Şimdi Ara

büyük jant takmanın dezavantajları? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
115.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinanerd

Arkadaslar dogana 17 inc jant takacagim lastikler ne kadar ince olsada camurluga deyecegini zannediyorum bu konuda ne yapmaliyim ?

Bence 20" tak 17 az olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese slm. ben 96 model corolla aldım ve öndeki salıncakları değiştirdim.aracımda 13 inc jant var ve ben salıncakları değiştirdikten sonra tam sağ ve tam sol direksiyonlarda salıncaklar janta surtuyor. bunun nedeni ne olabilir. ayrıca 14 jant takmam durumunda frenler nasıl etkilenir. bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Üstad merhabalar aracım 2012 model Renault Fluence aracımın lastik ebatları 205/60/16 ben jantı büyütmek istiyorum yani hemen hemen 235/40/19 ebat taktırma gibi bı planım var yani arabamda lastik ince jant büyük olsun istiyorum ne gibi yararları ne gibi zararları olur taktırmaya degermi cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaBeRgE kullanıcısına yanıt

konfor nasıldı hocam? 215/45/17de? 45 ya da 50 mm yay ile nasıl konfor merak ediyorum

Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

konfor nasıldı hocam? 215/45/17de? 45 ya da 50 mm yay ile nasıl konfor merak ediyorum

hocam öncelikle tebrik ediyorum, 11 yıl önce attığım mesajı bulmuşsunuz  

Evet konfor baya fark etmişti 15" saç ve 17" çelik jant ile uzay kadar fark oluyordu resmen.

Şu anda yeni nesil araçlarda bu kadar fark olmuyor bence, en azından görüşüm o yönde.

eyv hocam. evet mesaj eskiydi baktım ama sonradan yakın zamanda hortlatıldığını gördüm o yüzden yazdım.

Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

eyv hocam. evet mesaj eskiydi baktım ama sonradan yakın zamanda hortlatıldığını gördüm o yüzden yazdım.

sıkıntı yok hocam :)

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.