< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
Vodafone olanlarda köprü modu kapalı. 401 mac kaydı düşürülmüş ve siz kaydettirebilecekseniz kullanırsınız. Ya da kablonetten kiralama yapın. Hong Kong (model NE16xx birşey idi) olan model en üst model şu anda. |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realgazzanova -- 26 Ağustos 2025; 10:51:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
383zn neden köprüleyip kullanmaya devam etmiyorsunuz? |
|
gereksiz bir arayış içerisindesin sanki. kablonette hız mı yükseltmeye çalıştığın için router değişimine gitmek istiyorsun? kullandığın router, almak istediğin router'dan çok daha stabil bir model görünüyor. ama evet hız yükselteceğim diyorsan eğer, 401'i bridge moda alıp yine router kullanmak gerekecek görünüyor çünkü, internetten bakınca bu 401'den memnun olmayan ve bridge moda alanlar epey fazla gibi görünüyor. |
|
konuyu takip ediyorum. en son şunu sormuşsun: "Kablosuz kullanmayacağım sadece bridge olacak Netmaster Infinity 401 ile farkı olur mu?" bu sorunun cevabı benim verdiğim cevapta var. istediğini yapabilirsin, umurumda değil artık. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realgazzanova -- 31 Ağustos 2025; 15:16:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Selamlar Bende 100mb kablonet kullanıyorum şu anda cbw-383zn modem kullanıyorum 100mb alamıyorum en fazla 70 gördü o çok ender devamlı dengesizlik oynaklık genelde çok düşük kabloneti aradım yeni modem almalısınız dediler. Kiralama mı yapayım yada tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı 100mb alabileceğim modem varmıdır? |
|
2.el temiz infinty 401 alıp onu kablonete kayıt ettir sonra xiaomi ax3000t alıp ona openwrt kur ve ayarlarını yap en sonda infinty 401 cihazını köprü moduna al ve routera bağla böylece hem hızlı hemde stabil bir bağlantı elde edebilirsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 13 Eylül 2025; 23:0:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realgazzanova -- 13 Eylül 2025; 22:49:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
kablonet ilı uyumlu enaz 100mb alabileceğim uygun fiyatlı router tavsiyeniz varmı? Xiaomi mi wifi router 4a olurmu kablonette kullanabilirmiyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deva46 -- 14 Eylül 2025; 12:7:43 > |
|
O cihaz eskide kaldı xiaomi ax3000t alıp openwrt kur öyle kullan. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-xiaomi-ax3000t-4-port-3000-mbps-fiyati,710182094.html < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|