Birim açısından çok kazık bir fiyat ama ekonomi ortada, o paraya bir iphone bile alınmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burun estetiği olucam 25 bin tl normal mi (2. sayfa)
-
-
Hocam ben ameliyat olalı 1 ay dolmak üzere, nefesim benim de oturmadı daha. O elimizle pompa gibi sıkıp burnumuzu temizlediğimz şey sayesinde bugün resmen burnumdan cisim çıkardım yani daha kabuklanmalar falan olacak baya. O kabuklar çıktıkça yaralar iyileştikçe nefesiniz de artacaktır korkmayın. Hylonem burun nemlendirici sprey ve pompa ile sıkılan nasatol marka okyanus suyu dneiliyor heralde ondan yapıyorum bana onları verdi doktor temizleme için. Bi de terramycn harici ankarada üretilen bi iz kremi allscar kullanıyorum
-
o kadar oldu mu ya..
-
hocam dümdüz öyle kavis falan yok ,sek erkek burnu yani
-
valla ne iphone de motosiklet ne de başka bir şey alınabiliyordu çok düşündüm bari sağlığıma harcayayım dedim hem görüntüsü güzel oldu memnunum şuanlık.
-
hocam ilk haftam doldu bugün tamponlarım çıkartıldı dünya varmış dedim,doktor daha iyi olacak dedi..cidden temiz düzgün nefes almak cok güzel bir şeymiş,tayzikli bitane burun spreyi yazdı zaten çözeltileri aynı markalar farklıymış ben de araştırdım,onu sıktıktan sonra kremimi sürüyorum nemlenmiş oluyor ve kuruluk hissetmiyorum zaten evde olduğum için bakımı abartmıyorum hafifçe de sümkürüyorum baya güzel temizleniyor,iz kremini nereye sürüyorsun hocam
-
sende öyle durmaz!
-
1 ay önce 2 yakınım burun estetiği oldu 16-17 bin tl arasında. Dr hasan Çakar istanbulda. İşini de gayet iyi yapıyor bir bak istersen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dikişlerin alınmadı hocam senin daha. Dikişler alındıktan sonra sürmeye başlarsın sen de dikiş yerlerine. Hadi geçmiş olsun şimdiden. Benim yarın 1 ay dolacak. Burnumun içindeki yaraların kapanmasına da az kaldı cidden sağlıklı bi burna sahip olmanın nimetini daha önce burnundan sıkıntı çekmemiş kişiler anlayamaz.
-
dikişler alınmadı hocam kendi kopup dökülecekmiş hiç elleme dedi zaten belli olmuyor dikiş olduğu,
-
o zaman iz çok az olur hocam. Bende hem o dikişten hem sonradan alınan dikişten kullanıldı. Kendi kendine erimeyen dikiş biraz fazla iz bırakıyor. Ondan kullanıyorum ben iz kremini sabah akşam
-
peder domuz yağı getirmis hocam onu kullanıyorum ben de
-
domuz yağı mı yok artık...
ameliyat izleri için en etkili ilaç kantaron yağıdır. biraz araştırın, kaza geçiren arkadaş kullandı yüzü tertemiz oldu.
-
benim kaydırak komik miyim yani
-
Resim atsaydın yüzünü gizleyerek.
-
Kazıklanmışsın bir de 40 binden fiyatı açmış sana daha 2 ay önce 2 kardeşim burnunu 10 bin den yaptırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapma yav
-
Ben 2013’te burun etş küçüktme ameliyatı olmuştum. Hem çok grip olan biriyim hem de grip olduğum anda burnum tıkanıyordu. Artık iş koku alma yetisinin kaybolmasına gelince bi doktor burun etlerimin normalden çok büyük olduğunu söyledi. Ameliyat bir kaç saat, İyileşme süreci de çok kısa sürdü.
Kemikte eğrilik olduğu için bir tarafım hala iyi değil ama genel olarak geip olsam da burnum asla tıkanmıyor, çok memnunum, tavsiye ederim.
Diğer yandan; çevremde burun estetiği olanların genelinde bi fışır fışır ses var. Bunu başkalarından da duyuyorum. O uüzden iyi yerde yaptırmak önemli. (Gerçi bir arkadaşım Bağdat caddesinde yaptırmıştı, onun da fışır fışır ses vardı).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben hepsini oldum o ameliyatların
-
fışır fışır ses ne hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X