yalnız otobüsle beylikdüzünden buraya nasıl giderim acaba hangi otobüse inip hangi durakta inmem lazım yardımcı olurmusunuz lütfen?
Suleyman Nazif icin dimi? B.duzunden b.cekmece tarafina giden silivri vs. gibi bir otobuse binip, b.cekmece golunun orda biyerde inip yukariya dogru yuruyunce oraya cikmasi lazim Ama o yakinlarda durak var mi bilmiyorum Otobuse binerken sormak lazim
400 e binip Eczane durağında indirmesini söylersin kaptana.Ordan sonrada yürürsün.
Not:Saat 6 da orda olmak gerekiyormuş birde.Prova varmış.
Sen de kimsin Ben gitmeyi dusunmuyorum provaya. Gerek var mi? Ersin pasa dover mi bizi gitmezsek
Bu arada, kumas pant. giyilecek dediler?
Sen bilirsin yani git gitme. Kumaş falan giyemem ben Kot tişört.Bitti.
quote:
Orjinalden alıntı: FaT@L1Ty
Sen bilirsin yani git gitme. Kumaş falan giyemem ben Kot tişört.Bitti.
Ben sortla gidecektim de, kapida laf ederler simdi Stres yasamaya gerek yok
teşekkürler arkadaşlar peki 400c 400a falan farkedermi yani herhangi bir 400lü otobüs oluyor dimi büyükçekmece olan
buarada ersin paşa dediğinizi kardeşime ilettim bizim forumdan yanıt verdiler diye hemen "onun lakabı öküzdü " dedi kim ki o?
Cok bekleyecegini sanmiyorum, benim kullandigim bi otobus degil normalde aam..
gittik geldik herkese bilgileri için çok teşekkürler
Hocam 400'le mi gittin Burdan gordugum icin 2 kiza soylemistim 400'le gidildigini. Bulamamis onlar.. (su hostes vardi ya kapida 2 tane, onlar 400'le gidilmiyo dediler)
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
Hocam 400'le mi gittin Burdan gordugum icin 2 kiza soylemistim 400'le gidildigini. Bulamamis onlar.. (su hostes vardi ya kapida 2 tane, onlar 400'le gidilmiyo dediler)
taksiyle gittik geldik biraz hazırlanma uzun sürünce otobüsle yetişemeyiz diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme