Şimdi Ara

Burun estetiği ve deviasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burnumun sol deliğinden diğerine göre çok daha az nefes alıyorum.Yani sağ deligi kapatınca nefes alamıyor gibi bişeyim.Ayrıca burnumda kemer var.Devlet hastanesine gitsem ikisini birden yaparlar mı? İnternette biraz araştırma yaptım özellerde fiyatlar 5.000-10.000 falan diyorlar. Ama devlet hastanesinde bu kemer işini 500-1000 gibi fiyatlara yapıyorlarmış.Neden böyle bir uçurum var? Herhangi bir fark olur mu özel yerine devlette olsam? Yani çok hokka ve estetiksel bir burun isteğim yok herkesin gibi düz ve kemersiz bir burun yeterli benim için.Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Ben Yakup Avşarda deviasyon ameliyatı oldum. Bence dünyadaki sayılı doktorlardan birisidir kendisi.
    İlgisi, alakası ve ne yapacağım dediyse yapmasıyla hastasına güven aşılıyor.
    Ameliyat olmaktan korkan biri olarak sadece Yakup bey ameliyat edecek diye bu operasyonu kabul ettim.
    Tereddütsüz tavsiye ederim. Yalnız fiyatı biraz yüksek. 10binden de fazla maalesef.

Konuyu açan arkadaş içinse eğer işin içine estetik girecekse devlet hastenesinde yaptırmanızı önermem.
    Ayrıca piyasada bir sürü burun ameliyatı yapan dr lar var. Hangisine güvenilir hangisine güvenilmez çok dikkat etmek gerekir.
    Şayet durumunuz varsa Yakup Avşarı öneririm. İlk muayenesinde 3d yazıcı kullanarak yüz maskenizi yapıyor. Öncesi ve sonrasında nasıl olacak görmeniz ve ona göre ilerlemek için.
    Eğer İstanbuldaysanız randevu alıp gidip görüşmeniz en sağlıklısı olur.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.