|
Bütçe dostu Redmi Pad 2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
Redmi tablet serisi bana en mantıklı gelen tablet. İhtiyacımı karşılıyor ve fiyatı makul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecceanduana -- 5 Haziran 2025; 20:29:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O işlemciyle hiçbir şey makul değil bence tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D -
Günlük işlerde ve oyunlarda bugüne kadar donma veya kasma olmadı hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şu salak modeli yeniden neden çıkardın gereksiz bir üretim
-
Sonuçta 3 yıllık işlemci ve bana göre dandik performansı var , sana göre iyi olabilir ama 99 ve 100 yıllardır her cihaza koydular ama hiçbir zaman performans versiyonlarında olmadı. Güncel SD elite işlemcilere göre 5 kat arasındaki fark!
100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D -
hocam fiyatları gördün değil mi? bu bütçeye hitap eden tabletlerde zaten sd 680 veya g99-100 ayarında işlemciler olacka elbet? senin mantığına göre her tablette snapdragon 8 elit eolmalı. e o zaman her tablet 600 olardan başlayacak :D yani egea başlığının altına gidip motoru çöp bunun gidin mercedes alın yazmakla aynı şey. biri 1 milyon biri 10 milyon.. her bütçeye uygun tablet var. aradaki farkı karşılarsan ben de redmi pad 2 almaktan vazgeçip ipad pro almak isterim. iban bırakabilirim :D ya da aynı fiyata daha iyi bir tablet önerin varsa alabilirim.
_____________________________ -
Samsung'a göre daha rekabetçi fiyatlar beklerdim.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
300 dolar verene kadar 500 verip adam gibi bir şey alırım ben, 500 dolara da Elite olan telefon var 1000 dolara da ama bu tablet ve daha ucuzlar her anlamda. Kimse bunda kameraya falan bakmıyor sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Haziran 2025; 21:16:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok laf etmişsin de tablet şuan TR'de 4/128'i 6600 TL yani 154 dolar. 8/256 ise zamlandı 1 ay önce 7500 TL civarındaydı şimdi ise 8650 TL. Yani 200 dolar. Bu fiyatlarda daha iyisi de yok. Çok saçma 8 Elite ile vs karşılaştırman. Bunun işi basit oyunları açması ve içerik izlemek veya gündelik işleri halletmek... Pil ömrü muazzam iyi 13-14 saat ekran süresi alıyorum.
_____________________________ -
Geçen ay 8 GB RAM olanı
7 bin TL'ye aldım
Bir aydır kullanıyorum çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende aynı şekilde aynı fiyata aynı zamanda aldım memnunum. Ana konu nasıl açarız ya bu tablete
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt