Şimdi Ara

büyük adam olucağını düşünen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç hayata tutunamıcakmışım gibi geliyo maaşım olucakmış ev araba alıcakmışım v.s ne olcak la bizden çok umutsuzum ben
    acaba bi baltaya sap olabilcekmiyiz?

• oluruz herhalde.
    maaşımız az olur veya çok olur ama bir şekilde geçindirir bizi bu hayat gibi geliyor.
  • Ben düşünüyorum. Özellikle amerika kaynaklı olabilitesi yüksek hayallerim var
  • Bende öyle düşünürdüm gençlikte.
  • hayallerimiz nolucak peki gerçekleşiceklermi acaba
  • Katılıyorum. Avustralyaya gidip orda bi hayat kurmamın hayatımı yaşamanın daha çok olasılığı olduğunu düşünüyorum.
  • Evet düşünüyorum. Büyük adam olmak benim için farklı bir şey ancak hayallerime erişebileceğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charm -- 21 Temmuz 2011; 0:17:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

hayallerimiz nolucak peki gerçekleşiceklermi acaba

Eğer çok imkansız değillerse
  • ben çok fena zengin olurum kesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

ben çok fena zengin olurum kesin...

Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

hocam bilmiyorum kaç yaşındasın ama muhtemelen benden büyüksün (yaşım 18)
    şimdi bakıyorum millete altında 80-90binlik jip bir sürü dairesi var adamda ne gelecek kaygısı var ne başka bişey bizde öylemi çok şükür 1 tane kendi oturduğumuz dairemiz var. ama ne işler iyi gidiyo ne arabamız var ne dedemizin mirası var
    bizdemi şans yok milletmi çok şanslı ben anlamıyorum babam mobilyacı marangoz 4-5 senedir hiç işlerin iyi gittiğini görmedim anca kendimizi geçindiriyoruz ne bi birikim ne bi yatırım hiç bişey yok ne olucak bizim bu halimiz millet alıyo başını gidiyo işleri 10 numara gidiyo alıyo evi arabayı bizde tık yok bu yüzden merak ediyorum ben bişeyler yapabilcekmiyim diye en azından çocuklarıma bunları düşündürmek istemiyorum

• quote:

quote:

Kimileri sadece hayal kurar, kimileride onları gerçekleştirir hocam dediğinde çok haklısın çok imkansız değilse inançla ve azimle olacak şeyler.
  • komiser olacam ben bide sevdiğim kadınla evlenmek hayalim
  • quote:

quote:

quote:

şimdi bakıyorum millete altında 80-90binlik jip bir sürü dairesi var adamda ne gelecek kaygısı var ne başka bişey bizde öylemi çok şükür 1 tane kendi oturduğumuz dairemiz var. ama ne işler iyi gidiyo ne arabamız var ne dedemizin mirası var
    bizdemi şans yok milletmi çok şanslı ben anlamıyorum babam mobilyacı marangoz 4-5 senedir hiç işlerin iyi gittiğini görmedim anca kendimizi geçindiriyoruz ne bi birikim ne bi yatırım hiç bişey yok ne olucak bizim bu halimiz millet alıyo başını gidiyo işleri 10 numara gidiyo alıyo evi arabayı bizde tık yok bu yüzden merak ediyorum ben bişeyler yapabilcekmiyim diye en azından çocuklarıma bunları düşündürmek istemiyorum

İnsanın inandığı zaman ve azmettiği zaman başaramayacağı hiç birşey yoktur.
    Bu arada yaş 31
    Ve bir de şöyle düşün;Yürüyebiliyor konuşabiliyorsun derdini anlatabiliyor üzüntünü belli edebiliyorsun sana tavsiyem böyle çok daraldığın zamanlar da hastahaneler de yatmakta olan ağır durumda ki hastaları ziyaret et o zaman haline şükredirsin inan bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 21 Temmuz 2011; 0:40:56 >

• 21 yaşındayım
    henüz askere gitmedim
    türkiyenin sayılı metal ithalatı-ihracatı yapan bi firmada satış sorumlusuyum.
    ama ALLAHIN izni ile geleceğimi çok parlak görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

21 yaşındayım
    henüz askere gitmedim
    türkiyenin sayılı metal ithalatı-ihracatı yapan bi firmada satış sorumlusuyum.
    ama ALLAHIN izni ile geleceğimi çok parlak görüyorum.

Hangi firmaymış o ben de o sektördeyim.
  • hepiniz burda harcanyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IaTad

hepiniz burda harcanyorsunuz

Bari sen kurtar kendini.
  • Çıtayı yüksek tut, atik ol, başladığın işi bitir, hep doğruyu söyle. Üçkağıt gerekmeyen işlerde yükselmek için bunlar yeterli. Ama herkesi kendin gibi zannetme, büyük firmalarda insanlar birbirinin kuyusunu kazmaya çalışır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnsanın inandığı zaman ve azmettiği zaman başaramayacağı hiç birşey yoktur.
    Bu arada yaş 31
    Ve bir de şöyle düşün;Yürüyebiliyor konuşabiliyorsun derdini anlatabiliyor üzüntünü belli edebiliyorsun sana tavsiyem böyle çok daraldığın zamanlar da hastahaneler de yatmakta olan ağır durumda ki hastaları ziyaret et o zaman haline şükredirsin inan bana

tabiki her zaman şükretmek lazım benden çok kötü durumda insanlarda var yok değil
    ama ne biliyim pek umutlu biri değilim galiba arada geliyolar böyle gelecek kaygısı galiba

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.