Şimdi Ara

(BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 (BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2
    LÜTFEN KONUYU TAMAMEN OKUYUNUZ.

Ekran kartları 36 ay yani 3 yıl Türkiye resmi garantisi altındadır.
    İnno3d Türkiye Distribütör Garantili. Distrübütör adambilisim. http://www.adambilisim.com/distrubutor.html
    Kalan Garanti Süresi : 31 Ay

Bütün ekran kartları 9 OCAK 2018 tarihinde satın alınmış olup, Türkiye resmi distrübütörü garantisi altındadır. Ürünler yaklaşık 7 aylık olup hiçbir kusur bulunmamaktadır.
    Ürünler orijinal kutularında ve eksiksiz kutu içeriği ile gönderilecektir.
    Resimdede göreceğiniz üzere ekran kartları 2017 51. haftası üretimidir. Yani 2017 aralık ayının son haftası üretilmiştir.

Dileyen kişilere getli ilan açılır. Güven ortamı oluşması için bütün tekliflere açığım.

Arkadaşlar şunu iyi anlamız gerekiyor. Satmış olduğum kartların 31 ay garantisi bulunuyor. 2.5 yıl garantisi bulunuyor. Bu şu demek oluyor. 2.5 yıl içerisinde aldığınız kartların olurda başına bir iş gelirse Garantiye yolladığınızda üç ihtimal oluyor. 1. ihtimal onarılıp gönderilmesi. 2. ihtimal kartın birebir orijinali ile değiştirilmesi. 3. ihtimal kartın fatura bedeli üzerinden para iadesi yapılması. Kartların fatura bedeli adet başı 2670 tl olup, aynı kartlar ve türevleri şu anda sıfırı 3200 tlden aşağı bulunmamaktadır.
    Ben adet başı 2100 fiyat yazdım, 2 ve üzeri alımlar için biraz daha indirim yaparım.Kartlarımda herhangi bir kusur yok, konuma gelen baltalamalara v.s aşağıda gerekli cevapları yazdım. Görseller sunarak. İncelersiniz hoşunuza giderse el sıkışırız.

Ürün özellikleri:http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=341

(BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2
    (BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2(BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2

GÜNCEL HALİ 24.07.2018
    Büyük bir indirim yapma kararı aldık. BU indirim sadece bütün kartlar toplu alınırsa kabul edilecektir. Aşağıdaki fiyatlarda indirim söz konusu değildir. Araştırsanız ne kadar hesaplı sattığımızı görürsünüz. Gerçek anlamda büyük bir indirim yapıyoruz.
    İKi paket halinde satışımız var.

PAKET 1: 11500 TL
    6 adet Inno3D GeForce GTX 1070 Ti Ekran Kartı
    15 adet version 9 riser=500 Tl değerinde
    1 adet Zyxel WRE2205 v2= 140 tl değerinde
    2 adet m2 slot= 100 tl değerinde
    2 katlı 14 ekran kartlı aliminyum rig kasası, mdfli. 300 tl değerinde
    12 adet Aerocool "Dark Force" 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı= 300 tl değerinde

