Şimdi Ara

## BÜTÜN DH 444 0 375 'i ARASIN ## (BİRLİK OLALIM MI ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde TTNET tarafından kabul edilmeyip aksine hiç bir şey yok denilen ciddi bir problem yaşamaktayız. Bu Problem belli ki genel bir problem ama rezil olmamak ve milleti kaçırmamak için hiç bir problem yok deyip saf olan insanları kandırıp kurnaz olanları da kandıramamakta ve karşılığında telefon da bağırışmalar ve kavgalar yaşanmaktadır. LINK sabit olup IP alıyor ama net yok? Ay sonu gelince tıkır tıkır parayı ödemiyormuyuz? Biz enayimiz arkadaşlar?

Arkadaşlar hepimiz bu konuda eşit olup şikayetçi değilmiyiz?
    O zaman yapmamız gereken tek şey birlik olmak değil mi ?

Herkes 444 0 375 i arasın ve ciddi anlamda Türkiye genelinde yaşanan bu problemin giderilmediği taktirde TTNET SÖZLEŞMESİNİ İPTAL EDİP BAŞKA BİR ADSL HİZMEYİ ALABİLECEĞİM FİRMAYA GEÇİCEM desin. Herkez arayıp bu problemi onlara yansıtırsak akşam ki hizmet raporunda bütün müşteri hizmeleri yetkilileri müşterilerden gelen en büyük genel problemin bizim problemimizin olduğunu rapor edecektir. Bu na da ek olarak " Bugün genel olarak gelen şikayet telefonlarında bizim problemimizin yaşandığını ve büyük bir topluluğunda sözleşmelerinin iptali söz konusu olduğunu söyleyecektir böylelikle panik olacaklarını ve soruna el atacaklarını düşünüyorum.
    Sizler nedersiniz bu konuya ?

Birlik olan herkes aşağıdaki kodu imzasına eklerse en kısa zamanda bütün problemler giderileceğine inanıyorum

-> Ben 444 0 375' i aradım Ya sen? <-

[right][link=http://forum.donanimhaber.com/m_17457111/tm.htm][color=#000099][b]->[/color] Ben [color=#FF0000]444 0 375[/color][color=#000099]' i aradım Ya sen? <-[/color][/b][/link][/right]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 10 Eylül 2007; 11:26:53 >

• Ya hocam kirk yılda 1 gün 1,2 saat en fazla kesiliyor ne bu kadar çok büyütüyorsunuz bunu?
  • bir de şöyle düşün....

bir şirketin adsl uzerinden kendi web sitesini ve mail serverını host ettiğini düşünün. 1 saat kesinti demek adamın sitesine 1 saat girilememesi ve mail trafiğinin durması demek.

bir şirketin sadece adsl den internete bağlı olduğunu düşünün....
    çalışanların 1 saat boş oturması demek... 20 kişi çalışsa ve ortalama saat ücreti 7YTL olsa 140 ytl iş gücü kaybı...

bu şekilde düşünerek 1000 tane ufak şirketi hayal edin 140 000 ytl ülkeye zarar...

noolcak canım 1-2 saat internet kesilse...

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Ya hocam kirk yılda 1 gün 1,2 saat en fazla kesiliyor ne bu kadar çok büyütüyorsunuz bunu?
  • @dawnwater

eyvalla kardeş

bu arada ben bu sorunu 2 aydır yaşıyorum ve 1 / 2 saatlik bir mevzu değil! ay sonu gelince tıkır tıkır paramı ödüyorsam o kullanmadığım/kullanamadığım saatlerin günleri parasını neden ödüyeyim sokaktamı buluyoruz parayı?
  • Vay be allahın kulunun umrunda bile olmadı, TTNET helal olsun sömür bizi, baksana hak ediyoruz ne birlik var ne beraberlik. Böyle susup hakkımızı aramayan vatandaş olduğu sürece sömür valla helal olsun. sana kimse dur diyemez.... yazık..
  • - Ben de 444 0 375' i aradım Ya sen? -
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

- Ben de 444 0 375' i aradım Ya sen? -

ya kardeş allah aşkına sende imza na şunu yerleştir hiç olmassa kısa bir süreliğine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkez öyle bakıyo anlamadım gitti
  • tamam bir hareket yapıp intikam almak istiyorsunuz ama gerçekten ihtiyacı olan insanlar bu yüzden operatörlere bağlanamıyabilir, bunu düşündün mü??
    bence tepkilermizi haber kanallarına veya köşe yazarlarına mail vs yollıyarak gösterebilirz
    tabi benim fikrim bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

tamam bir hareket yapıp intikam almak istiyorsunuz ama gerçekten ihtiyacı olan insanlar bu yüzden operatörlere bağlanamıyabilir, bunu düşündün mü??
    bence tepkilermizi haber kanallarına veya köşe yazarlarına mail vs yollıyarak gösterebilirz
    tabi benim fikrim bu

