Şimdi Ara

Burun estetik ameliyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2 yada 3. sınıftayken tam hatırlayamadım kavga etmiştim burnuma darbe aldım ve sağ tarafa doğru eğrildi. Ve o zamandan beri nefes almakta güçlük çekiyorum.
    Hatta tek taraftan nefes alabiliyorum. Dışardan bakıldığında çok farkedilmiyo hatta ben söylüyorum arkadaşlara "aaa cidden burnun yamukmuş la senin" gibi şeyler duyuyorum.
    Ameliyattan sonra'ki aşamalar ağrı sızı vs.. pek umrumda değil nasılsa üç beş güne geçicek ama beni en çok korkutan ameliyat öncesi. O sedyede ameliyathaneye girmek, soğuk bir odada seni kesip biçeceklerini bilmek gerçekden hayattan soğutuyo beni

• ünlülerden çok sokakta gördügünüz genç bayanların çogu yaptırıyor, bayanlar acısına dayanıyorsa sende dayanırsın, gerçi agrı sızı pek olmuyormuş bu tarz ameliyatlarda uyuyup uyandıgında hafif bi sızı ve şişmiş bir yüz
  • Aynı sekılde bende dusunuyorum . BI sekılde mutlaka amelıyat gecıcek bence aslında sonrası 10 - 15 gün insan icine cıkamıyosun morartılar sıslıkler 1 ay a ınıyor falan ben mı gozumde buyutuyorum bılmıyorum ama sonrasından kesınlıkle daha fazla korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sorarsan hiç yaptırma ben ilkokul döneminde büyük bi trafik kazası geçirdim ve burnumda bi kemer oluştu üstüne lisede hızlı bi hayatım vardı 3 kere disipline gittim çok kavgaya girdim ve burnuma aldığım ağır bi darbe sonucu yamulma oldu ameliyat olacakmısın diye sorarsan hayır olmucam çünkü insan kusurlarıyla yaşamayı bilmeli ben nedense dünyada görebilceğin kafası en rahat insanlardan biriyim hatta çevremdekiler bu yüzden özenir bana fazla takmam öyle şeyleri gerek yok yaşamana devam ediyorsan sıkıntı yok AMA CİDDEN SAĞLIĞINI ETKİLEDİĞİNDEN DOLAYI AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORSAN HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK Bİ DAKİKA DURMA DERİM.
  • benim küçük yaşta burnum kırılmıştı küçük olduğum için pek farkedilmedi hafif sola doğru kaynamıştı.
    1.5 sene önce ameliyat oldum ameliyat esnasında uyuşturulduğu için hiç ağrı olmuyor sonrasında sadece yatarken oturur pozisyonda olduğun için sıkıntı oluyor biraz. esas ağrı ise burnundaki tamponları çıkarırken oldu hayatımda böyle ağrı görmedim ben (az kalsın hüngür hüngür ağlıyordum) sonrası yine rahat.. korkulacak bişey yok.

Orijinalden alıntı: Norton_E

benim küçük yaşta burnum kırılmıştı küçük olduğum için pek farkedilmedi hafif sola doğru kaynamıştı.
    1.5 sene önce ameliyat oldum ameliyat esnasında uyuşturulduğu için hiç ağrı olmuyor sonrasında sadece yatarken oturur pozisyonda olduğun için sıkıntı oluyor biraz. esas ağrı ise burnundaki tamponları çıkarırken oldu hayatımda böyle ağrı görmedim ben (az kalsın hüngür hüngür ağlıyordum) sonrası yine rahat.. korkulacak bişey yok.

nerde oldunuz hocam ameliyatı?
    Burun estetiği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rinoplasti bende oldum varsa sorun yardimci olabilirim

Orijinalden alıntı: Hypersomniac

rinoplasti bende oldum varsa sorun yardimci olabilirim

rinoplasti ne oluyor hocam? deviasyon ameliyatı diye biliyordum. ben hem dış görüntüsü için hemde rahat nefes alabilmek için olucam allah nasip ederse.
    ameliyata hem plastik cerrahı hem kbb uzmanı giriyormuş sanırım.

edit: aynı ameliyattan bahsediyorsak, ameliyatı nerde ve ne kadara oldunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 25 Mart 2013; 3:02:00 >
    im.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.