Şimdi Ara

(BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 23 Temmuz 2018; 19:52:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat takip.
  • Mining yapan arkadaşlar meğer birer melekmiş. Hep böyle düşük voltajda çalıştırmalar. Lütfeder gibi bol garantili kartları piyasanın altına satmalar falan. Bu ekran kartını üreten firmalar neden mining için kullanıldığını tespit ederse garanti dışı bırakıyor acaba? sırf bu iş için yaptığı kartlara neden 3 aydan fazla garanti vermiyor. Hadi biz düz yurdum insanıyız anlamıyoruz. Asus, gigabyte vs. falan da anlamıyor sanırım işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokie T -- 9 Haziran 2018; 15:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokie T

Mining yapan arkadaşlar meğer birer melekmiş. Hep böyle düşük voltajda çalıştırmalar. Lütfeder gibi bol garantili kartları piyasanın altına satmalar falan. Bu ekran kartını üreten firmalar neden mining için kullanıldığını tespit ederse garanti dışı bırakıyor acaba? sırf bu iş için yaptığı kartlara neden 3 aydan fazla garanti vermiyor. Hadi biz düz yurdum insanıyız anlamıyoruz. Asus, gigabyte vs. falan da anlamıyor sanırım işten.
    Sizler istiyorsunuzki bu kartları farklı üyeliklerle tek tek satışa koyalım. Hiç mining işine bulaştırmadan fiyatıda yüksekten yazıp satalım, insanları dolandıralım. Bunu istiyorsunuz doğrumu? Bunu yapanlarda var bu forumda belkide sizde onların bir tanesine kanıp kart aldınız.
    Ben kimseyi kandırmıyorum. Kartların mining için kullanıldığını yazıyor, her detayı ile belirtiyorum konuda ve konu altındaki sorulan sorularda.

Sizlerin amacı nedir anlamış değilim. Hangi ekran kartı üreticisi ürününe 3 yıl garanti koyup daha sonra o kartlardan bir tanesi bozulduktan sonra bu mining için kullanılmıştır deyip garanti dışıdır demiştir? Bunu ıspatlamassan namertsin.
    Ayrıca sana okkalı bir kapak geliyor sıkı dur. Ürünü aldıktan 5 ay sonra. Bugünün tarihinden 1 ay önce kartlardan bir tanesi bozuldu. Distrübütörü olan adambilişime gönderdim ekran kartını, kartın fabrika üretim kaynaklı sorunlu olduğu tespit edildi ve kartın fatura bedeli üzerinden para iadesi tarafıma gerçekleştirildi.
    Buda kanıt:
    (BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2

Şunuda belirteyim ben bu kartları direk distrübütörden aldım. N11 satış siteleri üzerinden, ve kartları aldığımda mining için kullanacağımı biliyorlardı.

Ayrıca senin o bahsettiğin 3 ay garantili kartlar görüntü çıkışı olmayan sadece mining için üretilmiş olan ve fiyatı ucuz olan karltardır. Garanti sürelerinin bu kadar kısa olması ülkemizdeki distrübütörlerin uyanıklılığından kaynaklıdır. O kartlar birçok ülkede 3 yıl garantili bulabiliyorsunuz. Bunuda bil öyle yaz tamammı. Adam gibi araştırma yapmadan gelip konumu baltalama.
    3 ay garantili ürünü alan kişinin kendi tercihi ben almam alacak olanlarada yurt dışını gösterdim şimdiye kadar ve yurt dışından aldılar o kartları hem daha ucuz hem 3 yıl uluslararası garanti ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 20 Haziran 2018; 23:46:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rokie T

Mining yapan arkadaşlar meğer birer melekmiş. Hep böyle düşük voltajda çalıştırmalar. Lütfeder gibi bol garantili kartları piyasanın altına satmalar falan. Bu ekran kartını üreten firmalar neden mining için kullanıldığını tespit ederse garanti dışı bırakıyor acaba? sırf bu iş için yaptığı kartlara neden 3 aydan fazla garanti vermiyor. Hadi biz düz yurdum insanıyız anlamıyoruz. Asus, gigabyte vs. falan da anlamıyor sanırım işten.
    Arkadaşım bilgin eksik sanırım, ben de geçtim bu yollardan merak etme. Ekran kartı alacağım ne yapmalıyım ya mining de kullanıldıysa vs. gibi bir sürü soru ile aklımı yordum. Şimdi senin dediğin gibi değil olay (teknik servis ve garanti için ) Nasıl mı?
    Şöyle ki;
    Şimdi aldığın kart arızalandı diyelim garantiye gönderdin. Adamların yaptığı şey şunlar,

Kartta fiziksel bir hasar var mı
    Yok ise işin yazılım kısmına geçer
    Kartın biosuyla oynanmış mı yani bios mod yapılmış mı

Karta bios mod yaparsan kart garanti dışı kalır zaten. Ama bios temizse dokunmazsan hiçbir problemin olamaz. Servis bunu anlamaz. Bu sebepledir ki 1 sene üzerindeki kartları gönül rahatlığıyla alabilirsin. Bir sıkıntı oluştuğunda servise gönder yapılsın veya para iadesi ya da yeni ürün değişimi...

