Şimdi Ara

Buyrun size Sago......!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi arkadaşın görüşleri..bence çok doğru..hepsi doru gerçi inanmak sizin elinizde inanmayanlar çıkabilir her zamanki gibi!inkar boşuna

Sago'nun gerçek yüzü

- Yunus aslinda gitar calan ve Heavy Metal dinleyen bir insandir. Su donemlerde bol bol club muzik
    dinledigini biliyoruz.

- Yeralti Operasyonunda sesini ilk kez duydugumuz Yunus bu albumde Tunc Dindas tarafindan
    desteklendi. Sitesinin ilk acildigi donemlerde Statik'ten Jemy ve Dr. Fuchs bana beat yapmayi
    ogretti gibi sozleri kendisi yayinlamisti. Statik ile feat bile yapan Yunus hatta Turbo ile bir
    cok konsere bile cikti. O donemlerde oldukca iyi sahneleri vardi. Turbo isi kurtariyordu.
    Bu toplamada Nefret'in 'Ceza' parcasinda Ceza, Yunus ile dalga geciyordu. Parcanin 2:32 ci
    saniyesinde Yunus'un sesini taklit ederek "En Buyuk Kuvvet" diyordu. Bu donemlerde kendisine cok
    guvenen Yunus, Nefret e uyuz olmustu. Sonra ne degisti?

- Ilk donemlerinde (Yeralti Operasyonunda yaziyor) Cartel'in tum ekibine selamlar gonderen ve
    Cartel'i cok sevdigini soyleyen Yunus nasil su anda Cartel dusmani haline gelebiliyor?

- Albumunu Zihni'den cikarmak icin Maho-B'ye bile goturen Yunus. Bunu Maho-B'den duymustum. Bir
    kac yerden albumunu cikarmak istedi. Hic bir kimse albumu ile ilgilenmedi. Nefret ise Hammer ile
    anlasma yapinca albumunu cikarmak icin Nefret'e yaltaklanmaya basladi. Bunu basardi da. Bu
    donemlerde Statik hakkinda kotu konusmaya basladi. Demedigini birakmadi. Ama Turbo gercekten akilci
    bi davranis gosterdi ve kendisini muhatap bile almadi.

- Fuat'in Hassickter 1 albumu ciktiginda o donemlerdeki Turkce Rap sitesi olan Turkish Movement'ta
    Fuat hakkinda bircok kotu laf etti. Bunun sonucunda Fuat 'Full accesior, Full contact' adli parcayi
    cikardi ve Yunus'u dissledi. Kendisi Fuat'la basacikamayinca, geri adim atip Fuat'la dost oldu.
    Sonra Bu dostluk yine bozuldu. Fuat icin dunyadaki en buyuk Yavsak diyen Yunus simdi nasil Fuat'i
    tekrar Mira ekibi arasina yazabiliyor? Kendisi de mi Yavsak?

- Silahsiz Kuvvet ile bir dikis tutturamayan Yunus daha sonra adini degistirip, hatta sanki Sagopa
    Kajmer baska birisiymis gibi websitesinden kufurlu sarkilarini yayinlamaya basladi? Popcular icin
    o kadar kufurler eden Yunus cok yakinda Burcu Gunes, Deniz Arcak gibi isimlerle yada baska
    popcularla feat yaparsa hic sasirmayin! Isteyen, istedigi ( Topcu ) ile feat yapsin buna kotu bakmam ama
    yeri gelince popculara her turlu kufuru eden bir sahsin, daha sonra popcular ile feat yapmasi bana
    gore donekliktir!

- Yunus o kadar hardcore, underground Rapci takilirken nasil Power FM ve oteki calistigi radyolarda
    Britney Spears, Justin Timberlake falan gibi pop isimleri sunuyor? Onlari caliyor! Bazi partilerde
    Club ve Techno muzikler caldigini biliyorum. Bu ne garip bir celiskidir? Ekmek parasi demeyin.
    Herkes haddini bilsin atip tutmasin!

- Daha bir kac hafta once konserinin reklamini yapmadilar diye Turkce rap sitelerine kufurler
    yagdiran Yunus, simdi nasil baristan bahsedebiliyor?

