Şimdi Ara

Bütün yol tuzla buz cam olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce başımdan geçen olayi anlatmak istiyorum. Eskişehir'de tepebasinda koleji geçtikten sonra aşağı doğru bir bayır var şirinyer olarak da geçer. Bayirdan Aşağı karşıdaki kırmızı ışığı görünce boşta iniyordum tam ortasında yeşil yandı 4e aldim gaz verdim kacirmayayim tam o an sağ seritte duran tirin yanindaki siyahliklari fark ettim su zannettim ilk baş zaten kapkaranlikti yol sonra tam önüne gelince bi baktım bütün yol cam. Ama öyle böyle değil 3 seritin 3de 2 metre eninde mıcır gibi cam olmuş tabi ben tam bunu fark ederken araç 4 lastikle o cam kiriklarinin içinden geçti yaklaşık 50-60km hiz ile. O camlari üstünden geçerken gelen çatur çutur ses zaten elimi ayağımi boşalttı. Hemen ilerde durdum lastikleri kontrol edeyim diye benim arkamdaki de ordan gecti onun arkasindaki de hiçbiri durmaya bile tenezzul etmeden tam gaz devam ettiler. Bende lastikleri kontrol ettim patlayan yarilan gözükmüyordu geri döndüm baktim ne bir uyari var ne yandaki tirin isiklari yanıyor büyük ihtimalle tirin üstündeki camin biri düşmüş. Eve geldim park ettim ışıkla baktim lastiğe giren bir şey göremedim ama yarin ne olacağını bilmiyorum daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Araç camları lamine cam sanmıyorum tırdan düştüğünü. Cam taşıyan bir araçtan da düşmüş olabilir. Kolay kolay aracın lastiğini yırtmaz onlar. Ancak sert taş gibi cisimler parçalayabilir. Ancak genelleme yapmak da doğru olmaz. Keşke bir uyarı olsaymış veya temizleme çalışması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun , bir sorun olacagini sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun uyarı görmediniz peki yetkililere bildirdinizmi ? ön yargıdan ziyade haberleri olmadığını düşünerek olaya daha hassas yaklaşılabilirdi. diğer kısım o yüksek hızlarda neden boşta gitmeyi seçiyorsunuz ? ekonomi deseniz ekonomi bpşta giderek yapılmıyor. debriyaj balatasının extradan aşınmasına sebebiyet veriyorsunuz. aracınızın giderken stop etme ihtimali yükseliyor, ani durumda direksiyon kilitlenir, frenler tutmaz. boşta gitmek niye ?
  • Lastiklerin araları camla dolmuştur, tornavidayla hepsini tek tek ayıklamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.