Şimdi Ara

Burun deviasyon ameliyatı (burun eğriliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burnum ön kısmı hafif eğri arkadaşlar. İnternetten araştırmalarım sonucu, septum deviasyonu ve deviasyon ameliyatlarını duydum. Bu ameliyatları olsam burnun düzelmesi mümkün mü ? daha önce yaptıran arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Sigorta felan karşılıyor mu ve ücreti ne kadardır. Devlet hastanelerinde yaptırabilir miyim ? teşekkürler

• Bende de var kıkırdak sola kayık ama dışarıdan hiç belli olmuyor 18 yaşının gelmesini bekliyorum sinüzit+alerjim var yaz kış akar
  • benimde burnum kırıldığı için burnum şişti kemerli gibi duruyor çok çirkin bir görüntüsü var bende ameliyat düşünüyorum ama hala tam araştırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Bende de var kıkırdak sola kayık ama dışarıdan hiç belli olmuyor 18 yaşının gelmesini bekliyorum sinüzit+alerjim var yaz kış akar

Benimde kıkırdak sola kayık. Hafif belli oluyor ama canımı çok sıkıyor bu durum, piskolojimi bozdu resmen Geniz akıntısı ve alerji bende de var. Ne kadar oluyor bunların ücreti dostum bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Bende de var kıkırdak sola kayık ama dışarıdan hiç belli olmuyor 18 yaşının gelmesini bekliyorum sinüzit+alerjim var yaz kış akar

Benimde kıkırdak sola kayık. Hafif belli oluyor ama canımı çok sıkıyor bu durum, piskolojimi bozdu resmen Geniz akıntısı ve alerji bende de var. Ne kadar oluyor bunların ücreti dostum bilgin varmı ?

Hiç bilmiyorum

Aynen benimki de sola kayık

• Ben deviasyon ameliyatı oldum. Özel hastaneydi ve doktorum çok iyi birisiydi. Ameliyatım 30-40 dakika civarı sürdü. Uyandığımda hiçbir acı ağrı vs duymadım. Yalnız burnunuza tampon takıyorlar ve 4 gün çıkmaması gerektiğini söylüyorlar. Ben bu tampona 2 gün dayanabilmiştim. Ağrı falan yapmıyordu da konuşmanız gülmeniz değişiyordu beni rahatsız etmişti o yüzden 2. gün gittim çıkarttım tamponu. Ücreti yanlış hatırlamıyosam 250 lira gibi bir şey olmalıydı.

Gayet ağrısız sızısız bir ameliyat. Korkmanıza gerek yok. Geçmiş olsun..

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footballer -- 25 Temmuz 2013; 16:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: footballer

Ben deviasyon ameliyatı oldum. Doktorum çok iyi birisiydi. Ameliyatım 30-40 dakika civarı sürdü. Uyandığımda hiçbir acı ağrı vs duymadım. Yalnız burnunuza tampon takıyorlar ve 4 gün çıkmaması gerektiğini söylüyorlar. Ben bu tampona 2 gün dayanabilmiştim. Ağrı falan yapmıyordu da konuşmanız gülmeniz değişiyordu beni rahatsız etmişti o yüzden 2. gün gittim çıkarttım tamponu.

Dostum burun şeklinde değişiklik oluyor mu ? benim ki sola doğru hafif eğri düzelir mi ? son olarak ne kadar ücret verdiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun kanaması
    4 yıl önce açıldı
    Burun tıkanıklığı alerji
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

Orijinalden alıntı: footballer

Ben deviasyon ameliyatı oldum. Doktorum çok iyi birisiydi. Ameliyatım 30-40 dakika civarı sürdü. Uyandığımda hiçbir acı ağrı vs duymadım. Yalnız burnunuza tampon takıyorlar ve 4 gün çıkmaması gerektiğini söylüyorlar. Ben bu tampona 2 gün dayanabilmiştim. Ağrı falan yapmıyordu da konuşmanız gülmeniz değişiyordu beni rahatsız etmişti o yüzden 2. gün gittim çıkarttım tamponu.

Dostum burun şeklinde değişiklik oluyor mu ? benim ki sola doğru hafif eğri düzelir mi ? son olarak ne kadar ücret verdiniz

Editleyip ücreti yazdım. Ben tamponu erken çıkarttığım için çok az bi düzelme oldu. Zaten burnum içten hafif yamuktu dıştan bir şey anlaşılmıyor. Tavsiyem: ne olursa olsun zamanında çıkarttır tamponu. Erken çıkartma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.