Mining yapan arkadaşlar meğer birer melekmiş. Hep böyle düşük voltajda çalıştırmalar. Lütfeder gibi bol garantili kartları piyasanın altına satmalar falan. Bu ekran kartını üreten firmalar neden mining için kullanıldığını tespit ederse garanti dışı bırakıyor acaba? sırf bu iş için yaptığı kartlara neden 3 aydan fazla garanti vermiyor. Hadi biz düz yurdum insanıyız anlamıyoruz. Asus, gigabyte vs. falan da anlamıyor sanırım işten.
|
Ürünler mining için alındı ve hala mining için kazım yapmaya devam ediyorlar. Hocam siz şahsınız adına miningde kullanılmış hiçbir kart almayın. Banane bundan neden böyle birşey yazma ihtiyacı duydunuzki konumda :)
Mining işi ile uğraşan bir kişiye başka forumda elimde bulunan 8 adet gigabyte gaming g1 1070 leri satmış bulunmaktayım. Siz sanıyorsunuzki sadece oyun oynayanlar alacak bu kartları :) Ayrıca şunu belirtmek isterim. Daha önce kazım işleri ile hiç uğraşmadığınız o kadar belliki. Ben şu anda kartları senin oyun oynarken kartlara verebileceğin zarardan daha az zarar veriyorum. Bilip bilmeden ön yargılı gelip burada yazıyorsunuz. Kartlarım hala 32 ay garantili olup ilk gün alındığı gibi tertemizler. 3 ay boyunca 100 watta kullanıldığının ıspatını alacak kişiye sunabilirim. |
Ürünler mining kartlarımıdır?
|
Mining yapan arkadaşlarım var. RX serisi bir kartı fan arızasından dolayı üzerinde modlu BIOS varken garantiye gönderdiler. RMA yapılıp yenisi geldi. Firma da forumda çoğu kişinin kötülediği Nanokatalog. En az 1 yıl garantisi ve uygun fiyatlı olduktan sonra mining yapılan kart alınır.
|
Size hakkımı helal etmiyorum...
Siz kim oluyorda bana alaycı bir şekilde ders vermeye kalkıyorsunuz, Senin hayal dediğin teknolojileri çok kısa zamanda günlük hayatta kullanmaya başlayınca Bunlar hayal bunlar kullanılmaz dersiniz, bağnazsın sen, bana hayal kurmaktan bahsediyorsun ön yargılarla o Sanal diyorsun. Bilip bilmeden saçma sapan gelip burada konuşuyorsun. 90 lı yıllarda internet içinde aynı cümleleri sarf eden sizin gibi çok gereksiz insan oldu. Şimdi bu insanlar internetin bütün nimetlerinden yararlanmayı iyi biliyorlar ama. Çok kısa sürede o gün gelecek cripto teknolojiler günlük yaşamımızda girmediği yer kalmayacak. Ben daha fazla uğraşmak istemiyorum, yazma artık konuma... |
Hocam size karşı can sıkıcı bişe yazmadim, yanlış anlaşıldım galiba. Forum, sahibinden.com daki uçuk fiyatları geçti diye genel bi serzenişte bulundum.
Hem ilan sahibine hem de size karşı kötü anlamda bişe demek istemedim ![]() |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 19 Nisan 2018; 23:5:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 24 Nisan 2018; 19:55:55 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 3 Mayıs 2018; 5:29:37 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|