlı otel dediğiniz Marine Princess mı :) banyosunda hamam böceği gezen ve tek kıl katkılı havuza sahip oteldir. kalantor adamların haftasonu metreslerini beslediği otellerden bir tanedir. 5 yıldızı nasıl vermişler bir türlü kestiremiyorum. geçen sene 2 telefona 300tl verenlere 5 gün 5 gece tatil veriyorlardı orda. o kadar güzel bir otel yani :)

kumburgaz sahiline gelirsek 5 kuruş etmez bir sahil. denizi yemyeşil olan nadide sahillerimizdendir. denizde sudan çok yosun var. hea giderim manita kovalarım dersen o konuda güzel. ama sevgilini alıp sakın gitme :) test ettim hiç mantıklı değil.

istanbulda denize gidilmez kardeşim o devirler geçeli çok oldu. havuzada gidiceksen hafta içi gidiceksin. ve sakın ha sakın dolphin veya marine gitmeyin. gidin bi otele yada olimpik tesise. haziran 20 den sonra ataköy olimpiyat havuzu açılıyor orası olabilir mesela.

çekmece hakkında pek bilgim yok.

Dolphin veya marineyi neden tafsiye etmiyorsun acaba?

• Mavilere bin, kumburgazda in küçük migrosun orda. Deniz güzel.
  • hort byler kumburgaz paralı mı
  • Degil kardes .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oksijenli

Degil kardes .

sagolasın kalabalık olr mu hafta içi
  • Hocam simdi orada siteler dolmustur ama fazla kalabalik olmaz cmts pazar fena kalabalik olur + kekolar olur. Haftaici sakin sakin girersin denizine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.