Şimdi Ara

BÜTÜN ŞİKAYETLER VE PROBLEMLER BURAYA (İTEM,EXP,CHAR,PRE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bütün exp şikayetleri para şikayetleriniz ve birçok şikayetlerinizi buraya yazınız lütfen!

Herkes açıyor bir sürü konu forum kirliliği olmasın Herkes buraya yazsın!

Şimdiden hepinize teşekkür ederim....

• yokmu şikayetlerini yazacak?!
  • dinazor görevi yaptım ex gelmedi yaaaa
  • Niye yapıyorsunki kardeş millet bas bas bağırıyor GM bile oyunda dior exp görevlerini yapmayın diye
  • Ben bu sabah uruk hai görevi yaptım verdi ex sende neden vermediki
  • artık veriyormu bende yapmıstım vermedi?!?
  • valla verio şuana kadar yaptığım tüm ex görevlerinde verdi ex ama sizi bilmem GM'ninde yapmayın dediğnide duymadım hep online oluyorum oyunda bilmem artık ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jumpei12

Arkadaşlar Bütün exp şikayetleri para şikayetleriniz ve birçok şikayetlerinizi buraya yazınız lütfen!

bunu acarken umarım ust konu olmasnı flan beklemıodn
    ben ole sezdim de..
    ///
    bu arada şikayetim

m1 e girmiyo silver pre. yim ama girmıyo
    a1 e bile grıyo ama m1 de sorun war ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edana -- 16 Ağustos 2006; 15:35:34 >

• quote:

Arkadaşlar Bütün exp şikayetleri para şikayetleriniz ve birçok şikayetlerinizi buraya yazınız lütfen!

Sen DERT BABASI mısın? Ayrıca millet alenen bir başkasının görmesini istemese zaten topic açmaz! Ne dememizi bekliyorsun "WoaaaaWWWW cesur yürek bu başlığı açmakla forumumuzu çökmekten ve veledlerin istilasından kurtardın DH seninle gurur duyuyor aha bu da sana DH Kahramanlık plaketi deeeeeeeppppppppeeeeeeee deeepppppppeeeeee kullan" gibisinden birşey nasıl olurdu? Farkında değilsin galiba ama bir forum kirliliğide sen yaratmışsın. Sen bu başlığı açtıktan 1 dakika sonra başka bir şikayet topiği açılmış! Ayrıca bu tür sorunlara DH çare bulamayacağı gibi buradaki sorunlarıda K2 ye bildirsende tınlamazlar! Adamlar öyle vurdumduymaz ki 1200 tane GOLD PREMIUM üyenin şikayetlerini bile tınlamıyorlar! ...

• quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

Sen DERT BABASI mısın? Ayrıca millet alenen bir başkasının görmesini istemese zaten topic açmaz! Ne dememizi bekliyorsun "WoaaaaWWWW cesur yürek bu başlığı açmakla forumumuzu çökmekten ve veledlerin istilasından kurtardın DH seninle gurur duyuyor aha bu da sana DH Kahramanlık plaketi deeeeeeeppppppppeeeeeeee deeepppppppeeeeee kullan" gibisinden birşey nasıl olurdu? Farkında değilsin galiba ama bir forum kirliliğide sen yaratmışsın. Sen bu başlığı açtıktan 1 dakika sonra başka bir şikayet topiği açılmış! Ayrıca bu tür sorunlara DH çare bulamayacağı gibi buradaki sorunlarıda K2 ye bildirsende tınlamazlar! Adamlar öyle vurdumduymaz ki 1200 tane GOLD PREMIUM üyenin şikayetlerini bile tınlamıyorlar! ...

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

Ben bu sabah uruk hai görevi yaptım verdi ex sende neden vermediki

dostum gm notice geçti görevde alamadığınız expleri temin edicez die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.