Şimdi Ara

burun kanaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 1 haftada burnum 7-8kere kanadı duş alırken bi kere kanadı , 2 kerede el yüz yıkarken kanadı , birde sabah vakitleriydi 9-10 felan , uykum hafiflemiş vücut uyku modundan çıkmaya hazırlanıyor birden burnumda bir sıvı aktıgını hissetdim ondan sonra pat pat pat kan akmaya başladı 3 4 dk boyunca aralıksız kanadı ondan sonra gün ortasına doğru 3 kere , dışarda 1 kere kanadı , baya kanadı kısaca , kanamaması için ne yapabilirim su an burnuma selpak tıkadım mesela sol deliğin dış kısmına bastırim hemen kanar ,

(sadece sol burun deliğinden kan geliyor sağda bi sıkıntı yok)

normalde öyle burnum kanamaz hatırladıgım kadarıyla hayatımda 1 kere kanadı burnum oda küçükken dayak yemiştim öyle kanamıştı

• Benim burnumda belirli aralıklarla kanıyo ya böyle su gibi akıyo bi keresinde sabah kalktıydım yastık yatarken sarıydı sabah kırmızı olmuştu
    Geçer ya strestendir belki
  • bugün 2 kere kanadı
  • önemli sağlık sorunları olabilir 1 haftada 7 kere kanama çok kötü vucudun 5de 1 kanı gitti mi hayati tehlike

bi hastaneye görünsen iyi olur
  • burundaki kılcal damarların çatlamasındanda olabilir dostum, benimde öleydi fakat doktora gittikten sonra bi krem vermişti o geçirdi, eğer oda geçirmesse lazerle o damarları yakıcaklardı, yinede bi doktora görün derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun tıkanıklığı alerji
    6 ay önce açıldı
    Testis ağrısı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.