PAKET 2: 14500 TL
    6 adet Inno3D GeForce GTX 1070 Ti Ekran Kartı
    Thermaltake Toughpower Grand 1200W Modüler 14cm Fanlı 80+ Gold Power Supply = Yaklaşık 1400 tl değerinde
    FSP Aurum PT 1200 1200W 80 Plus Platinum Modüler Psu 13.5 Cm Fa = Yaklaşık 1400 tl değerinde
    1 adet Asus z270p anakart= Yaklaşık 700 tl değerinde
    1 adet Asus b250h Gaming Anakart= Yaklaşık 500 tl değerinde
    2 adet intel pentium g4400 işlemci= Yaklaşık 450 tl değerinde
    1 Adet samsung marka 4 gb 2400 mhz ram=Yaklaşık 230 tl değerinde
    1 adet gskill 4 gb 2133 mhz ram= Yaklaşık 230 tl değerinde
    15 adet version 9 riser=500 Tl değerinde
    1 adet Zyxel WRE2205 v2= 140 tl değerinde
    2 adet m2 slot= 100 tl değerinde
    2 katlı 14 ekran kartlı aliminyum rig kasası, mdfli. 300 tl değerinde
    12 adet Aerocool "Dark Force" 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı= 300 tl değerinde
    Fiyat : 2100 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mining yapan arkadaşlar meğer birer melekmiş. Hep böyle düşük voltajda çalıştırmalar. Lütfeder gibi bol garantili kartları piyasanın altına satmalar falan. Bu ekran kartını üreten firmalar neden mining için kullanıldığını tespit ederse garanti dışı bırakıyor acaba? sırf bu iş için yaptığı kartlara neden 3 aydan fazla garanti vermiyor. Hadi biz düz yurdum insanıyız anlamıyoruz. Asus, gigabyte vs. falan da anlamıyor sanırım işten.
    Ürünler mining için alındı ve hala mining için kazım yapmaya devam ediyorlar. Hocam siz şahsınız adına miningde kullanılmış hiçbir kart almayın. Banane bundan neden böyle birşey yazma ihtiyacı duydunuzki konumda :)
    Mining işi ile uğraşan bir kişiye başka forumda elimde bulunan 8 adet gigabyte gaming g1 1070 leri satmış bulunmaktayım.
    Siz sanıyorsunuzki sadece oyun oynayanlar alacak bu kartları :) Ayrıca şunu belirtmek isterim. Daha önce kazım işleri ile hiç uğraşmadığınız o kadar belliki. Ben şu anda kartları senin oyun oynarken kartlara verebileceğin zarardan daha az zarar veriyorum. Bilip bilmeden ön yargılı gelip burada yazıyorsunuz.

Kartlarım hala 32 ay garantili olup ilk gün alındığı gibi tertemizler. 3 ay boyunca 100 watta kullanıldığının ıspatını alacak kişiye sunabilirim.
    Size hakkımı helal etmiyorum...

Siz kim oluyorda bana alaycı bir şekilde ders vermeye kalkıyorsunuz, Senin hayal dediğin teknolojileri çok kısa zamanda günlük hayatta kullanmaya başlayınca Bunlar hayal bunlar kullanılmaz dersiniz, bağnazsın sen, bana hayal kurmaktan bahsediyorsun ön yargılarla o Sanal diyorsun. Bilip bilmeden saçma sapan gelip burada konuşuyorsun. 90 lı yıllarda internet içinde aynı cümleleri sarf eden sizin gibi çok gereksiz insan oldu. Şimdi bu insanlar internetin bütün nimetlerinden yararlanmayı iyi biliyorlar ama. Çok kısa sürede o gün gelecek cripto teknolojiler günlük yaşamımızda girmediği yer kalmayacak.

Ben daha fazla uğraşmak istemiyorum, yazma artık konuma...
  • Fiyatta düşürüldü arkadaşlar dip fiyat.

• Ürünler mining kartlarımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Ürünler mining kartlarımıdır?
    Arabayla takas edebilecek kadar çok sayıda 1070ti ler için açılmış bi ilandayız

Muhtemelen miningden cikan kartlar. Ama yine bu fiyattan daha pahalıya ilan açan 1070 sahipleri var. Forum sahibindeni gecti malesef. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Ben ilan sahibinin mining yaptığını biliyorum,kaldı ki ucundan kıyısından bulaşmış kullanıcılar için notlar almıştım,ben şahsım adına mininge bulaşmış hiç bir kart almayacağım,zaten mining yapıldığını yazan hangi ilana baksan %50-60 güç vererek kullanmışlar para kazanmak için değil zevk olsun diye yapmışlar gibi bilgi veriyorlar,ben sadece ilan ile ilgilenenlerin haberdar olması için usulünce sordum,ilgilenenlerinde bilgisi olsun diye yazdım.İlan sahibi şikayet ederek sildirebilir,ozaman bizde daha farklı bakarız dh 2,el forum yetkililerine......
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Hocam size karşı can sıkıcı bişe yazmadim, yanlış anlaşıldım galiba. Forum, sahibinden.com daki uçuk fiyatları geçti diye genel bi serzenişte bulundum.

