Şimdi Ara

burslar hangi gün alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi çıktı onayladım Son hanesi 16 ayın kacında alabilirim bankamatik kartı yetişmese bile alabilirim miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

TC Kimlik No Son Hane 0 Olanlar :Her Ayın 6'sında
    TC Kimlik No Son Hane 2 Olanlar:Her Ayın 7'sinde
    TC Kimlik No Son Hane 4 Olanlar:Her Ayın 8'nde
    TC Kimlik No Son Hane 6 Olanlar:Her Ayın 9'nda
    TC Kimlik No Son Hane 8 Olanlar:Her Ayın 10'nda burs veya öğrenim kredilerini tahsil edebilecekler.

Kart çıkmadan önce yatarsa vezneden alabilirsin. Hatta gitmişken avuç içi tanımlatmak istiyorum de. Avuç içini tarayacaklar. Böylece kart yanında yokken, avuç içi taramalı atmden para çekip yatırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 2 Ocak 2015; 1:49:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni konu açmaktansa bende bir şey sorayım , e devlette öğrenci belgem görünmesine rağmen , öğrenciliğim teyit edilememiş. yine de taahhütnamemi onayladım , pazarteside söğütözündeki genel merkezine gider elden veririm öğrenci belgesini , asıl merak ettiğim şey kredim şubat ayınamı sarkar yoksa bu ay alabilirmiyim?
  • sampiyon bilo S kullanıcısına yanıt
    Benim kredi 10 unda yaticak diger ay sarkmassa krediyi cekmek icin olan krediyi kac gun once alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

Benim kredi 10 unda yaticak diger ay sarkmassa krediyi cekmek icin olan krediyi kac gun once alabilirim?

Harçlık avansı kastediyorsun sanırsam. Harçlık avansın aktif olması için ilk kredi/burs yatması gerek.

Kartsız çekme durumunda ne kadar masraf alır ziraat

• Kartsız çekmenin iki yolu var. Biri banka içindeki vezneden. Diğeri avuç içi tanımlattıktan sonra, avuç içi taramalı atmden.
    İkisindende masraf alınmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kyk kimlere çıkıyor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kredi-burs yatmadan ziraatin kartini alamazmiyim ?parayi yattiktan sonra cekicem tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahlaki Adam -- 3 Ocak 2015; 9:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

Kredi-burs yatmadan ziraatin kartini alamazmiyim ?parayi yattiktan sonra cekicem tabiki

Geçen sene kart hemen verilmişti. İsimsiz kartlar vardı 100lerce. Herkese bir tanesini tahsis ediyorlardı. Bu senede aynıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.