- Sitesinde her zaman uyusturucuyu oven bu zihniyet. Yiyorsa cikip dergi, gazete roportajlarinda
    uyusturucu kullandigini soylesin! 'Beyaz Olum' gibi parcalarda yapmasin. Bu nasil bir roldur? bu
    nasil bir zihniyettir? Beyazdul'lar ve Mexican Haze'leri sadece sen bilmiyorsun Yunuscuk.
    (bknz: "Sitesinden aynen alinmis satirlar:" ayrica billy t ye de siteyi update ettigi icin cok
    tesekkurler.yakinda gelicem billy beyaz dullari ve mexican haze leri posetlere koy (21.01.2005) )

- Simdi sizi sasirtacak bir detay daha!. Sagopa'nin 'Bir pesimistin Gozyaslari' albumunde kimin
    feat'i hic yok! Ceza! hepiniz sasirdiniz degilmi? Ceza'nin 'Medcezir' albumu icin muzikleri yapan
    Yunus, Ceza'dan para isteyince tartismislar! Aciyorsunuz Sagopa Kajmer'in albumunu. Sarki sozlerinin
    oldugu kitapcigi acin. '56 denklemli intro' sayfasina bakin! Ceza'nin gercek adinin 'BiLGiN'
    oldugunu biliyorsunuz. 'Nankor' kelimesinin karsisindaki yaziya bakin! 'BiLGi', sizce biraz ilginc
    degilmi?

- Kendince akilli olan Yunus, insan kullanmasini cok sever. Ceza ile o donemlerde arasi bozulunca
    Sagopa albumu icin Dr. Fuchs'u tepe tepe kullanmis. Yakinda Dr. Fuchs ilede bozusur. Bunu burdan
    yaziyorum.

- Her zaman iyi gruplari destekledigini soyleyen Yunus'un su anda albumlerini yaptigi ve her
    firsatta adlarini soyledigi iki grubun Samsun'lu olmasi ilginc degilmidir? Yunus'ta Samsunludur!

- TV8'de o kadar cok dissledikleri Barikat ile ayni sahneyi paylasan, Barikat'i karsilarinda gorunce
    sus pus olan Yunus, niye orada sarkilarindaki, websitesindeki gibi dillenmedi?

- Zirt pirt toplamalar (Toplama kampi, mixtape) gibi projeleri senelerdir duyuran Yunus'un bu
    projeleri unutup album filan cikarmasida ilginc bir ruh hali gerektirir!

- Public Enemy'i yi getircegim, Yok Public Enemy'nin Dj'ini getiricem diye bas bas ortalikta
    bagiran sonra bunlarin hic birisini o donemlerde gerceklestiremeyen Yunus bu laflarini nasil
    unutabiliyor?

- 2, 3 defa Rap'i birakan Yunus nasilda simdi ortaliklarda Turkce rap icin cagrilarda bulunuyor?
    Sen rap'i birakmadin mi Yunus? ama rap seni birakti! Turkce rap dinleyicisi de seni sinifta birakti.

- Silahsiz Kuvvet albumlerine tanitim yapmayan ve videoklip cekmeyen Hammer hakkinda ileri geri
    konusan Yunus nasil oluyorda hala Hammer muzikten album cikariyor? Hammer'i kotuleyen sen
    degilmiydin? Ne isin var orada? Bu arada Ceza icin klip ceken Hammer'in Yunus icin birseyler
    yapmamasi da ilginc! Hammer sanatcisi Yunus'a guvenmiyor mu? Yoksa yaptiklari ve konustuklari
    yuzunden CEZAlandiriyor mu?

- Adini ilk once Yunus'un webcisi olarak duydugumuz Sahtiyan'in, Yunus icin o kadar sey yaptiktan
    sonra Yunus'u birakip Ceza ile calismasi ilginc degil mi?

- Baris cagrilari yaparken 'Karar dinleyicinindir' diyen ekibin daha sonra ortaya cikan durumu
    beyenmeyerek "Malakalar" diye hitab etmesi dogrumudur? Turkce rap'i kendilerinin yonettiklerini
    mi saniyorlar?

