Şimdi Ara

Bursaspor'dan 58.Madde Değişikliğine Red!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 26 Ocak 2012 tarihine genel kurul çağrısı yapılarak futbol disiplin talimatının 58.Maddesinden değişiklikler yapılması hususu genel kurulun tasvibine bırakılmıştır.

30.12.2011 tarihinde toplanan yönetim kurulumuz futbol disiplin talimatı 58.maddedeki değişik yollarla gündeme getirilmek istenen tüm önerilerin OY BİRLİĞİ ile REDDİ yolunda karar almış, kararımızın ayrıca ve gerekçeleriyle birlikte kamuoyu ile paylaşılması da benimsenmiştir.

Şöyle ki;

1. Oyun oynanırken kural değiştirilmesi fikir ve düşüncelerinin kimseye ve özellikle futbol dünyamıza bir faydası düşünülemez.

2. Bursaspor Kulübümüzün yakın geçmişte ligden düşmesine neden olan olaylar halen hafızalarımızda derin ve silinmez izlerle yer almaktadır. Bu yıllardaki iddiaları bile halen ve tamamen açığa çıkarılmamış, kulüpler arası taraftarlar arası husumetler kapatılmamış iken şike ve şikeci zihniyetlere yönelik hafifletici hükümlerin gündeme getirilmesine şiddetle karşıyız.

3. Bursaspor Kulübü olarak ülkemizdeki tüm kişi, kurum ve kurulları bu konudaki mevcut kanunlar ve kuralları gecikmeksizin derhal ve adil bir şekilde uygulamaya koymaya davet ediyoruz.

4. Ayrıca bu konuda süreci başından sonuna kadar dikkatle ve özenle takip edip özellikle şike konusunda hiçbir hukuksuzluğa mahal verilmeyecek şekilde sürecin devamının takipçisi olacağımızı da özellikle belirtiyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla arz olunur.

Bursaspor Kulübü
    Yönetim Kurulu

• Ak koyun kara koyun yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
    Sadece adalet isteyen takımlar;

*Bursaspor,
    *Galatasaray,
    *Trabzonspor,
    *Orduspor,

...
  • Helal olsun Bursaspor'a.

Onurlu davranışlarından dolayı kutluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Ak koyun kara koyun yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
    Sadece adalet isteyen takımlar;

*Bursaspor,
    *Galatasaray,
    *Trabzonspor,
    *Orduspor,

...

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Helal olsun Bursaspor'a.

Onurlu davranışlarından dolayı kutluyorum.

• Artacak sayimiz, degistiremeyecekler Allah'in izniyle kafalarina gore maddeleri.
  • Nihayet bazıları akıllı ve mantıklı bir şeyler söylemeye başladı. Ligden düşürme cezasını kaldırmayı düşünmek bile omurgasızlıktır.

Şunu da belirtmek gerekir. TFF ve diğer kulüplere bu ligden düşme cezasını kaldırma cesaretini veren spor bakanıdır. Umarım bu yanlışlarından dönerler.

Tebrikler Bursaspor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isstanbul -- 31 Aralık 2011; 23:34:36 >
  • helal olsun, yavaş yavaş herkesin tarafı ortaya çıkıyor. ama bu terbiyesiz,seviyesiz(!) yazıyı tff karşılıksız bırakmaz ve pfdk'ya yollar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz şampiyonlar ligine alınığımız günlerde bursaspor yönetimi birilerinin sözleriyle trabonspora dolaylı yollardan saldırıp çıkar edineye çalışmışdı resmen bizi ispiyonladılar bu yüzden bursasporun yönetimine temkinli yaklaşmak lazım. ama sonuçda aldıkları bu karar sağ duyunun bir gereğidir. her neolusa olsun tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

biz şampiyonlar ligine alınığımız günlerde bursaspor yönetimi birilerinin sözleriyle trabonspora dolaylı yollardan saldırıp çıkar edineye çalışmışdı resmen bizi ispiyonladılar bu yüzden bursasporun yönetimine temkinli yaklaşmak lazım. ama sonuçda aldıkları bu karar sağ duyunun bir gereğidir. her neolusa olsun tebrik etmek lazım.

