Bildiginiz uzere herkes bu konudan sikayetci bende bu hafta avea dan beyaz bir 4s alacagim.ya sari ekran cikarsa diye korkmalimiyim yksa hepsi sari nasil olsa diye rahat rahat almalimiyim youtube da izledigim butun videolarda beya 4s ler hep sari ekran bi anlam veremedim bu ise .eger hepsi sari ekran degilse ve alacagim telefon sari ekran cikarsa ne yapmaliyim hemen oracikta iade etmelimiyim
hepsi sarı değil.
Bende sarı değil.
ya bendede sarı değil ama yanı yınede iphone 4 le ekranı bir degil hafif biraz daha koyumsu rengi var sonucta aynı panel değil okadarda takmaya gerek yok
sarılık sorunu ipod larda da var malesef
konu sarı olup olmaması değil ekran mutlaka sarı fakat bunun yoğunluğu değişiyor ve ben bu soruyo derin araştırmalarımdan sonra evet cevabı vermek istiyorum sebebi ise :
Apple iphone 4S e kadar ekranı japon firmalarından satın alıyordu fakat geçtiğimiz sene japonyada meydana gelen deprem felaketinden sonra fabrikalar kapatılmış ve apple da farlı ekran üreticilerine yönelmişti.İşte bu farklılıkta bundan kaynaklanıyor yanlış anlaşılmasın ekranın sarı olması bence kötü bir şey değil sebebi ise renkleri daha dolgun ve gözü yormayan bir yapısı var kaldı ki ip4 ile yan yana konulduğunda dikkatlice bakılınca görülen bir sorun bu.Bence kafaya takmaya gerek yok kullanımı engellemiyo bu konuda rahat olabilirsiniz.
4tane 4s tanidigim var bide benim hic biri sari degil
gecen hafta abd den aldigim beyaz 4s in ekrani rahatsiz edici derecede sariydi, 2 gun sonra degistirdim... onda da hafif var ama rahatsiz etmiyor. boyle kabul ettim !
Peki benim alacagimda cok sari cikarsa direk aveada degistirebilir miyim ? Telefonu direk aveada acmayi dusunuyorumda
Türkiye'de zor değiştirirsin adam bana sarı gözükmüyor servis baksın der işin içinden çıkar.
Değil Sarı Hepsi.
iki tane aldım, eşiminki beyaz 4s bendeki siyah 4s , beyaz olanın ekran tonunda hafif sarılık mevcur , benimki floresan gibi , açıkçası çiğ beyaza göre hafif bir sarılık daha hoş, gözü rahatsız etmiyor. Gerçi bu gün 3. gün ve benim ekran durduk yerde kararıp dıkıne renkli çizgiler çıkartmaya başladı, ara ara bunu yapıyor ve 10 15 dk sonra düzeliyor, arama yaptığımda tekrar siyah ve renkli dikine çizgiler çıkıyor.Yepyeni telefon tarın tamire gidecek , ayrıca şebeke çubuklarıda arasıra sıfırlanıp geri geliyor, ilk çıktığndan itibaren iphone kullanırım ilk kez bu kadar para verip böyle iptidai bir cihazla karşılaştım, pişmanım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme