Şimdi Ara

Burunda ve boğazda kanama?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suan bayağı bi korkuyorum, sabah kalktım balgam attım bi bakayım kanla karışık balgam. Burnumu da temizleyeyim derken tamamen kan çıktı. Bugün sınavım var, doktora ancak akşam gidebilirim, ne yapmalıyım?

• yakın zamanda yüksek ateş geçirdin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç vakit kaybetmeden bir hastaneye git orda zaten doktar azını aç der bakar eğer kanama veya tahriş varsa söyler git göğüs filmi çektir der filmi çektirirsin ilgili doktora gösterirsin bir anormallik yoksa derin bir oh çek
    Seni korkutucak sebepler yazmıyorum ama durum ciddi de olabilir kesinlikle ilgili doktor un görmesi incelemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 5 Haziran 2012; 23:59:26 >
  • Uykudayken burnun kanamış sonra kan genzine kaçmış doğal olarak. Kötü bi hastalık falan değildir korkma. Yaşın 16-19 arasıysa burnunun kanamasıda normal. Ama sen yinede doktora görün ne olur ne olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Dark Territory
    Kötü bir hastalık değildir kısmına katılmıyorum nereden biliceksiniz mutlaka araştırılması lazım ki tüberküloz belirtisi bile olabiliyor ağızdan burundan kan gelme durumu.
    Kan geldiği gün halsizlik ve boğazınızda acıma oldumu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.