Şimdi Ara

Bütün Malvarlığını İmzasına Yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi vesikalık koysaydınız yeterdi.Ne bu kadar uğraş?

• Benim imza boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik bir konuda soru sorarken her seferinde
    şu kadar ram vardı vb yazmakla uğraşmamak için yazanları karıştırmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bi vesikalık koysaydınız yeterdi.Ne bu kadar uğraş?

imzan kural dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

@1 çok fena

Nating rong vitmii
  • Donanım forumunda olduğunu unutma. Memnun değilsen HeyGirl'e gidebilirsin. Tam senin gibiler için uygun orası.
  • http://forum.donanimhaber.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

teknik bir konuda soru sorarken her seferinde
    şu kadar ram vardı vb yazmakla uğraşmamak için yazanları karıştırmamak lazım

Geçiniz bunları
  • bu konu forumda her sene en az 6-7 kere tartışılıyor.lütfen forum kullanmayı, özellikle donanım bölümünde (veya başka donabım forumlarında) takılmayan arkadaşlar konuşmasın.komik oluyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke mal varlığım olsa
  • Ayy kıyamam.Hemen gelmişler buraya.
  • Donanım-Teknoloji forumu burası. Ayrıca Otomobil Bölümünün de hatırı sayılır derecede ağırlığı var.

Kimin hangi sistemi, ekipmanı, otomobili kullandığı görüp fikir alıyoruz. Yaptığı yorumlara da katkısı oluyor imzaların.
  • Burasi bos muhabbet forumu degil. Donanim ve yardimlasma forumu burasi.

Mesela ati'nin bir ekran karti hakkinda bilgi alacagim zaman, birinin imzasinda o ekran kartini gorup performaans hakkinda soru sorabileyim.

Sizin konu disiniz icin reklam alani degildir imza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda sadece konu dışı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Burasi bos muhabbet forumu degil. Donanim ve yardimlasma forumu burasi.

Mesela ati'nin bir ekran karti hakkinda bilgi alacagim zaman, birinin imzasinda o ekran kartini gorup performaans hakkinda soru sorabileyim.

Sağol kardeşim.Ben ekşi sözlük zannediyordum burayı zaten.Yazdığın iyi oldu Boşu boşuna kimse kimseyi kandırmasın.İmzasına bütün malvarlığını yazanlar %90 neden yazdığını herkes biliyor.Sizde biliyorsunuz.İnkar etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Burasi bos muhabbet forumu degil. Donanim ve yardimlasma forumu burasi.

Sağol kardeşim.Ben ekşi sözlük zannediyordum burayı zaten.Yazdığın iyi oldu Boşu boşuna kimse kimseyi kandırmasın.İmzasına bütün malvarlığını yazanlar %90 neden yazdığını herkes biliyor.Sizde biliyorsunuz.İnkar etmenize gerek yok.

boyle adamlarla neyi tartisiyorsun ki ? lafa bak birinin imzasini gorecekte oyle bilgi sahibi olacakmis ... sanki forumda bunun icin ozel olarak acilmis bolum yok ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.