Hem ilan sahibine hem de size karşı kötü anlamda bişe demek istemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 19 Nisan 2018; 23:5:45 >
  • quote:

Ben ilan sahibinin mining yaptığını biliyorum,kaldı ki ucundan kıyısından bulaşmış kullanıcılar için notlar almıştım,ben şahsım adına mininge bulaşmış hiç bir kart almayacağım,zaten mining yapıldığını yazan hangi ilana baksan %50-60 güç vererek kullanmışlar para kazanmak için değil zevk olsun diye yapmışlar gibi bilgi veriyorlar,ben sadece ilan ile ilgilenenlerin haberdar olması için usulünce sordum,ilgilenenlerinde bilgisi olsun diye yazdım.İlan sahibi şikayet ederek sildirebilir,ozaman bizde daha farklı bakarız dh 2,el forum yetkililerine......
    Ürünler mining için alındı ve hala mining için kazım yapmaya devam ediyorlar. Hocam siz şahsınız adına miningde kullanılmış hiçbir kart almayın. Banane bundan neden böyle birşey yazma ihtiyacı duydunuzki konumda :)
    Mining işi ile uğraşan bir kişiye başka forumda elimde bulunan 8 adet gigabyte gaming g1 1070 leri satmış bulunmaktayım.
    Siz sanıyorsunuzki sadece oyun oynayanlar alacak bu kartları :) Ayrıca şunu belirtmek isterim. Daha önce kazım işleri ile hiç uğraşmadığınız o kadar belliki. Ben şu anda kartları senin oyun oynarken kartlara verebileceğin zarardan daha az zarar veriyorum. Bilip bilmeden ön yargılı gelip burada yazıyorsunuz.

Kartlarım hala 32 ay garantili olup ilk gün alındığı gibi tertemizler. 3 ay boyunca 100 watta kullanıldığının ıspatını alacak kişiye sunabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultimatetnctr U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sizin için veya ürünleriniz için kötü bir şey yazmadım,sadece ve sadece Mining işinde kullanıldığını ilanda belirtmediğiniz için yazdım,buna benzer başka ilanlarada yazacağım Mining işinde kullandığınızı belirtirseniz allah çarşınıza pazar versin.

Hayali işlerle uğraşmadım,hayal kurdum,ayrıca hayal kurmanızı tavsiyede ederim,velakin yaşam biçimi yapmayın önermiyorum,Kartlarınıza benden çok iyi bakacağınıza,hatta özel öğretmenler sayesinde düşük voltaj ile daha çok haşh elde etmeyide başarabilirsiniz,ama yıpranmıyor falan demeyin .........
  • quote:

Arkadaşım sizin için veya ürünleriniz için kötü bir şey yazmadım,sadece ve sadece Mining işinde kullanıldığını ilanda belirtmediğiniz için yazdım,buna benzer başka ilanlarada yazacağım Mining işinde kullandığınızı belirtirseniz allah çarşınıza pazar versin.

Hayali işlerle uğraşmadım,hayal kurdum,ayrıca hayal kurmanızı tavsiyede ederim,velakin yaşam biçimi yapmayın önermiyorum,Kartlarınıza benden çok iyi bakacağınıza,hatta özel öğretmenler sayesinde düşük voltaj ile daha çok haşh elde etmeyide başarabilirsiniz,ama yıpranmıyor falan demeyin .........
    Size hakkımı helal etmiyorum...

Siz kim oluyorda bana alaycı bir şekilde ders vermeye kalkıyorsunuz, Senin hayal dediğin teknolojileri çok kısa zamanda günlük hayatta kullanmaya başlayınca Bunlar hayal bunlar kullanılmaz dersiniz, bağnazsın sen, bana hayal kurmaktan bahsediyorsun ön yargılarla o Sanal diyorsun. Bilip bilmeden saçma sapan gelip burada konuşuyorsun. 90 lı yıllarda internet içinde aynı cümleleri sarf eden sizin gibi çok gereksiz insan oldu. Şimdi bu insanlar internetin bütün nimetlerinden yararlanmayı iyi biliyorlar ama. Çok kısa sürede o gün gelecek cripto teknolojiler günlük yaşamımızda girmediği yer kalmayacak.

Ben daha fazla uğraşmak istemiyorum, yazma artık konuma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 24 Nisan 2018; 19:55:55 >

• ultimatetnctr U kullanıcısına yanıt
    Burası forum hakaret etmeden ithamlarınıza cevap veriyorum,lütfen kişisel algılamayıp olaya geniş açıyla bakın bu söylediklerim bana göre,size göre farklı olabilir,bende sizinle aynı kanaatteyim sanal paralar hayatımıza çok kısa bir süre sonra girecek ancak tahmin edeceğiniz üzere her ülkenin kendine has coini olacak,şimdi ürettim dediğin coin'nin sahibi kim,garantörü kim bugün iktidar,bu para birimini kabul etmeyip,kendi sanal paramızı çıkarırsa,bunu diğer uluslarda izlerse biz hakkımızı kimden soracağız,kişisel düşünmeyin.Hakkınızı helal edip etmemek kararı sizin canınız sağolsun ilanı favorilerime ekledim hergün bakıyorum başlığı düzenleyip miningte kullandığınızı belirtirseniz yazılarımı editlerim,kal sağlıcakla...............
  • quote:

Mining dedin ve şimdi miningciler buraya gelecek. Hocam bu yüzde 50 - 60 işi palavra değil gerçek. Bir miningci olarak kabaca şu hesabı verebilirim size:
    1. %100 TDP ile 600 Sol alıyorum ve takribi 180 watt harcıyorum.
    2. %70 TDP ile 560 Sol alıyorum ve 108 Watt harcıyorum.
    3. Coşturmak istesem %120 TDP ile 630 Sol alıyorum ve 220 Watt harcıyorum.

Düşük TDP ile çalıştırdığımda elektrik giderlerimi de hesapladığımda yaklaşık yüzde 12-13 daha fazla kazanıyorum. Neden yüksek çalışayım hocam. Sıcaklık cabası, fanların deli küsküsü yemiş gibi delirmesi ve dönmesi cabası, çıkan ASIC vari ses cabası. Fanlar yüzde 45'te bir akdeniz meltemi gibi esiyorlar (Ege'de olabilir bilmiyorum meltem nerden eser). Haklısınız zevk için değil para kazanmak için yapıyoruz bu işi ve zamanında giren arkadaşlar iyi de kazandılar. Kısaca şunu diyeceğim. Eğer alacağınız kart usta bir miningci'den ise alın. Yoksa almayın. Usta adam ileriyi öngörür gereksiz yüklenmez. Toy ise vurur kırbacı sırtına anasını beller.

Selamlarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: colt18

Mining dedin ve şimdi miningciler buraya gelecek. Hocam bu yüzde 50 - 60 işi palavra değil gerçek. Bir miningci olarak kabaca şu hesabı verebilirim size:
    1. %100 TDP ile 600 Sol alıyorum ve takribi 180 watt harcıyorum.
    2. %70 TDP ile 560 Sol alıyorum ve 108 Watt harcıyorum.
    3. Coşturmak istesem %120 TDP ile 630 Sol alıyorum ve 220 Watt harcıyorum.

Düşük TDP ile çalıştırdığımda elektrik giderlerimi de hesapladığımda yaklaşık yüzde 12-13 daha fazla kazanıyorum. Neden yüksek çalışayım hocam. Sıcaklık cabası, fanların deli küsküsü yemiş gibi delirmesi ve dönmesi cabası, çıkan ASIC vari ses cabası. Fanlar yüzde 45'te bir akdeniz meltemi gibi esiyorlar (Ege'de olabilir bilmiyorum meltem nerden eser). Haklısınız zevk için değil para kazanmak için yapıyoruz bu işi ve zamanında giren arkadaşlar iyi de kazandılar. Kısaca şunu diyeceğim. Eğer alacağınız kart usta bir miningci'den ise alın. Yoksa almayın. Usta adam ileriyi öngörür gereksiz yüklenmez. Toy ise vurur kırbacı sırtına anasını beller.

Selamlarla.

Alıntıları Göster
    Anlamazlarki :) Sadece eleştirirler. Biraz paraya sıkıştığım için rigleri satmak durumunda kaldım. Ancak 1 ay içinde satılmazsalar zaten bu fiyattan kimse göremeyecek ekran kartlarını. Yükseliş trendi bu şekilde devam ederse kimse ucuza satmaz malını

• colt18 C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirici mesajınız için çok teşekkür ederim,Ben kötü niyetle yazmadım,ama ilanlara girin bakın ya sadece haftada 2 saat cs oynanmış üzmemişler,yada mining yapıp düşük tdp ile mining yapmışlar neredeyse her ilanda böyle işi bilenler dediğiniz gibi olabilir bir itirazım yok.