oldu o zaman herkes kendi mekanında kalabalık bir yerde TTNET MAĞDURLARI adı altında grev yapalım ?
    abartmayın arkadaşlar arıcaksınız ben bugün 8 defa arka arka ya aradım ve hepsinde de düşürdüm, bekleyeceğiniz en fazla 10 dakika olsa ytl olarak 350 kuruş yapıyor bunu da veremiyorsanız aylık 29 yada benzeri nasıl ödeniyor. Telefonla arayıp sıkıştırmak ilk baskı örneğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 10 Eylül 2007; 13:04:05 >
  • ben de destek veriyorum . sana pek hak vermesem de ttnetin izlediği politika nedeniyle; konu her ne olursa olsun ben o kurumun karşısında olacağım
  • Up?
  • Benim bağlantı Kesilmesiyle ilgili problemin yok ancak. Uploadla ilgili artık ciddi sorunum var, Dün gece yarısı şans eseri bir olay denk geldi. 4000/800 olan ADSL bağlantısı uçmaya başladı. Sanırım TTNet in bi hatasında kaynaklandı ve 1 saat kadar sürdü.

İşte O hatadan kaynaklanan ve test edilen DSL hızları.

Emulede:
    Upload: 273 KBPS
    Download : Dosya indirmediğim için Test Yapamadım.

İnternet Download Manager:
    Rapid Share Sunusundan > Download: 1120 KBPS
    Rapid Share Sunucusuna > Upload: 284 KBPS

CuteFTP:
    Hızlı Bir Sunucuya Upload: 288 KBPS
    Download: 1020 KBPS

Sorun Burdan Sonra Başlıyor:

Benim İnternetim Sözde 4096/1024 , Ancak Bende Gözüken 4000/800 , Bu demek oluyorki modemimde sorun yok üstü bağlantıları destekleyebiliyor. Ben defalarca aradım sonuç çıkmamıştı , bende sorun olduğu söyleniyordu... yorum yok. Ben uğraşmaktan bıktım

• 1024 adls kullanırken 2048 limitsize geçtim.sırf online oyunlardaki ping süremi düşürmek için.neyse 1024 de 30 olan ping artık 50 ye çıktı.

arkadaşlar geldiler telekomdan.dedik böyle böyle.yanıt şu:20.000 kişide bunu söyleyen 2.ci kişisiniz.tabi sizin için önemli bu durum.3-4 gün

içinde bir çalışmamız olacak bunun için...telekomun altyapısı dedikleri gibi bu kadar büyük internet trafigine hazır degil bence.4-5 ay daha

sürünürüz gibi geliyor.tepki verme konusuna gelince eylem yapmak,telefonları aramak,şu bu boş...direkt dava açsak oda boş...en iyisi

başka bir şirketi kullanmak ama,altyapı aynı oda boş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dawnwater

bir de şöyle düşün....

bir şirketin adsl uzerinden kendi web sitesini ve mail serverını host ettiğini düşünün. 1 saat kesinti demek adamın sitesine 1 saat girilememesi ve mail trafiğinin durması demek.

bir şirketin sadece adsl den internete bağlı olduğunu düşünün....
    çalışanların 1 saat boş oturması demek... 20 kişi çalışsa ve ortalama saat ücreti 7YTL olsa 140 ytl iş gücü kaybı...

bu şekilde düşünerek 1000 tane ufak şirketi hayal edin 140 000 ytl ülkeye zarar...

noolcak canım 1-2 saat internet kesilse...

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Ya hocam kirk yılda 1 gün 1,2 saat en fazla kesiliyor ne bu kadar çok büyütüyorsunuz bunu?

Şirketler adsl hattı üzerinden bu işleri yapmazlar zaten datacenterlerden sunucu kiralarlar bu işlemi adsl hattı ile yapabileceklerine inanıyorlarsa bu kesinti onlara iyi olur

• adamlar meşgule atarsa telefonu ne olucak
  • Akşamları gündüz vardiyeleri rapor hazırlayıp üst yönetime iletiyorlar. Bu raporda günlük sorunlar ele alınıyor. Biz eğer boyna telefon açıp şikeyetimizi söylersek genel bir problem oluşur ve korkup hemen ilgilenirler diye düşünüyorum
  • Benim bozuk bağlantım artık pek kopmuyor.Sizinkiler bozulduğundan beri.Ama bu sefer de Rapid'de yavaşlığa vurdu.
  • 7/24 meşgul zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

adamlar meşgule atarsa telefonu ne olucak
  • Allah Allah ben 2 aydır smile kullanıyorum hiç koptuğunu görmedim.Ne zamandı hatırlamıyorum ama bu yakınlarda bi 10-15 dk gitti internet o kadar.Gerçi smile da aynı altyapıyı kullanıyor ama ...
    Bi sorun varsa tepki gösterilmeli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.