Şimdi Ara

Büyük DH Anketi Çalışıyor Musunuz Yoksa İşsiz Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Büyük DH Anketi Çalışıyor Musunuz Yoksa İşsiz Misiniz?


(En Son Oy Tarihi: 25.9.2019)
Giriş
Mesaj
  • Mimarlık bölümünde tek dersim kaldı, 3 aydır mimarlık alanında arıyorum iş bulamıyorum. Bu durum beni derin düşüncelere sevk etti. Bişpul bir halde iş ararken forum kullanıcılarının durumunu da görmek istedim.
    Ayrıca ne okuduğunuzu, mesleğinizi, genel durumunuzu da yazarsanız güzel olur.
    Lütfen öne çıkarınız. Tabloyu beraber görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoo000 -- 21 Eylül 2019; 20:45:53 >



  • Yok kardeşim iş tanıdığın torpilin yoksa koşarak tavuk yakalamaya benziyor iş bulmak, denk getirebilirsen.
  • Düşük maaşa çok iş var, önemli olan iyi bir maaşlı iş bulmak
  • hocam allah yardımcın olsun. kuzenim mimarlık bitirdi ağlayarak o projeleri bitirmeye çalışırdı. işsiz şuan. işe alsalar bile maaş verdikleri yok. asgari ücretli bir iş dahi bulamıyor. bende lojistik yönetimi bitirdim 5 aydır bende işsizim. izmir iş konusunda çok kısır bir yer. mağazacılık ve garsonluk dışında başka bir iş yok.
  • Serbest çalışıyorum, iş arıyorum.
  • Meraxes kullanıcısına yanıt
    hocam ben en zor olarak bilinen üniversitede okuyorum. çektiğimizi bir biz biliriz. bu kadar eziyetten sonra 3bin tl ile işe alcaklardı ama o da olmuyor artık. üniversiteyi bitirmem için azmim kalmadı bile. ama artık proje falan çok kolay yapabiliyorum, ondan dolayı diplomayı alırım bu dönem. sonra askere giderim. belki uzun dönem yapıp o parayla amerikaya falan giderim. bu ülkede herkes mimarlık okuduğu için iş çok zor. kaliteli olsanız bile torpil olmadığından iş yok.
  • Şık eklenmiştir.
  • Bu ülke bitmiş okuyanından diplomalısına herkes karamsar ben güvenliğim on yıldır çalışıyorum işim var ama yayında ve yapımda emeği olanların Allah bin türlü belasını versin. Kendi adıma vicdanım rahat çünkü akp ye hiç oy vermedim. Chp den de makam dilemedim başkalarından da. Hala aynı işi deyim aldığıma razıyım. Yine de eleştiriyorum çünkü tek taraflı düşünmüyorum çünkü gidişat kötü çünkü olan herşeyi sattılar, çünkü bişey kalmadı ne demokrasi ne insan hakları çiftci desen bitmiş üretse bile elindekini alacak kimse yok. Alsa bile aracı alıp eline sıkıştırıyor üç beş. Gazeteci desen içerde seni savunacak kimse senin yerine hak arayacak yazıp çizecek kimse kalmadı. Teknoloji desen yok giyim desen o da fahiş çünkü üretim yok. Bu ülkede bana tek bir ucuz bir şey söyleyin bir tek şey diyin ki şu ucuz var mı bulamazsınız. Sen ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünürsün seni yöneten koluna elli bin liralık çanta takar. Bir baba da çocuğuna pantolon alamadı diye kendini öldürür. Bunlar Müslüman doğruya başörtüsüyle bir ülkeyi yediler yediler de hala doymadılar. Bu ülke herşeyi hakkediyor kardeşim, o başbakan yiyecek diyen angutlar düşünsün şimdi. Para sayma makinalarını da unuttular bakaracı makaracıları da.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.