Şimdi Ara

Burun Estetiği Yaptıranlardan Korkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burun estetiği yaptıran insanlar görünüş olarak acayip değişiyor önceki halini aklıma getirdiğimde, sanki başka bir insana dönüşmüşler gibi yüzlerine bakmaya korkuyorum.
    Ciddiyim, estetik yaptırmadıklarında daha bi hoş duruyordu.
    Bu ameliyatı sağlık hariç, para israfıymış gibi hissediyorum.
    Burnunuzdan memnun değilseniz, ve karadenizlilere benzemiyorsa eğer bulaşmayın bile.

Burada yaptırmak isteyenleri vazgeçirmek değil amacım, doktoruna göre aşırı bir değişiklik gösterir mi bilmiyorum ama.. İskelet burnuna çeviriyorlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Karadenizliyim üzdün :(

Üzülme hocam sizinde farkınız bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 18 Nisan 2017; 14:19:55 >

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Karadeniz ne alaka lan karadenizliyim benden iyi burnun yoktur aklınca karadenize laf mı ediyon lan çene

Hocam genelde böyle bir dalga konusu olur da, o yüzden öyle söyledim yanlış anlama.
    Yurdumun her yerindeki insanı ayrı bir severim ayrımcılık yoktur bende.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

Mars'ta falan mı yaşıyorsun o kadar abartmışsın ki burun ameliyatı olan herkes ucubeymiş gibi anlaşılıyor yazdıkların. Başarılı bir operasyon olduktan sonra nesi kötü anlamadım.

Görünüş olarak bende acayip bir korku hissiyatı yaratıyor hocam. Konuşurken bile burnundan başka bir yere odaklanamıyorum.
  • erkeklerde değil ama kızlarda iğrenç duruyor. Burunlarını kaldırıyorlar burun delikleri görünüyor. Öyle kızlardan hoşlanan var mı merak ediyorum hepsi öyle yapıyor. Ha mimikleri kontrol etmek için kalkık burun iyi ama normal duruşta çok kötü.

doktor buldum 4.500 bin TL cik dedi ameliyata şuan beklemedeyim 1-2 aya kadar olma niyetim var.

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
  • Doktor çok önemli, doğru karar vermek gerekiyor. Eğer düzgün birisine denk gelmezseniz eskisinden de kötü olabilir. Onun haricinde korkulacak birşey yok. Acı falan hissetmiyorsunuz. Olsa da çok az oluyor. Ben tam 3 hafta önce oldum ve unuttum bile ameliyat olduğumu.

günümüzde estetiğin kızı erkeği yok millet bakıyo kendine

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 4000 liraya özel hastanede oldum.

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

hic biride memnun degil, bir olan en az 3-4 ameliyat daha oluyor, ve pisman oluyor
    yada belki cevremdekiler cimrilik etti bilmiyorum, ben olsam almanyada felan ameliyat olurum turk doktorlar kasap gibide ondan kotu

sen amerikada ol oranın lolipopunu yalamayı seviyorsun galiba

neyse imzana amerika bayrağı koyup havalı kelimeler yazınca kültürlü ve bilgili olunmuyor

Türk estetikciler dünyada çok ama çok ünlüdür avrupadan sayısız hasta geliyor keşke bilmeden atıp durmasan

Orijinalden alıntı: malaustası

quote:

Orijinalden alıntı: mic999

hic biride memnun degil, bir olan en az 3-4 ameliyat daha oluyor, ve pisman oluyor
    yada belki cevremdekiler cimrilik etti bilmiyorum, ben olsam almanyada felan ameliyat olurum turk doktorlar kasap gibide ondan kotu

sen amerikada ol oranın lolipopunu yalamayı seviyorsun galiba

neyse imzana amerika bayrağı koyup havalı kelimeler yazınca kültürlü ve bilgili olunmuyor

Türk estetikciler dünyada çok ama çok ünlüdür avrupadan sayısız hasta geliyor keşke bilmeden atıp durmasan

sende benim lolipopumu yala istersen

geliyorlar cunku ucuz burasi ,,ucuz etinde yahnisi kotu olur gardasss

nasil simidi halka indimmi . elimden geldigince senin sevyende konusmaya calistim

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America

• bendede var ondan alyen terk
  • herkes için geçerli değil. türkiye'den örnek verecek olursak deniz akkaya diyebiliriz. kadının estetik olmadan önceki halini ve şimdiki haline bir bakın derim. fatih ürek, kuşum aydın gibi isimlerde de ne kadar kötü durduğuna bakabilirsiniz. yani kısaca başarılı estetik ve başarısız estetik vardır. tamamen ameliyat olduğunuz doktora bağlı bir durum. mesela;http://www.burunestetiksanati.com/burun-estetigi/

tabi estetikten çıktıktan sonra öcü gibi görünme olasılığınız da var. dünyada herhangi bir ünlüye benzemek için milyarlarca lira harcayan salaklar var. o tarzda ameliyatlar geçirmeyecekseniz ve burnunuzun gerçekten çirkin olduğunu düşünüyorsanız ameliyatı düşünün derim. Burun Estetiği Yaptıranlardan KorkmakBurun Estetiği Yaptıranlardan Korkmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosgezeninciragi -- 22 Nisan 2017; 11:9:49 >

• beyler estetik olunca burnun kırılma olasılığı daha yüksek oluyormuş, doğru mu?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.