Şimdi Ara

Bütün Docsis 3.0 modemler Kablonet ile çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Realgazzanova Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 senedir NetMaster CBW-383ZN modem kullanıyorum. NETMASTER INFINITY 401 modeline geçeceğim fakat modem ilanlarında vodafone, kablonet olarak 2 çeşit var. Modemin uyumlu olması yeterli mi? Herhangi birini Mac adresini tanımlatıp kullanabilir miyim?https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-net-master-infinity-401-docsis-3.0-kablosuz-modem-sifir-1206851420/detay
    Mesela bu ilandaki modem Netmaster kutusunda, bazı modemler direkt kablonet yazılı kutuda. Hepsi benim alt yapımda çalışır mı?
    Diğer sorumda modemin üzerine borç olma ihtimali varmış, bunu nasıl sorgularım?

Benim altyapımda çalışacak, şu an Türkiye'den satın alabileceğim daha iyi docsis 3.0 modem var mı? Kablosuz kullanmayacağım. Sadece interneti asus rt-ax82u'ya aktaracak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Vodafone olanlarda köprü modu kapalı.

401 mac kaydı düşürülmüş ve siz kaydettirebilecekseniz kullanırsınız.

Ya da kablonetten kiralama yapın. Hong Kong (model NE16xx birşey idi) olan model en üst model şu anda.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım ilandaki Mac adresini Türksat müşteri hizmetlerinde sorgulattım uyumlu bir sorunu yok dedi. H&D NE1611C Modem bu modelden bahsettiniz sanırım, bu modemi satan çok az kişi var temiz olduklarından da şüpheliyim kiralamak istemiyorum. Kablosuz kullanmayacağım sadece bridge olacak Netmaster Infinity 401 ile farkı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realgazzanova -- 26 Ağustos 2025; 10:51:39 >
  • Realgazzanova R kullanıcısına yanıt
    Olmaz, en çok kullanılan cihazlardan biri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 383zn neden köprüleyip kullanmaya devam etmiyorsunuz?

• ASUS router ile kullanıyorum zaten şu an fakat fiziksel bağlantıda hiçbir şey değiştirmeden modem arayüzünde router modu seçiliyken daha iyi bağlantı + düşük gecikme oluyor ve dünden beri router modunda modem internete bağlanmıyor (harici router ya da direkt modem portunda iki şekilde de internet gelmiyor). Sadece bridge modunda harici router ile bağlanınca internet alabiliyorum fakat nedenini anlamadığım şekilde bağlantı gecikmesi artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Realgazzanova

ASUS router ile kullanıyorum zaten şu an fakat fiziksel bağlantıda hiçbir şey değiştirmeden modem arayüzünde router modu seçiliyken daha iyi bağlantı + düşük gecikme oluyor ve dünden beri router modunda modem internete bağlanmıyor (harici router ya da direkt modem portunda iki şekilde de internet gelmiyor). Sadece bridge modunda harici router ile bağlanınca internet alabiliyorum fakat nedenini anlamadığım şekilde bağlantı gecikmesi artıyor.
    Hard reset atınca da bağlanmıyor, dediğim gibi sadece bridge modunda router bağlantısıyla internet geliyor. Modem miladını doldurdu sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.