Şimdi Ara

Butik Dershane öne geçirir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deneme kulübüne katıl dersane para tuzağı

• Dershaneden dershaneye değişir hocam bu durumlar eğer yeni açılmış butik bir dershaneye gidilirse hayvan gibi üzerine düşüyor hocalar reklam yapacaklar sonuçta

Adı duyulmuş kurumsallaşmış zincir yerleri konunun dışında bırakıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KlerhFi K kullanıcısına yanıt

Istanbul'da bildiğiniz bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala güncel. Giden filan varsa lütfen yazsın düşüncelerini

• Güncel

• dersanenin her türlüsü gereksiz. youtubedan hallet. halledemediğin yerde dersaneye vereceğin parayla özel ders alırsın. her türlü daha çok ilgi görürsün.

• trastovira T kullanıcısına yanıt
    İşte böyle dandik kesin söylemleri dikkate alma ben Dhnin en büyük YouTube savunucularından biriydim ama bu sınav ne kadar çalışma sınavıysa bir o kadar psikoloji sınavı olduğunu sınava yakın tarihlerde farkettim
    Ortalama üstü bir fen lisesinden güzel bir sıralamayla mezun oldum dhde böyle konuşan insanların gazına gelerek okula da gitmedim dershaneye de son aylarda artık kafayı yeme seviyesine gelmiştim sağlık problemleri yüzünden saldım altı üstü dandik bir üniye gidecem diye akıl sağlığımdan olacaktım
    Yani demek istediğim adı duyulmuş şirketlerin zincir dershanelerine tabiki de gitme
    Git konuş araştır ortama bak yayınlara bak çalışma yerlerine bak etüt salonuna bak hocalar aşırı samimi olmasın aranızda bir öğrenci öğretmen ilişkisi olsun tg denemelere katılımlara bak evine çok uzak olmasın evet kriterler aşırı fazla ama eğitim kurumu seçiyorsun sonuçta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Katılıyorum. Her dershane para tuzağı değil kaliteli olanlar aşırı iyi etkiliyor motivasyonu. Ben de mezun senemde gittim hayatımda verdiğim en doğru kararlardandı iyi ki gitmişim

• braigon kullanıcısına yanıt
    İnsanlara anlatamadığımız şey bu evet çok fazla kalitesiz dershane var mı tabiki de var ama konuyu okumadan etmeden düşünmeden direkt gereksiz diyorlar adam belki sosyal bir adam evde çalışsa kafayı yiyecek ama yok direkt adamın hayatını etkileme pahasına direkt reddediyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hangi dershane senin psikolojini düzeltecekmiş? birebir ilgilenecek rehber hoca mı varmış? sosyallik arıyorsan bütün gün senin. dersaneye tıkılmak zorunda değilsin. bütün gün çalışırsın, akşam da arkadaşlarınla kafa dağıtırsın. hayatında hiç arkadaşın yoksa dersaneye gidip kafa dağıtacağım diyorsan baya pahalı bir sosyalleşme olur.

Hocam bende arkadaşlar gibi düşünüyorum... Kesinlikle kitle dershaneleri veya safi ticaret yapmak maksadıyla açılmış kurumlardan zarar görüyoruz , lakin 4 5 kişilik sınıflarda alanında yetkin ve kaliteli öğretmenlerimizden eğitim almanın canlı video izlemekten farkı ne? Para diyorsanız ayrı , maddi durumu olmayan için bu kurumlar lüks iken olan için destek niteliğinde.

Hocam psikolojiyi düzeltme manasında değil psikoloğa gitmiyoruz sonuçta. anlatmak istediğim kişi çok sosyal bir yapıda olabilir. ev düşünce olarak evet 0 vakit kaybı rahat ortam yüzlerce kaynak vesaire ama yüz yüze eğitim de dünya üzerinde bir gerçek bunu da es geçmemek lazım. ben mesela sınav senemde kayıt yaptırdığım dershaneye de gitmedim okula da gitmedim belli bir müfredatı izlemeyince ağır zortladım bu benim hatam mı tabiki ancak aşırı derecede forumun gazına gelmiştim bana göre değilmiş evde her şeyden soyutlanarak çalışmak. bunu fark etmem çok geç ve üzücü oldu.

Örnek verecek olursam ramsey hocam youtube ile ilk 1kya girdi onun tarzı buymuş
    sadece anlatmak istediğim tanımadan etmeden kesin yargılarla konuşmayalım çok kötü etkileri olabiliyor insanlar üzerinde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.