Şimdi sen tutup modlanmış bios atarsan karta bu haliyle gönderirsen servise tabi kart garanti dışı kalır. Ben alacağım zaman birkaç şeye bakarım.

Karta bios mod yapılmış mı yoksa bios stok bios mu
    Garanti var mı ve süresi 1.5 yıldan fazla mı
    Kartın soğutma sistemi
    Kartın modeli vs...

Tabi ki sıfır almayı ben de isterim ama fiyatlar malum... Düşecek dediler bekledim bekledim daha da yükseldi..

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Mining yapan arkadaşlarım var. RX serisi bir kartı fan arızasından dolayı üzerinde modlu BIOS varken garantiye gönderdiler. RMA yapılıp yenisi geldi. Firma da forumda çoğu kişinin kötülediği Nanokatalog. En az 1 yıl garantisi ve uygun fiyatlı olduktan sonra mining yapılan kart alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 21 Haziran 2018; 8:43:50 >
  • ilk fiyatlandırma 2270 tl di.

bende hepsi sattı ortalıkta gözükmüyor diye düşündüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 2 Temmuz 2018; 1:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Fiyat takip.
    2 adet satıldı Fiyat düşürüldü.

• GÜNCEL HALİ 24.07.2018
    Büyük bir indirim yapma kararı aldık. BU indirim sadece bütün kartlar toplu alınırsa kabul edilecektir. Aşağıdaki fiyatlarda indirim söz konusu değildir. Araştırsanız ne kadar hesaplı sattığımızı görürsünüz. Gerçek anlamda büyük bir indirim yapıyoruz.
    İKi paket halinde satışımız var.

PAKET 1: 11500 TL
    6 adet Inno3D GeForce GTX 1070 Ti Ekran Kartı
    15 adet version 9 riser=500 Tl değerinde
    1 adet Zyxel WRE2205 v2= 140 tl değerinde
    2 adet m2 slot= 100 tl değerinde
    2 katlı 14 ekran kartlı aliminyum rig kasası, mdfli. 300 tl değerinde
    12 adet Aerocool "Dark Force" 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı= 300 tl değerinde

PAKET 2: 14500 TL
    6 adet Inno3D GeForce GTX 1070 Ti Ekran Kartı
    Thermaltake Toughpower Grand 1200W Modüler 14cm Fanlı 80+ Gold Power Supply = Yaklaşık 1400 tl değerinde
    FSP Aurum PT 1200 1200W 80 Plus Platinum Modüler Psu 13.5 Cm Fa = Yaklaşık 1400 tl değerinde
    1 adet Asus z270p anakart= Yaklaşık 700 tl değerinde
    1 adet Asus b250h Gaming Anakart= Yaklaşık 500 tl değerinde
    2 adet intel pentium g4400 işlemci= Yaklaşık 450 tl değerinde
    1 Adet samsung marka 4 gb 2400 mhz ram=Yaklaşık 230 tl değerinde
    1 adet gskill 4 gb 2133 mhz ram= Yaklaşık 230 tl değerinde
    15 adet version 9 riser=500 Tl değerinde
    1 adet Zyxel WRE2205 v2= 140 tl değerinde
    2 adet m2 slot= 100 tl değerinde
    2 katlı 14 ekran kartlı aliminyum rig kasası, mdfli. 300 tl değerinde
    12 adet Aerocool "Dark Force" 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı= 300 tl değerinde
    (BÜYÜK İNDİRİM)-(11 Adet) Inno3D GeForce GTX 1070 Ti 8GB DDR5 256 BIT DVI 3xDP HDMI Twin X2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatetnctr -- 24 Temmuz 2018; 22:7:54 >

• 3 adet satıldı. Konu güncellendi. Satışlarımız devam ediyor.

• 2 adet daha satıldı 6 adet ekran kartı kaldı. Konu güncel satışlar devam ediyor.

• PAKET 2 YANİ BÜTÜN SİSTEM @hatrix arkadaş revize edildi. Satış durduruldu...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.