Şimdi Ara

Burun Ameliyatı Sonrası Yaşanan Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burnundan ameliyat olan arkadaşlar, ameliyat sonrası yaşadığınız sorunları ve nasıl düzeldiğini bizimle paylaşır mısınız?

• eğer amel,yat olmadıysanız korkmayın , ben yeni oldum ağır bir burun ameliyatı burnum çok sorunluydu. ama ona rağmen pek bi korkulacak durum yok 2. ve 3. günü biraz zorlanırsın o kadar.sormak istediğin bir şey olursa bana yazabilirsin yardımcı olurum.
  • Teşekkür ederim, sağolun.. Ben de ameliyat oldum ve ameliyat sonrasında burnumun delikleri simetrik değil gibiydi. Bu yüzden biraz telaşlandım.. Sağolsun diğer forumlardaki arkadaşlar bunun normal olduğunu, biraz süre geçmesi gerektiğini söylediler.. Ama ben yine ameliyat sonrası yaşanan sorunları merak ediyorum tabi.. Bundan sonra beni neler bekliyor bilmek istediğim için, ameliyat olmak isteyenlere de fikir olması için bu konuyu açtım..

Sizin de benim gibi yaşadığınız sorunlar var mı, ameliyattan sonra sizi telaşlandıran problemler yaşadınız mı?

Mesela ben bir de ameliyattan hemen sonra grip oldum.. Bu da beni epey zorladı, umarım bir zararı olmamıştır..

Şimdi ise havalar çok soğuk, Cuma günü 2. haftamı dolduracağım, acaba dışarı çıkmak kötü etkiler mi?

Bir de arada bir burnuma elimle çarpıyorum, uyurken özellikle. Bu çarpmaların bir zararı olur mu acaba? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..

• geçmiş olsun :) sanırım bu zaman kadar herşey netleşmiştir açmışlardır burnunu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.