- Heralde su ana kadar 50'ye yakin album cikmistir! Belki 30 bilmiyorum ama simdiye kadar niye
    sadece Yunus icin parcami caldi diye bir itham cikti? 'Buralarda Ayaz var' parcasi icin Efsun
    (isim yanlis olabilir. tam hatirlayamiyorum) Yunus'un parcayi kendisinden caldigini iddia etmisti.
    Bu ince detaylari dusunun! Boylesine rol yapan, ruh hastasi olan bir insani dinlemeyin! Albumlerini
    almayin. Bos sozler, bos laflar ile beyninizi doldurmayin. Bu paragoz, uyusturucu bagimlisi ve
    karaktersiz insan artigini silin gitsin! Bize herzaman en son haberi verebilmek icin cirpinan
    Turkce Rap siteleride Kuvvetmirmaymun haberlerini vermesin. Ne kaybederiz. Ama onlar cok sey
    kaybedecek.
    2004 sonunda sonra eklenen soru isaretleri:
    Bunlar yukaridaki bazi maddeleri gercek kiliyor. Dikkatinize.

- Daha once soylediklerini sanki soylememis gibi yazan HAFTALIK dergisi yazarina sitesinden
    assagalik yazilar yaziyor? Adam dogrulari yazmis Yunuscugum! Niye kiziyon? onlari sen soylemedin mi?

- Uzun senelerdir Yunus'a Hollanda'dan hediyeler, plaklar getiren Mista Brown nasil bir anda
    Kuvvetmira follosh'lardan cikti? Ki kendisi hollanda dan Yunus'u alip Fransalara kadar tatile
    goturmustur. Ama isin aslini yaziyorum. Kemanci konserine giderken Mista Brown dj yunus'un
    plaklarini taksinin bagajinda unutmustur! Takside gaza basip gider ve plaklar taksi soforunun
    olur. Buna cok kizan Yunus Mista Brown'a demedigini birakmaz. Senelerdir Yunus'a hollanda dan
    plak, para vs gibi tasiyan Mista Brown buna cok bozulur ve Yunus'a tekmeyi basar. Boylelikle
    Yunus'un Amerika baglantilari da ucmus olur.

- 1978 dogumlu bir insan nasil 1980'lerin basindan beri raple ugrasir? Kendisi oyle diyor. Kimmi
    sagooopaaa kejmiiiiirrrrr.....

- Toplama album yapacagim. Gruplara destek verecegim diyen insan nasil sonra gelen demolari cope
    attim der? Yapilan emeklere hic bi saygin yok? Samsunlular disinda kimlere destek verdin Yunus
    Pasa? haa 1 grup yada MC cikabilir ama onlardan da para aldigini duydum..

- Iste Yunus'un agzindan Kuvvetfollosh ekibi neden dagildi. Aynen copy/paste: "bircok sebebi var.
    cikara dayanan iliskiler.kisilerin bati berlin sounduna ilgi duymalari ve onlarin tayfalariyla
    calismak istemeleri.ben hic gelemem.turk rapi biziz bati berlin bati berlindir.kuvvetmiranin
    dagilmasina neden olan kisi fuattir.bunu herkesin bilmesini isterim.kendisi hayatimda tanidigim
    en buyuk yavsaktir."

- Iste Yunus; Ceza ve stili hakkinda aciklama. Cezayi resmen yerden yere vuruyor! Aynen copy/paste:
    "ceza fuata uydu,benimle cikar iliskisi agir basti.stili bati berline kaydi.ben zaten o zaman
    cezayi kaybetmistim bu nedenle hic sasirmamistim.fuati evimden defederken o da fuatla gitmek
    isteyince tabi ikisine de eyvallah demek zorunda kaldim.cezanin sohrete bu denli kaptirmasi uzucu.
    o artik underground dan biri degil."

Sagonun hayatı işte...!

• nolmuş yani
  • hehe yok bişe

ya böyle kendiyle çelişik bi insan nası olurda ben 1 numarayım der!
    turgay k. ya fuat a mode xl e hak vermemek elde değil!
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90
    - Sen rap'i birakmadin mi Yunus? ama rap seni birakti! Turkce rap dinleyicisi de seni sinifta birakti.

alla alla

hiç inanasım gelmedi walla

adamın başarısını çekemiyolar

kendi düşüncemdir yoruma gerek yok...

