Şimdi Ara

Buyincoins %5 ve %8 indirim kuponları (15 Nisan'a kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
4.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı diğer çin sitelerinden genel olarak daha uygun olan, gönderme konusunda en hızlılardan biri buyincoins.com sitesinden tüm ürünlerde geçerli indirim kuponları;

- 5%OffEaster : 2 kez kullanılabilir, alt limit yok;
    - 8%OffEaster : 2 kez kullanılabilir, 30$ ve üzeri alışverişlerde.
    - Kodlar 15 Nisan'a kadar geçerli...

Buyincoins %5 ve %8 indirim kuponları (15 Nisan'a kadar)

• Burdan alınabilecek en faydalı, ilginç şeyler neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: artun65

Şu emergency kartla battery tester iyiymiş :) Alsam mı ki

emergency kart 2'li olarak geliyor, deri benzeri bir kılıfı var, kullanışlı...

battery tester'da herzaman gerek olmasada gerektiğinde çoğu pil çeşidinin (button,AA,AAA,9V) ömrünü gösteriyor.

özellikle ilk sıradaki el fenerini tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

quote:

Orijinalden alıntı: artun65

Şu emergency kartla battery tester iyiymiş :) Alsam mı ki

emergency kart 2'li olarak geliyor, deri benzeri bir kılıfı var, kullanışlı...

battery tester'da herzaman gerek olmasada gerektiğinde çoğu pil çeşidinin (button,AA,AAA,9V) ömrünü gösteriyor.

özellikle ilk sıradaki el fenerini tavsiye ederim...

Peki ürünlerin elimize ulaşma süresi ne kadar? Dx gibi bunu da ptt mi dağıtıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Peki ürünlerin elimize ulaşma süresi ne kadar? Dx gibi bunu da ptt mi dağıtıyor?

benim son siparişimi ertesi gün kargoya verdiler, diğerleride genelde 2-3 gün içinde verilmişti. zaten kargoya verdiklerinde bir fotoğrafını çekip sitedeki sipariş bölümüne koyuyorlar. ancak ülkeden çıkışı zaman alıyor biraz, ortalama 20 günde geliyor...

dağıtımı ptt yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bu siteden aldığım ürünler elime geçti.Gayet iş görür kalitedeler.

Kargonun ulaşması 10 gün kadar sürüyor.
  • dealextreme ile son zamanlarda çok sorun yaşanıyor.
    En son siparişlerimi göndermedikleri gibi, mesajlara yanıt da dönmüyorlar.

Bir de bunu deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

dealextreme ile son zamanlarda çok sorun yaşanıyor.

Bir de bunu deneyelim.

benim de birkaç alışverişim oldu çok ilgililer. hatta bir kere pttnin kaybettiği paketimin de parasını iade ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kenarda bulunsun, belki lazim olur
    Tesekkurler
  • Yahu daha 3 gün önce 30 dolarlık alışveriş yapmıştım yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

dealextreme ile son zamanlarda çok sorun yaşanıyor.

Bir de bunu deneyelim.

Evet dealextreme bu aralar oldukca yavas ama gec te olsa gonderiyorlar. Mesajlara da gonderdikten sonra cevap veriyolar. Su tarihte gonderdik diye...
  • 20'sinde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı, 8 günde çin'den türkiye'ye teslimat.

İsatanbul içi verdiğim siparişler bile bazen daha fazla sürede geliyor.
  • Bu siteden iPhone parçası almıştım 2 ay oldu gelmedi üstelik baskası icin almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bu siteden iPhone parçası almıştım 2 ay oldu gelmedi üstelik baskası icin almıştım

Paypal uzerinden aldiysan paypala bildirirsen parani iade ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bu siteden iPhone parçası almıştım 2 ay oldu gelmedi üstelik baskası icin almıştım

takipsiz aldıysanız postada kaybolmuş olabilir.Sipariş süreniz 45 günü geçmediyse paypal'de dispute açabilirsiniz.
  • 25 doların altında sipariş vermeyin. çok savsaklanıyor ve kayboluyor

site size şaka gibi tekliflerde bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

25 doların altında sipariş vermeyin. çok savsaklanıyor ve kayboluyor

site size şaka gibi tekliflerde bulunuyor

takip numarasını ücretsiz almak için bu sitede sınır 25 değil, 30$... ama isteyen daha düşük miktardaki siparişiyle +1küsür dolar vererek takip kodu alabiliyor.

şimdiye kadar benim takipsiz (30$ altı) hiçbir siparişimde kaybolma ya da eksik gelme gibi bir sorun olmadı. takipsizlerdeki en büyük sorun PTT...

paketi apartman girişinde bir yere bırakıp gidiyorlar, eğer güvenilir bir bina ve çevre değilse alıcıya ulaşma ihtimali biraz düşük. diğer türlü takip numarası olduğu için imza attırmak için kapıya kadar gelip bulamazlarsa bırakmıyorlar. geç gelme sorunuda ptt ile ilgili bence, nasıl olsa takipsiz diye gelen paket günlerce bekletiliyor şubede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmuz -- 28 Mart 2012; 21:31:25 >

• Bugün teslim aldığım sipariş 13 dolardı ve sipariş gününden tam 10 gün sonra elime ulaştı.
    Kargonun takip numarası ile Ptt nin sayfasından takip ettiğim kadarıyla TR ye gelişi 8 gün , TR içinde bana ulaşması 2 gün.

Bugün indirim kodunu da kullanarak 32$ lık alışveriş daha yaptım.Kablosu , ağırlık ölçeri , ısı ölçeri , pil ölçeri vs ıvır zıvır.

8gb lik micro sd card 8 tl lik fiyatıyla çok uygun gibi.

http://www.buyincoins.com/details/high-capacity-8gb-micro-sd-tf-microsd-tf-memory-card-8gb-8-gb-with-sd-adapter-product-11919.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipermuz -- 28 Mart 2012; 21:42:32 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.