Şimdi Ara

Bütün dert imamoğlu aday olmasın. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lexco , selamivural Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmi enflasyon bile %900 diyorum hala fiyatlar uçtu diyorsun,
    uzun yıllardır Kartal Ibb tesislerine gidiyoruz 10 yıl önce de fiyatları piyasaya göre aynıydı lezzeti de benzerdi, hiç öyle akp döneminde çok iyiydi chp geldi bozdu diye bir durum yok bunlar hep sizin oluşturduğunuz algılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Resmi enflasyon bile %900 diyorum hala fiyatlar uçtu diyorsun,
    uzun yıllardır Kartal Ibb tesislerine gidiyoruz 10 yıl önce de fiyatları piyasaya göre aynıydı lezzeti de benzerdi, hiç öyle akp döneminde çok iyiydi chp geldi bozdu diye bir durum yok bunlar hep sizin oluşturduğunuz algılar
    :)) ben kimim biz kimiz? Vatandaşız yav biz. Resmi enflasyon bilmem kaç . Markette 40 lira olan kutu kola 60 lira . Markette resmi enflasyon yok sanırım. Bunlarda sizin oluşturduğunuz algılar mı?

En önemli değişiklik çamlıca da. Gel benim bulunduğum belediyeye o tavuk dünyası vb markaların sattığı 350 400 tllik menüleri 140 180 lira arasına ye. Sonra git ibbde dandik köfte ekmeğe 230 lira ver sadece köfte ekmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realove19 -- 28 Mayıs 2026; 11:0:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realove19 kullanıcısına yanıt

Sorma senin seviyeye anca bukadar inebilirdim idare et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• realove19 kullanıcısına yanıt

Ya hu

Ne diyon yav

Yaşıma saygın varsa adam gibi cevap atarsın. Git yazdığın mesajları tekrar oku.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Evet daha bu konuya hala bir çözüm bulamadılar. İsteyen istediği kadar numarayla üyelik alıp trollüğe devam ediyor.

Bu memleketin solu ve sağı senin gibilerle dolu. Sana ne verirsek gidersin? Ne ruhu nerde yaşıyorsun sen? Haksız yere tutuklu olması ile belediyecilik bile yapamamasını açıklayamazsın. Şehre ruh getirmiş🤣🤣 . Feslinin ruh çağırma seansına mı katılmış.

Şuan bir sosyal tesisteyim kıytırık bir büfede maksimum 10 lira olacak su üstelik 330 ml 15 lira. Birde kendi markası olan su.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realove19 -- 28 Mayıs 2026; 16:15:21 >
  • Millet olayı İmamoğlu üstünden değerlendiyor ama amaç maalesef CHP yi bitirmek.

"Engellediler" Ekrem'i!. Yoksa büyük projeleri varmış, öyle duydum.

Gireceği ilk seçimde Erdoğan'a mutlak şutlan yapacagi artık kabak gibi ortada olduğu için 2500 yıl hapis cezası ile yargılanıyor .

Yavas'ta kapalı kapılar ardında hapse atilmakla tehdit ediliyor.

CHP'nin başına da Kayyum ataniyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Mayıs 2026; 0:5:42 >

Sence sebep sadece bu mu? Sadece bu yüzden mi hapiste?

Yani hiçbirşey olmasa dahi cidden bu adam "kurtarıcı" mı? Hiç zannetmiyorum! O yüzden hep derim, Olmaz bu adamdam!

Diğer yandan bu butlan mutlan konusu da sıkıntılı. Kılıçdaroğlu veya diğer kendi gibi düşünen partililerin, butlan olmasa bile ben daha fazla susacaklarını zannetmiyordum. Parti zaten bölünmüş durumdaydı. Şimdi daha da sesleri yükselecek! Ve nuhtemelen ÖÖ ve ekibi pek ses çıkaramayacak gibi.

Ayrı parti kuracaklarını da zannetmiyorum. Bence KK na karşı parti içinde kalarak bişey yapmaları gerekli. Ancak bu konuda ÖÖ den ben fazla bişey beklemiyorum. KK durumun farkında.

Bence CHP herkesin üzerinde uzlaşacağı bir aday ile yola devsm etmeli. Ekrem de ısrar etmemeli!

İktidar bence de tartışmasız gidici! Ancak bu şekilde giderse CHP bu durumu zora sokabilir!

Hayır. Hepsi aynı. Kaymakamlık sınavına girersin. Partiden ismin gitmezse sınavı geçsen bile mülakatta yerler seni. Sıradan birisi sınav kazansa bile kaymakam olamaz. Kayyum atadıkları belediyelere sokaktan gelen tanımadıklarını birini koyacak değiller ya.

Orada yazmışım o kadar. Fakir fukara beslemek belediyenin görevi değil. Devletin illerdeki ilgili bakanlık birimlerine gitsinler. Kaymakamlıklarda sydv var oradan destek istesinler.

İhtiyaç sahiplerini bulmak yardım etmek hükümetin işi belediyenin değil.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

acc leri yenilemişler mi 

Niye görevi olsun? Sosyal belediyecilik diye birşey uydurdular büyüdü gitti. Belediyenin bütçesi belli yetkisi belli. Belediye basit yardımlar yapar, ekmek falan satar şimdiki gibi her konuda değil. Tarımla bile uğraşıyor çiftçiyle belediye ne alaka?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.