Şimdi Ara

Büyükada'ya nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın(cumartesi) büyük adaya gitmeyi düşünüyorum.Anadolu yakasında oturuyorum.Nasıl gidebilirim?Sanırım İdo'nun haftasonu seferi yok.Başka alternatif var mı?

• bostancıdan ve kartal dan motorlar kalkıyor onlarla gidebilirsin.veya bostancıdan vapurlar var onlarlada gidebilirsin
  • Kadıköy'den kalkmıyor mu peki?
  • yüzerek
  • kadıköy adalar da var ama ne sıklıkta bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

yüzerek

akıntı var cok gidemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

yüzerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam şaka yaptık bilmeden kırdıysam,kızdırdıysam özür dilerim
  • eminönünden kalkan vapurlar kadıköy iskelesine uğrayarak gidiyo adalara ordan binebilirsin
  • arghhh
    kızmadım lem şaka yaptım

ErrayN
    c.tesi günleri de var di mi?belli bi saatleri var mı peki?her saat başı kalkar mı?
  • 2. köprüden doğu beyazıt üzerinden gidebilirsin.
  • diyosunn...
  • jackie bende c.tesi gitmiştim deişmediyse vardır
  • jackie sen nerde oturuyosun? onu söylesene.eğer bu akşam bakabilirsem adalar seferlerine bakarım.tabi kadıköyden gidip geri dönebilirsem tekrar.servise çıkcam geri dönersem akşam bakarım
  • eyw saolun...
  • Kadıköyden Adalara vapur seferi var.Bildiğim kadarıyla saatleri,
    09:20 - 10:35 - 11:00 ve 12:20 daha sonra kaçta var bilmiyorum ama bu saatler işine yarar umarım.
  • ben beykozda oturuyorum ama ya üsküdar'dan ya da kadıköyden binecem.artık hangisi olursa.

Edit:yasamasebebim tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROfessionaL -- 30 Eylül 2005, 17:39:27 >
  • Üsküdardan adalara sefer yokkiii.Ya Kadıköy yada Bostancı.
  • ya en sağlamı bostancı dan olur..diğer yerlerde kimse kesin bişi diyememiş..bostancı bizim evin ordan istersen vapur var..istersen motor....ama deniz tutarsa motor a binme
  • gerçi artık gitmişsindir herhalde ama.. haftasonu deniz otobüsü seferi var adalara(kabataş ve bostancı'dan - kabataş'tan daha seyrek var). ayrıca kadıköy'den şehir hatları vapurları da gidiyor. deniz otobüsü yaklaşık 1 saat , vapurlar ise 1.5-2 saat kadar sürüyor. vapur da denizotobüsü de en son büyükada'ya gidiyor önceki adalarda yanlışlıkla inme. adalar arasında ulaşım ücretsiz. büyükada'ya gittiysen bisiklete binip ada turu atmadan dönme, ayrıca meydandaki lokantalarda yemeni tavsiye etmem çok pahalı oluyorlar. meydandan ne kadar uzaklaşırsan o kadar ucuza karnını doyurursun. adanın arka tarafında süper manzara var. iyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.