Şimdi Ara

Bursaspor maçı ve takımımıza tam destek. Genel değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taraftar profilimiz ciddi derece değişti arada iyi gün taraftarları çıkıyor gerçi. Cumartesi günü Vodafone Arena da boşluk kalmaması lazım. İstanbul da ve imkanı olan arkadaşlarımız varsa lütfen Cumartesi günü maça gidip takımımıza sahip çıksınlar.

Bu çocuklar 20 maçtır yenilmedi sağlık olsun olacaktı illaki bu. Bu şekilde olması gerekmiyordu fakat yapacak bir şey yok. Devre arası için güzel haberlerim var. Yönetim transfer yapma konusunda çok hızlandı 3 yada 5 aday var. Sol bek ve sol Stoper oynayabilen bir oyuncu alacağız kesin olarak. Ofansif ortasaha ve kanatta oynayabilen kanattan oyun kurabilen bir isim gündemde ve en önemlisi Santrafor gelecek arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 7 Aralık 2016; 12:10:24 >

• Fenerbahçeli ve Galatasaraylılara kızmıyorum istediklerini söylemeye özgürler.
  • 20 maçta 10 galibiyet 10 beraberlik toplam 40 puan

20 maçta 15 galibiyet 5 malubiyet toplam 45 puan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

20 maçta 10 galibiyet 10 beraberlik toplam 40 puan

20 maçta 15 galibiyet 5 malubiyet toplam 45 puan

Dostum lig maçlarının rövanşı olduğu için beraberlik bazı durumlarda iyidir. Şampiyonlar liginde Kiev i evimizde yensek şimdi formalite maçıydı.

Ben berabere kaldığımız bir tek Gençlerbirliği ve Konyaspor maçına üzülüyorum ligde. Gençlerbirliği maçı resmen komediydi 2.yarı rahat 10 tane gol pozisyonuna girdik olmadı. Konyaspor zor bir takım zaten.

GS maçı beklenmedik bir şekilde 2-0 geriye düştük takım rezil 3-4-5 olmasın derken 2-2 bitti çok sevindim.

Başakşehir i anlatmaya gerek yok ligin en iyi top oynayan "TAKIM"ı bence. adamlar gerçekten takım olmuş.

Fenerbahçe yi aslında yenebileceğimizi düşünüyordum özellikle 85 den sonra 2-3 kere gittik ama olmadı.

Bunun dışında bariz bir hatası yok takımın. Talisca ve Caner in yokluğunda.

Nazar boncuğu olsun bence bu mağlubiyet eminim şimdi daha da sıkı çalışmalar başlayacaktır. Taraftarın desteğiyle devre arasına kadar kayıpsız geçersek transferlerle bu ligi yine götüreceğiz.

• 8-0 gibi bir durum yok ezik futbolla felan.Evet bu aralar kötü oynuyoruz takviye şart dünkü maç farklıydı kırmızı karttan sonra ben bile dondum bu hakem napıyor diye oyuncularda oyundan düştü o yüzden kabul edilebilir.Ayrıca bu futbol fark da olur fark da atarsınız.

Karamsar olmaya gerek yok oyuncularda bu kafa ile çıkmalı tıpkı geçen sene sporting lisbon maçı gibi konsantrasyonu lige verme vakti
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

Gerçekten kötü oynarsınız rakip muazzam oynar Benfica maçının ilk yarısı gibi. Eyvallah dersin takımı yerden yere vurursun. Dün böyle bir durum yoktu. İlk 10 dakika rezil oynayan ve golü yiyen BJK vardı. Daha sonra 29.dakikaya kadar kaleyi abluka altına alan gol atamayan takım vardı sahada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.