Şimdi Ara

Bütçe 80 bin TL Premium araç (Kapora verildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç alma arifesindeyim. Önce bütçeye 60 bin lira ile başladım fakat gördüm ki 60 bine alınacak arabaların şuan ki aracımdan pek bir farkı olmayacak.

Bende BMW'ye yöneldim fakat bütçeyi de biraz arttırmak zorunda kaldım.

Bütçem şuan 80 bin TL. Lütfen 85 bin TL lik araçlar önermeyiniz en son verebileceğim para 80 bin.

Araç kesinlikle arkadan itişli, dizel ve kazasız olmalı.

Şuan bütün oklar 3.20d yi gösteriyor. İnternette biraz araştırma ile temiz bir 3.20d buldum istediğim fiyata yarın arayıp kazalı mı diye kontrol edeceğim.

Sizden, farklı alternatifler varsa onları bekliyorum ve bildiğiniz temiz 3.20d varsa lütfen benimle iletişime geçin.

NOT: İstanbul dışından almayı düşünmüyorum.

NOT 2: Araç sedan olmalı ve maksimum 150-160bin km de olmalı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize teker teker.

Bir ara gönlüm A4 ve S60'a çok kaydı ama hb istemediğim halde 1 serisi sahibi olan arkadaşımın aracını ödünç aldım, hb kolaylığı cidden farklı bir şeymiş. Ve 1 serisinin bu kadar güzel bir araç olduğunu bilmiyordum. A3 veya A180 muadili bir şey sanıyordum, şuan 3 aracı da kullanmış bulunuyorum ve kesinlikle 1 serisi çok önde bu diğer 2 araçtan.

5 gün önce 78 bin liraya 1.18i için el sıkıştık, bayramdan sonra da devir işlemlerine geçeceğiz.

Bu paraya 3.20 bulunmuyor arkadaşlar, arayacaklar boşuna aRamasın. Leş gibi arabaları temiz diye kakalamaya çalışıyorlar 1 aydır, 30 dan fazla 3.20 satıcısının yanına gittim arabaların hepsi leş gibiydi.

Dizel alcam dedim ve çok kararlıydım ama 1.18i den sonra kararım değişti.

Tekrardan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 23 Eylül 2015; 0:51:29 >

• muratdns M kullanıcısına yanıt
    Premium demis adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat gene iyi , full polo diyen de çıkabilir o da 80bin

Hocam konunu bulandırmayayım, Allah gönlüne göre araç nasib etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C220 cdı veya 330d alternatif 320d 330 karma 8 lt yakıyor

• 1 Serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: topukluyore

Passat gene iyi , full polo diyen de çıkabilir o da 80bin

Ben diyecektim
    Konusu mevcut 80.110 tl full donanım hem premium hem prestij, tok kapı sesi de tüm müşterilere ikram olarak ücretsiz sunulmakta
    Şaka bi tarafa audi a3 sedanlar çok hoş muhtemelen bulunur 80 bine

• Seceneklerinizi oldukça aza indirgemissiniz bu iyiye işaret. ya BMW 3.20 yada C180 alma arefesindesiniz. Kazasiz az kilometre yapmis araç bmw de daha çoktur. Mercedes de bulmaniz biraz zor gibi. Ben 3.16 i aldim 63000 lira ya denizlide buldum gidip aldim. 28000 km de boyasiz bir araç denk geldi. Tavsiyem alacaginiz arac bmw ise kontrol için hem borusan veya borusan a bağlı servislerde araci diagnoza sokun hemde ozel olarak expertiz yapan firmalara kaporta ve motor expertizi yaptirin. Çünkü borusan boyasi varmi kazasi varmi diye araci incelemiyor anahtari cihaza bagliyor hata kodlarini inceliyor. Bakimlarini yaptığı arizalarini vs anlatıyor. Kodlari silip tekrar araci calistiriyor ve devam eden hata kodlari varsa sebebini arastiriyor sensör vb arizali parça varsa ortaya çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 Bin TL Araç Önerisi
    2 ay önce açıldı
    500 bin tl araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Zaten kaç tane seçenek var ki 80 bine dizel arkadan itişli ? C220 ler pahalı. A4 önder çeker. Geriye bir tek e90 kalır.

80 binin altınada düzgün 3.20d bulmanız çok kolay değil. Piyasadaki 3.20dlerin yarısının kilometresiyle oynanmış. Servis bakımlı bir araç bulmak ilk şartınız olsun derim.

• @topukluyore Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
    @yakamoz88 Öncelikle teşekkür ederim. A3 sedan E90'ın yanında biraz sönük kalıyor gözümde. Binmişliğim var araca, içini çok ferah bulamadım.
    @mevsimsiz_kar45 C220'ye baktım. Kazasız ama boyalı bir tane buldum fakat kilometresi 220 bin diyor. Bu benim istediğimin çok üstünde. Yine de ilanları kovalamaya başlayacağım. Teşekkür ederim.
    @Airapper Sedan tercihim hocam, teşekkür ederim.
    @feritergin Aracı o yüzden İstanbul içinde almak istiyorum çünkü tanıdık usta ve servisler oldukça var. Aracın geçmişini kolayca öğrenebileceğim. Şuan aklımda galiba sadece 3.20d var. Onun da temizini yakalamaya çalışacağım. Teşekkür ederim ilginize.
  • @İmportant 3 ilanın 2 sine daha önceden bakmışım. Özellikle E kasa çok hoş bir araç fakat nedense 3.20 yi kendimle daha çok bağdaştırıyorum. Eğer temiz bulamazsam direkt E serisine yöneleceğim. İlginize teşekkür ederim.
    @Marmaratic Bence de bu işin sonu 3.20 ile bitecek gibi görünüyor. Çoğu sitede neredeyse bütün 3.20 lere baktım. Temiz gözükenler bir elin parmağını geçmez. Satın alırken satan kişinin yaşı da önemli benim için. 30-35+ yaş grubundan almak istiyorum ki aracı diğerlerine göre daha az yormuş olsun. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • BMW 3.20

• quote:

Orijinalden alıntı: topukluyore

Passat gene iyi , full polo diyen de çıkabilir o da 80bin

Ne güzel full polo diycektim, tam hazırlandım, baktım demişsin!

Ne hallere düştü piyasa...

• O fiyata 3.20 d cok zor. Ölünün ölüsü olur. Ya 3 16 falan bakın ya da arkadasın verdigi linkte olan a4. Para o kadar degersizlesti ki , adam akıllı bilmem kacıncı el temiz premium 100 bin liralarda artık.

• IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Arabanın kondisyonuna bak sağlamsa motorda yağ yakma üfleme yoksa km bakma

• sıfır düşünürseniz o paraya corsa ve polo var hem zararda ettirmez ;)

• A4 de düşünebilirsiniz.(Arkadan itisli mi emin değilim. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 10 Eylül 2015; 11:43:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa o paraya yılı geçmemiş a3 sedan alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Tdi+dsg Passat al geç hocam kafan rahat olsun

Dsg alıp kafanın rahat olması için kafanın güzel olması lâzım heralde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.