Bildirim
Bursaspor'un şampiyon olmasının arkasındaki gerçek neden(miş)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ee ne var bunda ?
Bjk maça yatmasaydışampiyon olurlardı a
-
İbretlik paylaşum subhanallah -
Bu görüntüler eski Bursa küme düştükten sonra geri döndüklerinde Beşiktaşlı taraftarlarının aralarına girip saldırdıkları maçtan öncesi (Beşiktaşlıym)
-
40 yapar 40!!!! -
NEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!111!!bir!! -
İstanbul Olimpiyat Stadında'da tekbir getirildi, hatta arkadaşlarımı kırmamak için bende tekbir getirdim. O maçta 2-1 yenildik, ee o zaman görünmez güçler neredeydi? Ayrıca Texas taraftarı maçtan önce güzelce demlenir, Bursaspor'un bir çok maçına gidiyorum gördüm, yaşadım oraan biliyorum -
Konunun başlığına mouse tuttum.Konuya girerken ehehehe.... diye gülüyordum.
Linkteki başa baktım.Haber maber diyince bir durdum.
Açtım okudum.Artık eskisi gibi değilim.
Alttaki yorumlara baktım..Bakmaz olaydım.Gazanız mubarek olsun bursaspor diyen var.
İyi değilim artık hiç değilim.. -
cCc texas cCc
Texas Ülkü Ocaklarıda maça gelmiş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 18 Mayıs 2010; 22:58:30 > -
Sadece gülüyorum. Böyle bir haberi yapmak Bursasporlu oyuncuların şampiyonluk için akıttığı tere saygısızlıktır. Adamlar koşmadı hiçbirşey yapmadı. Tekbir getirerek şampiyon oldular. -
ya abi tekbirle başarı gelseydi imamlar zengin olurdu -
Allah Allah peki neden dünya kupalarını hep gavurlar kazanıyor?İran arabistan gibi şeriatla yönetilen ülkelerin esamesi okunmuyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: nietzsche
Allah Allah peki neden dünya kupalarını hep gavurlar kazanıyor?İran arabistan gibi şeriatla yönetilen ülkelerin esamesi okunmuyor?
Gavurlar da hu çekip çıkıyomuş öyle deme. -
Şampiyon olmasının nedeni tabii ki bu değil.
Ancak çok hoş bir görüntü.
Gel de Bursasporlulara için kaynamasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevdayaKurban -- 18 Mayıs 2010; 23:01:20 > -
Dinle, duayla başarı elde edilseydi... -
Çok ibretlik paylaşım olmuş ceCece -
quote:
Orijinalden alıntı: nietzsche
Allah Allah peki neden dünya kupalarını hep gavurlar kazanıyor?İran arabistan gibi şeriatla yönetilen ülkelerin esamesi okunmuyor?
Şuan dünyada hiç şeriat ile yönetilen devlet yok.Yanlış bilgi vermeyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: Gimildenn
Dinle, duayla başarı elde edilseydi...
Bizim ligde paranın allahı aziz yıldırım olduğuna göre, dinle imanla alakası yok bu işin -
quote:
Orijinalden alıntı: cellocan
Çok ibretlik paylaşım olmuş ceCece
Bu mesajı 10 yere kopyala sevdiğini başka biriyle görüceksin(ben denedim oluyo!1!1!1) -
quote:
Orijinalden alıntı: SevdayaKurban
Şampiyon olmasının nedeni tabii ki bu değil.
Ancak çok hoş bir görüntü.
Gel de Bursasporlulara için kaynamasın.
lan olm siz gerçek misiniz ya..
Benzer içerikler
- bek ecza deposu çalışan yorumları
- coca cola zero kilo aldırır mı
- antika singer dikiş makinası değeri nasıl belirlenir
- pi2 organisations çalışan yorumları
- yurtiçi kargo adres değişikliği
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X