Benim bu ilana yazmamın sebebi resimdeki gibi gördüğüm bildiğim herkese not düştüm ilan açtıklarında bunu açıklamadığı zaman rahatsız oluyorum,sahibindende hergün enaz 5 ilanı şikayet ediyorum,ilan sahibi arkadaşa yazdım ilanı düzenle mining kartı olduğunu ilana yaz ben yorumlarımı silerim,hergün bir kaç kere bakıyorum,görüntülenme sayısı aldatmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 3 Mayıs 2018; 5:29:37 >

Bende sırf bu yüzden silmeyin diye konumu güncellemiyorum.
    Herkes yazışmaları görsün.
    Bana en başta pm atıp, bu şekilde bir konunuz var içerisinde mining için kullandığınızı yazmamışınız deseniz belki konumu düzenlerdim. Ancak sizin bu şekilde gelip, önceki postlarda olduğu gibi, benim konumun içinde baltalayıcı ve alaycı konuşmaya hakkınız yok.

Ben bu kadar boş bir yorum okumadım. Bilgisi yok fikri var. Yok düşük güçte kullanmışlar palavraymış. Milletin günahını alıp kul hakkına giriyorsun şu saçma sapan mesajınla. yöneticiler silmesin ki rezil olmaya devam et saçmaladığın mesajla. colt18 açıklamış durumu ve aynen onun dediği gibidir durum. o açıklama üzerine hala yorumunu silmemişsen kötü niyetlisindir. Bile bile hakka giriyorsun, arkadaşın ilanını baltalıyorsun olmayan bilgin ve gereksiz fikrinle. Kaldı ki 30 aydan fazla garantili kartla %200 güç verip oyun oynasan ne olur. Garantilik işi olduğu sürece 2.5 yıl daha keyifle garantiden faydalanabiliyorsun. Mining kartı alıp almamandan da satıcıya NE? burası ikinci el bölümü, mantıklı bir şey yazabilirsin tabi ki. bu kart yerine gidin 1080 filan alın diyebilirsin oyunculara bu fiyata varsa ya da yakın fiyata. Ama piyasanın oldukça altında bir fiyata zaten satılan bir kartın altına yok ben mining kartı almam bilmem ne. Ne saçmalıyorsun yav. Kime ne? Git baban alsın sana güzel kartlar, milletin konusuna bulaşma. Mining yapamayan, sistem kuramayan, buradan 3 kuruş para kazanan herkese linç girişimi nedir anlamış değilim. sen de al, sen de yap kardeşim. senin cebinden mi çalıyorlar, vergi mi kaçırıyorlar. eşşek gibi elektrik paraları ödeniyor, kartlara binlerce lira ödeniyor, saatlerce mesai harcanıyor sistem kurmaya ve sonrasında da 7/24 takip etmek zorundasınız, evde yer ayırmak zorundasınız. havadan geliyor sanki. bu ne saygısızlıktır ya. anlamıyorsan, bilmiyorsan boş boş konuşmayacaksın, gir iki youtube videosu izle bir şeyler öğren.

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım doğrudur,yanlışda yapmış olabilirim,siz herkesi kendiniz gibi mi görüyorsunuz?Forumda daha öncede mining kartı satıldı çok zaman önceydi yanlış hatırlayabilirim niki böcekgrafik diye hatırlıyorum, bugün yine satsın alırım sormadan soruşturmadan sizinle ilk defa karşılıklı yazışıyoruz ukala tavırlarınız ile mimliydiniz benim nazarımda ilanlarınızıda biliyorum okuyorum tek kelime etmedim,eleştirilecek bir şey yokmu tonla ancak herşeyin bir ölçüsü var,Yazım ilanda arkadaş düzeltme yapmadığı sürece kalacaktır,sadece bunun için yazmıştım konu buralara kadar geldi,Kısaca isteyen istediğini düşünebilir,Ben arkadaşın İYİ NİYETLİ OLDUĞUNA İNANMIYORUM,Arkadaşın bir diğer ilanıhttps://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1147222 Sadece başlığa Mining kartlarıdır,yazacak hadi burada bana kızdı yazmıyor ya diğer ilan..........

