son 1 haftada burnum 7-8kere kanadı duş alırken bi kere kanadı , 2 kerede el yüz yıkarken kanadı , birde sabah vakitleriydi 9-10 felan , uykum hafiflemiş vücut uyku modundan çıkmaya hazırlanıyor birden burnumda bir sıvı aktıgını hissetdim ondan sonra pat pat pat kan akmaya başladı 3 4 dk boyunca aralıksız kanadı ondan sonra gün ortasına doğru 3 kere , dışarda 1 kere kanadı , baya kanadı kısaca , kanamaması için ne yapabilirim su an burnuma selpak tıkadım mesela sol deliğin dış kısmına bastırim hemen kanar ,
(sadece sol burun deliğinden kan geliyor sağda bi sıkıntı yok)
normalde öyle burnum kanamaz hatırladıgım kadarıyla hayatımda 1 kere kanadı burnum oda küçükken dayak yemiştim öyle kanamıştı
Benim burnumda belirli aralıklarla kanıyo ya böyle su gibi akıyo bi keresinde sabah kalktıydım yastık yatarken sarıydı sabah kırmızı olmuştu Geçer ya strestendir belki
bugün 2 kere kanadı
önemli sağlık sorunları olabilir 1 haftada 7 kere kanama çok kötü vucudun 5de 1 kanı gitti mi hayati tehlike
bi hastaneye görünsen iyi olur
burundaki kılcal damarların çatlamasındanda olabilir dostum, benimde öleydi fakat doktora gittikten sonra bi krem vermişti o geçirdi, eğer oda geçirmesse lazerle o damarları yakıcaklardı, yinede bi doktora görün derim