Şimdi Ara

Bütün Televizyonlara Geçerli Mini Kumanda Sadece 9.90TL ÇOK EĞLENCELİ BİR ÜRÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Bütün televizyonlar için geçerli Mini Uzaktan Kumanda

Mesele bi cafeye gittiniz ve televizyondaki kanalı değiştirebilir sesini açabilir, kapatabilir veya televizyonu kapatıp açabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

SADECE 9.90 lira
    ANINDA KARGO
    ÇOK EĞLENCELİ BİR ÜRÜN

TEL: 0543 533 6464

HEM ANAHTARLIK
    HEM KUMANDA
    HEMDE BU FİYATA

PİL İLE BİRLİKTE

Her türlü TV yi kumanda eden anahtarlık boyutunda kumanda.
    Üzerinde açma kapama (power), ses açma azaltma (volume), program artırma azaltma (channel), sessiz mode (mute) ve AV tuşları var.
    Yanınızda taşıyıp, gittiğiniz her yerdeki TV yi kumanda edebilirsiniz.

Otel, Hastane, Misafirhane, Sosyal tesis vb. yerler için son derece kullanışlıdır. Müşteri veya misafirlerin TV ayarlarını değiştirmelerine engel olur. Sadece açma kapama, kanal ve ses ayarlarıyla oynanabilir. İşletme sahibinin sürekli TV kanal ayarlamasına veya kumanda yenilemesine gerek kalmaz.
    Toplu siparişler için özel fiyat sorunuz.

http://img23.imageshack.us/img23/8509/sl373130ec2.jpg

Bütün Televizyonlara Geçerli Mini Kumanda Sadece 9.90TL  ÇOK EĞLENCELİ BİR ÜRÜN

Bütün Televizyonlara Geçerli Mini Kumanda Sadece 9.90TL  ÇOK EĞLENCELİ BİR ÜRÜN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichasha -- 25 Mart 2009; 23:39:50 >

• Sadece TVlere oluyor sanırım ? Uydu alıcılara uymaz mı? ürün sıfır mı?
  • ürün Sıfır. evet denediğim kadarıyla sadece televizyonlarda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichasha -- 14 Şubat 2009; 15:58:23 >
  • Önce ürün sonra para şeklinde kabul ediyorsanız alıyorum ! Ürün elime ulaşınca EFT yaparım.

Referans profilimdir.
  • önce para sonra ürün zaten forumdada işleyiş böyledir. parayı gönderdiğinizde hemen kargoya veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wichasha

önce para sonra ürün zaten forumdada işleyiş böyledir. parayı gönderdiğinizde hemen kargoya veririm.

sağol kardeş ben önce ürün sonra para şeklinde çalışıyorum forumda da işleyiş bu şekildedir.

2006 dan beri toplam 6 mesajınız var benim profilim size yeterli gelmesi lazım güvenilirlik açısından .
  • evet üyeliğim ve mesaj sayım az biliyorum ama araştırdığım kadarıyla burada parapeşindir genelde böyledir. sizin işleyişiniz böyleyse yapacak bişeyim yok malasef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üyeliğine bakmayın arkadaşın üyeliğin bir başlangıcı olacak malum.

her türlü satışına kefilim.Hayırlı işler Erhan.
  • Orjinalden alıntı: SeWD@Li

önce para sonra ürün zaten forumdada işleyiş böyledir. parayı gönderdiğinizde hemen kargoya veririm.

sağol kardeş ben önce ürün sonra para şeklinde çalışıyorum forumda da işleyiş bu şekildedir.

bu konuda yanlış bilgilendirme yapmayalım dediğin şekilde değil yanlız foruma giriş yılını düşünürsek olabilir ancak ve iyi bir referans listen olması gerek alışveriş yapmak refenans sahibi olmak değildir kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

2006 dan beri toplam 6 mesajınız var benim profilim size yeterli gelmesi lazım güvenilirlik açısından .

yanlız arkadaşım forumda işleyiş önce para sonra kargodur.. yanlışın var. heryerde böyledir. bakkaldan birşey alıncada aynıdır burdan alıncada..
  • benim bildiğimde bi çok şey aldım burda
    hep önce para sonra kargo olmuştur
  • bunun kuralı yokki.Olamazda.Referansı daha sağlam olan önce parayı alır ya da kargo yu.Buda bir kural değilde mantıken budur değil mi ? wichasha da referans yapmak istiyorsa saygı duyarız tabi.Hayırlı satışlar.
  • evet bende referans yapmak istiyorum da önce kargo sonra para şeklinde değil tabiki o SeWD@Li arkdaşımızın teklifiydi bende kabul etmedim önce para sonra kargo dedim anlaşamadık. Durum bundan ibaret yani.
  • son zamanlarda çarpmalar çoğaldı en iyisi kapıda ödeme
  • Evet dikkat etmek lazım GittiGidiyor veya Sahibinden bu sorunu da ortadan kaldırıyor bence. Satışları isteyen olursa eğer bu sitelerden ilan veripte satmak en güvenlisi bence. hemde kredi kartı kullanımı ve kredi kartına taksit imkanı da oluyor.
  • Benzer bir urunden ben de ingiltereden almistim. Bir turlu calistiramadim:)
    Tam olarak nasil calisiyor? Bir kumandanin tusuna basip, bu kumandanin onu kopyalamasini mi sagliyorsunuz. Zira her tvnin kumanda kodu farklidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 13 Mart 2009; 18:05:16 >
  • bu kumandada denediğim bütün televizyonlarda çalıştı hiç bi ayar yapmadan.
  • bende aldım bu ürünü merak edip,samsung ve sony lcdleri hariç hepsinde çalıştı sayılır.Onlarda ya çalışmadı yada ben çalıştırmayı beceremedim
  • Açıkcası yeri değil ama "önce para sonra kargo" yada "önce kargo sonra para" duruma göre değişir. Kim hangisi lehine olacaksa onu ister, haliyle herkes mal alırken önce kargo der ama satıcı ise önce para der. Alışverişlerimde ikisinide kullandım ama bu karşılıklı anlaşma ile alakalı bana güvenip önce malını gönderen rütbesi benden çok yüksek insanlarda oldu, yeni olupta beni para almadan direk malını gönderdiğim insanlarda. Yani anlaşarak çözüme varılır. Fakat biri direk olarak 50 mesajı varken profilime bak önce kargo sonra para diyorsa ben ihtiyacımda olsa ukalalığı yüzünden o malı satmam. Herkes anasından binbaşı doğmadı, ayrıca referans sistemine geçildi ve kullanıcı adları yerine artık referanslar baz alınıyor bundan dolayı profilime bak referanslarım orada işide çok güvenilir gelmiyor. Neticede iki taraf anlaştığında çözümsüz bir alışveriş asla yaşanmaz. Konuyu kirlettiysem özür dilerim, iyi satışlar

• Once kargo sonra mal tartısacagınıza alın kargosu içinde 4 tl ;)

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2663

Bu da saatli olan kumanda daha eğlenceli kargo içinde 9.5 tl

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2864

Hayrını görün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.