Hemen cevaplayayım, sizin gibi hiç bir şey bilmeyip mining'in kartı bozduğunu filan düşünenler, 30 ay garantisi olsa da o kartlardan uzak durulması gerektiği gibi saçma sapan düşüncelere kapılanlara böyle can sıkıcı yorumlar yaptırmasın diye özellikle yazmamıştır ama zaten kart sayısından belli mining yapıldığı. Kaldı ki mining kötü bir şey ya da kartı bozan, kartın alınmamasını gerektiren bir şey değil. Ha var tamamen bilinçsiz 3-5 kartla %100 güçle 70 derecede , fan devrini %90 da kullanan sizin gibi bilgisi olmadan bir şey yapmaya kalkan insanlar da... 2 sene kullanıp satıyorlardır, onlardan alınmaz doğrudur, kart haşat olmuştur, garanti 3-5 aydır filan falan... Lakin 30 tane kartı olan adam bu kadar yatırım yaptıysa ne yapacağını da biliyordur. İlanına mining yapıldı da yapılmadı yazması ilanı iyi ya da kötü, dürüst ya da sahtekar mı yapıyor? Ben anlamadım 3 aylık kartın mining yapılanı olsa ne olur gamer'ı olsa ne olur 2.5 sene üzeri garantisi var kartın. Benim ukala tavrım filan yok, sizin bilgisi yok fikri var tavrınız gerçek ukalalıktır, ben bildiğimi yazıyorum. Bilmediğime yorum yapmıyorum.

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    Bilmez isem sorar öğrenirim oturur okur öğrenirim,siz kendinizde söylüyorsunuz, (Kaldı ki mining kötü bir şey ya da kartı bozan, kartın alınmamasını gerektiren bir şey değil. Ha var tamamen bilinçsiz 3-5 kartla %100 güçle 70 derecede , fan devrini %90 da kullanan sizin gibi bilgisi olmadan bir şey yapmaya kalkan insanlar da.)

Amacınızı çok anlamadım,anlayamıyorum DİYORUM Kİ MİNİNG YAPTIĞINI VE NELER YAPTIĞINI USULÜNCE PAYLAŞIR,BİZDE ÖZÜR DİLER SİLERİZ,KALDI Kİ FORUMDA DAHA ÖNCEDE BU FURYADAN ÇOK ÖNCE SATAN ARKADAŞLARIMIZ VARDI,O ARKADAŞ YİNE SATARSA GİDER ALIRIM ZATEN ONUN İLANIDA AÇIK SEÇİK NE YAPILDIĞINI ANLATIR,SORU SORMAYA GEREK DAHİ BIRAKMAZ.

Forum kurallarından haberim var,büyük harf ile yazmamın sebebi belki yazdığım gözünüzden kaçıyordur,hoş neden bu kadar kızdığınızıda anlayamadım,hata varsa benim ile ilan sahibi arasında...

• Arkadaş yazabilirdi ilk başlarda güzel gitmiş konuşmalarda sonradan karşılıklı atışmaya dönmüş.

Ben şahsen bir yazı okumuştum çok ta tedirgindim 2. el ekrankartında mining vs yapılmışmıdır diye.
    Peki bunu nereden anlarım vs diye araştırırken fikrimi tamamen değiştiren bir yazı okudum.
    Yazıda bilgili arkadaşlardan biri @colt18 arkadaş gibi bir açıklama yapmış ve eklemiş garantisi 1 yıldan az olanı almayın bir risktir. Ama garantisi 1 yıl ve daha fazla ise gözünüz kapalı alabilirsiniz.
    Şöyle ki servislerde kartın mining için kullanılıp kullanılmadığını kimse anlayamazmış. Zira bios mod yapılan kartlar tekrardan stok bios atılıp öyle satılabilir veya servise geri gönderilebilir. Ha aklıma ilk gelen yahu kart bozuldu nasıl bios değişecek oldu. Bununda çeşitli yolları varmış baktım. Zaten servislerinde mining yapılan kart garanti dışıdır diye bir şeyleri yok. Tabi bios mod yapmazsanız. Bu da mining yapan kişinin elinde olan bir şey. Açıkçası kartın 1 yıldan fazla garantisi var ise bir sıkıntı çıkartmaz. Çıkartırsa da bu süreçte garantiye gider yapılır veya yenilenir gelir.

Ha bu şimdi fiyat kırmak için yapılan bir hareket ise bunun yerine satıcı arkadaşa mesaj atılıp pazarlık yapılabilir. En azından açık açık benim gözümde bu fiyat eder sen ne diyorsun dersiniz anlaşılır orta yer bulunur vs...

Vel hasıl kelam benim düşüncem bu yönde. Çok bilen biri değilim fakat bana mantıklı gelen bir açıklamaydı paylaşmak istedim. Yanlışım hatalı bir bilgim var ise eklerseniz ben de bilgilenmiş olurum.

• Fiyat güncellendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.