sago bir numara

• rapsody geri kalan yerlere ne diceksin?
    o cümle arkadaşın cümlesi..
    sago iyi rap yapıyo ama karaktersizin teki..
  • copy paste nerden yaptın allah aşkına

askerden mi?
  • copy/paste ewt
    www.rapturkiye.net moderatörünün düşünceleri ve kanıtlı olanlarıda var..dıki sagopa o aptal yorumlarını yaptığı mirabeat.com u kapattı..bu arada bizim dergimizede ufak bi neden den dolayı (ALMAYIN ALDIRTMAYIN O DERGİYİ) kampanyası açmıştı..sonra özür diledi..ceza mı tükürdüğünü yalayan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok taze ifşa mevcut. Buyrun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen hale geçmişte kalmışsın
    onun bunun lafıyla hareket ediyorsun...
    gel benim düşüncelerimide copy paste yap forumu bir taratta kanıtlanmış olanları var çünkü

tekrardan eski defterleri açmaya niyetim yok... Araştırırsan KANITLANMIŞ olanları asıl o zaman görürsün

valla populer olan herşey benden uzak dursun...
  • ok..zaten sen sagoyu kral tv den takip ediyosundur..nakaratı bütün kroların dilinde olan vasiyet parçasını..

Copy psate olayını neden bu kadar büyüttün anlamadım düşüncelerim bu adamla aynı..niye yazıyım aynı şeyleri tekrar?
    c/p olunca noluyo sanki
    başkalarının düşüncesiyle hareket etmiyorum çünkü bi hareket yok bende ben sadece düşüncelerimi yazdım..benim ağzımdan olmasada..
  • walla ilk o cümle dikkatimi çekti ki zaten sonuna kadar haksız bir cümle

gerisi de saçma(bence)
  • ne kadar gereksiz cevap yazmışsın

sagoyu kraldan takip ediyormuşum... Bu lafa gülerim
    sen o adama bütün kroların dilinde demişsin... buna iki kat gülerim

sago koraların dilindede ceza rapçilerin dilinde mi?

Allasen iki çift akıllı laf et
  • inş. sago da ceza nın durumuna düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhapsody -- 26 Kasım 2005, 0:49:35 >
  • peki spiegel yine senin dediğin gibi olsun..
    ama sagonun ağlanacak haline gülüyosun unutma..
    sınıfımdaki kro herifler "şarjörü doldurduuuum" diye geziyolar, "koyduğum nokta belki soon..." diye değil..
    inş. sago cezanın seviyesine çıkar.. kim ne diyosa desin hem burda hem başka yerde, haklı olan sagopa'nın ne olduğunu bilen aklı başında tüm rapcilerdir..
  • bu ayzıyımı arkdaş yazmış..
    bu yazı sagoyu sefmeyen rap sitelerinde 2yıldır var..Saçma sapan boş sözler..
    adam işini iyi yapıyormu yapıyor..gerisi hikaye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

peki spiegel yine senin dediğin gibi olsun..
    ama sagonun ağlanacak haline gülüyosun unutma..
    sınıfımdaki kro herifler "şarjörü doldurduuuum" diye geziyolar, "koyduğum nokta belki soon..." diye değil..
    inş. sago cezanın seviyesine çıkar.. kim ne diyosa desin hem burda hem başka yerde, haklı olan sagopa'nın ne olduğunu bilen aklı başında tüm rapcilerdir..

Anlamadığım niye sagoya güldüğümü düşünüyon
    yukarıdaki mesajların hiçbirinde sagoyu savunmadım ben
    Geçmişe dönük konuşuyorsun gibime geldi

yine gereksiz yazmışsın diyecem kusura bakmazsan... Analayacağın şekilde yazmaya çalışayım
    benim mahallede oturan 15 yaşındaki tiky lerde ceza dinliyor ona bakılırsa
    bu birşeyi ifade edermi?
    Ufacık veletler ceza dinliyor diye sen dinlemiyecek misin?
    Yada onların dinlemesi
    cezanın kalitesinden(!) birşey mi kaybettiriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bu ayzıyımı arkdaş yazmış..
    bu yazı sagoyu sefmeyen rap sitelerinde 2yıldır var..Saçma sapan boş sözler..
    adam işini iyi yapıyormu yapıyor..gerisi hikaye..

süpersin yaf budur

• freeman90 ... katılıyorum .... yazıyı okudum.... daha önce sago nun uyuşturucu kullandığını duymuştum ... burda da duydum .... aslında tartışmaya değmez ceza bir numara
  • adam herşeyi bilmiş ,
  • Al sana sago işte! @Steven Wilson
  • Bu yazıyı belli ki bir yerden almışsın. Oda sende hiç işiniz gücünüz yok mu, bunlarla uğraşıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.