Şimdi Ara

Bütün Smurflarda Bizi Buluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli bi smurf geliyor takıma sağolsunlar bir tane adam gibi oynayan yok "khaleesi cc" asıl hesabıymış arkadaşımızın sözde smurf plat1 44 dakika 158 farm 1-11 vayne oyunu ile hepimizi kendisine hayran bıraktı.
    Bu mu smurf? deyincede "yan ÇAR zaten isterse bronz 5 olsun zaaa" yazarak apayrı bir tat bıraktı damağımızda.
    Daha dün birisi geldi 4. pickti efendi gibi sırasını bekledi mid kalınca lb pickledi.Oyunda 2 kere penta 1 kere quadra attı mejaisi ile 1000 apsi vardı rammusa tek combo yapıyordu oyun sonu 36-6-X skoruyla oynadı.Nerenin smurfusun sen yiğen deyincede mülayim bir tavırla "elmas 3:)" dedi.
    Bu adam smurfsa öbürü şirinlerdeki gözlüklü şirin sanırım.Peki smurflara siz nasıl davranıyorsunuz? Yere dökülen smurfları napıyorsunuz alıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 15 Nisan 2014; 14:56:49 >

• Malesef Tr de herşey olabilir.
  • Şimdi bronz 5 bi arkadaşım duo girelim kanka dedi kıramadım bende elmas 1 deydim o zaman bi baktım Khalesi CC dedim ki '' beyler elmas 1 im gelen elo platinse taşırız sadece ölmeyin farmlayın yeter.' daha sonra bu hıyar caitlyn aldı bota indi.Jungle oynuyorum topa işte 3 kill verdik mide 2 tane derken ne zaman bota doğru inmeyi düşünsem adamlar ölüyor.En son artık 9 dakkada bu arkadaş 1-5 18 farm adc oynuyor , dedim '' kardeşim ölme yeter alıyoruz işte taşıyacağız.'' adam sadece '' zaaa madem elmas 1sin hadi taşı ben afk '' dedi gitti. Dakika 40da kaybettik bu seferde oyun sonu ekranında '' elmas 1 adamsın nası taşıyamadın,tüm nooblar elmas 1 olmuş '' dedi metinli reportunu yiyip gitti ağır yeminim var smurfumdayken felan denk gelirse her maçını zehir edicem lavuğun.
  • TRnin içler açısı hali pc açabilen veletler adam oldum sanıyor.
  • Tr de geçen sene westten gelen pro yum muhabbeti vardı. En ufak bişey de west te bu yok böyle değil falan elan çekip bahsettigin şekilde oyunun içine ediyorlardı. Bu sene ise smurf kasiyorum olayı sakız olmuş hepsine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid ver taşıım qnq sunöf çar diyeri elmas 1 mid salarsan taşıorum.

• "smurf" kelime anlamını lolde bilmeyen tek server TR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi o tipler yüzünden ben mid alamıyorum bronzda Diyorum asıl hesap plat mid bırakın lolkinge bakın skorlarım iyi falan filan. Yok bırakmıyolar feeder oluyomuş bunu diyenler

Bakalım yalvarıyoruz her pick ekranında. Pick ekranı oyundan daha zor adamlar kafayı yemiş kaybedicez diye giriyolar oyuna

Edit: Hesabı dün aldım. Övündüğüm bişey yok sadece göstermek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efesto -- 15 Nisan 2014; 16:03:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efesto

Abi o tipler yüzünden ben mid alamıyorum bronzda Diyorum asıl hesap plat mid bırakın lolkinge bakın skorlarım iyi falan filan. Yok bırakmıyolar feeder oluyomuş bunu diyenler

Bakalım yalvarıyoruz her pick ekranında. Pick ekranı oyundan daha zor adamlar kafayı yemiş kaybedicez diye giriyolar oyuna

brozenlara karşı 87 minion 7 death bence resmi kaldır moruk

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Abi o tipler yüzünden ben mid alamıyorum bronzda Diyorum asıl hesap plat mid bırakın lolkinge bakın skorlarım iyi falan filan. Yok bırakmıyolar feeder oluyomuş bunu diyenler

Ne kaldırayım abi farm yapılır mı orda. Bota gidiyosun double junglea giriyosun double buff. Her yer kill kaynıyor. Farm zaman kaybı farmla maç taşıyamam ben bu eloda

• quote:

quote:

quote:

Edit: Hesabı dün aldım. Övündüğüm bişey yok sadece gösteermek istedim

Ne kaldırayım abi farm yapılır mı orda. Bota gidiyosun double junglea giriyosun double buff. Her yer kill kaynıyor. Farm zaman kaybı farmla maç taşıyamam ben bu eloda

minion kesmek bazen adam kesmekten daha avantajlı hem exp olarak hem para olarak + minion pushlarsan kule alma ihtimalınde olur böylece visionda sağlarsın sana gıdıpte 220 minion kes demıyorum ama 150 160 yaparsan öyle bi oyunda çok daha rahat taşırsın.o ezrealın 12/1 yerıne 1/12 oynadıgını dusun kill almak dahada zorlaşır

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama bu dediğin cidden olmuyor yani en azından bu liglerde olmuyor. Middeki adamı 2 kere kesiyorum küfürleşiyolar afk kalıyolar feedliyolar. Kill daha önemli onlar için. Ben 20 dakikada 400 farm yapsam kimse demezki kha 400 farm yaptı oynamayın falan diye. Ama 10 kill alınca bile ağlıyolar. Adam eziliyor diye supp bile mide geliyor bazı oyunlarda. Zaten malp voli supp her maç var nerdeyse
  • Benim karşıma smurf geliyor. Oyuna lanet ediyorum :(

• Geçen oyunuma darius geldi, ya ilk kanı verdim midde sülalemi kendisine akraba yaptı
    Tr serveri içler açısı

• Dogrudur
  • quote:

bence senin yerin o bronzların yanı zaten tam isabet olmuş o hesap kal sen o hesapta

• quote:

quote:

Dostum açıkçası bronzun alt seviyelerinde farm yapamıyorsun çünkü laneye inen fight yapıyor farm yapma diye birşey yok adam ne kadar noob olursa olsun bir damage atıp ölüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Tarağı

quote:

bence senin yerin o bronzların yanı zaten tam isabet olmuş o hesap kal sen o hesapta

Sende keşke eski hesabında kalsaydın. Hani 700-800 maçta silverdan çıkamadığın xd Haklısın qnq bronzum içim bronz lowum ben xd

• Aman ya açıklama yapılır mı abi kafanıza göre. Hatta bu smurf değil yenide almadım kendi hesabım 300 maçta çıkamadım bronzdan. Taşlasınlar

Alt mesajda bana zaten yerimin orası oldugunu söylemişler iyide demişler lowum ben
  • West de sumerf kasiyorum 1 kere denk geldi sadece 12 level oldum 2 lose var gec ya belki bnm şansıma dir 3 kisi arkadas buldum 17 yaşında biri diğeri 23 bnde 21 takılıyoruz bole gece girdimiz icin iyi yani tr dde nasil bilmem 2 yillik var daha bronzda satacaktim yaza kadar bekleticem artik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.