Şimdi Ara

Burunda deviasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelike yaşım 20 niye yaşımı yazdığımı da söyliycem,geçen hafta şizofren kuzen sapıttı biraz,19 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı .... böyle hayatı vs diye evi dağıtmaya başladı,biz bunu tutarken birden sağlam bi kafa koydu neyse benim burnum yamuktu zaten deviasyondan baktım iyice yamulmuş acaba bunun etkisi varmıdır bi de bu deviasyon ameliyatı olanlar ne kadar sürede geçiyor bu ,yani kaç hafta sonra güreş vb sporlar yaparım veya en basitinden body?

• Beyler bir yardım zaten 1.96 boya 130 kiloyum bu burun da eğrilirse hiç spor yapamıycam
  • Body ile burun arasindaki bağlantiyi çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    Ameliyat sonrası vücudun dengesini bile sarsmamak gerektiğini söylüyorlar eğilme vs bile ağrıtıyormuş alakası bu yani
  • konuyu biraz açar mısın benimde burnum aynı şekilde yaşım 18 ameliyat ücretli mi estetiğe mi giriyor 18 yaşında yaptırmam doğru olur mu
  • olayın çıkış sebebine bak allahın ergeni evi dağıtıyormuş indiremedinmi 1 tane 130 kiloyum diyon
  • Ben oldum devüasyon ameliyatını geçen sene ocak ayında. ameliyattan sonra hayat yeniden başladı benim için herşey iki haftada normale döndü. Öneririm kesinlikle olmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Burun tıkanıklığı alerji
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun ameliyatı estetiğe girmiyor. Bende doğuştan var bu deviasyon illeti. Nefes normalinden az alıyorum, burnumda et oluşmaya başladı ve sesi etkiliyor bu bildiğiniz üzere. Bunun ameliyatı 30dk falan sürüyor. 1 haftaya kadar da normal hayatınıza dönebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

Ben oldum devüasyon ameliyatını geçen sene ocak ayında. ameliyattan sonra hayat yeniden başladı benim için herşey iki haftada normale döndü. Öneririm kesinlikle olmalısın

Sosyal yaşamınızı mı etkiliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

olayın çıkış sebebine bak allahın ergeni evi dağıtıyormuş indiremedinmi 1 tane 130 kiloyum diyon

Arkadaşım hasta adama nası vuruyum tutmaya çalışıyoruz iyice delirmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

Ben oldum devüasyon ameliyatını geçen sene ocak ayında. ameliyattan sonra hayat yeniden başladı benim için herşey iki haftada normale döndü. Öneririm kesinlikle olmalısın

Boks vb sporlarda darbe gelirse tekrar aynı hale dönebiliyormuş zaman içerisinde doğru mu bu peki?Ayrıca spor yaparken aşırı derece de çabuk yoruluyorum bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum
  • Sosyal yaşam derken dışarıdan görünen bişi yoktu eğrilik falan. Sadece nefes alamıyordum iki burnumdan da. Sadece ağzımdan nefes alarak yaşamaya çalışıyordum geceler zaten benim için kabus olmuştu hiç sorma bile hatırlamak istemiyorum o boğulduğum geceleri.

@Eru Ilúvatar

Tabi eski sağlamlığı olmuyor neticede ameliyat olmuşsun. Bir hassaslık oluyor gerçi bende ameliyatı olalı baya zaman olduğundan dolayı hassaslık bir hayli azaldı ama şimdiye kadar yüzüme hiç yumruk yemediğimden kesin bişi diyemiyecem :D

@emrehan4764
  • öldürseymiş keşke seni avatarına senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cincihocarpsiyapanadam

öldürseymiş keşke seni avatarına senin

Bas git lan
  • Takip, deviasyona sahibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölümsüz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: emrehan4764

quote:

Bas git lan

asıl sen git

La bas git şurdan sanane benim avatarımdan arkadaş?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ölümsüz Adam

quote:

quote:

Bas git lan

asıl sen git

La bas git şurdan sanane benim avatarımdan arkadaş?

beynine örümcek yuva yapmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.