Hocam akli dengemizde sıkıntı var sanırsam. Terazi'nde Trabzon lehine oynama var. İki gündür yorumların, akla hayale Sığmayacak tutarsızlıkta. Siz şampiyonluğu istiyorsanız, Bursaspor'da istiyor. Cunku bu iddianamenin icinde siz de olduğunuz için. Siz iddianame açıklamadan UEFA'ya 0 tolerans diye bas bas bağırırsanız, Bursaspor kendi menfaatleri için(ya da temiz futbol) bunu yapmasını nasıl garip karşılıyorsun bilmiyorum.

Ama bu konuda Trabzonspor taraftarını makul bulmuyorum. Teşvik primine yeltendiginiz ispatlansa bile, o benim kupam diyeceksiniz, biliyorum. Dava da FB'den daha az suçlu görünmek ve kupayı alıp susmak tek dert.

Bursa TS menfaatine bir is yaptıgı için hemen iyi. Haklısın. Öteki türlü Bursa yönetimine supheyle bakılmalı. Tabi yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siempré -- 2 Ocak 2012; 5:34:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Siempré

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

biz şampiyonlar ligine alınığımız günlerde bursaspor yönetimi birilerinin sözleriyle trabonspora dolaylı yollardan saldırıp çıkar edineye çalışmışdı resmen bizi ispiyonladılar bu yüzden bursasporun yönetimine temkinli yaklaşmak lazım. ama sonuçda aldıkları bu karar sağ duyunun bir gereğidir. her neolusa olsun tebrik etmek lazım.

Hocam akli dengemizde sıkıntı var sanırsam. Terazi'nde Trabzon lehine oynama var. İki gündür yorumların, akla hayale Sığmayacak tutarsızlıkta. Siz şampiyonluğu istiyorsanız, Bursaspor'da istiyor. Cunku bu iddianamenin icinde siz de olduğunuz için. Siz iddianame açıklamadan UEFA'ya 0 tolerans diye bas bas bağırırsanız, Bursaspor kendi menfaatleri için(ya da temiz futbol) bunu yapmasını nasıl garip karşılıyorsun bilmiyorum.

Ama bu konuda Trabzonspor taraftarını makul bulmuyorum. Teşvik primine yeltendiginiz ispatlansa bile, o benim kupam diyeceksiniz, biliyorum. Dava da FB'den daha az suçlu görünmek ve kupayı alıp susmak tek dert.

Bursa TS menfaatine bir is yaptıgı için hemen iyi. Haklısın. Öteki türlü Bursa yönetimine supheyle bakılmalı. Tabi yaa.

biraz tartışma kültürün öğrenin derim zatıma bu denli saldırmak kimsenin haddine değil bilip bilmeden duygularınızlan yorum yapıyosunuz iddinamin içeriğinde acaba trabzon nasıl yer alıyo bunları biliyomusunuz sivas maçında fenerin pisliklerine tepki olarak o iddinamede yer aldı ben bu yüzden nevzat şakarı tebrik ediyorum öyle mal mal durup kaderine razı olmamış o sivas maçıyla ilgili telefon konuşmalarındaki zamanı iyi analiz edin lütfen ankaragücü maçında ise melih gökçeğin densiz densiz konuşmaları yüzünden o iddinamede varız bilmem hatırlarmısın bizim başkan tv lere çıkıp telefon görüşmelerinde arayan değil aranan olduğunu dile getirdi keza şampiyonlar ligine giderkende uefa trabzonspor kendisine yapılan şikeyi engellemeye çalışmış gibi söylemlere başvurdu trabzonspor benim gözümde tertemizdir bizi olayların içine çeken insanlara siz kanıp aldandıysanız ona bişe yapamam
    bursa içinse üstte söylediklerimden başka söyleyeck lafım yokdur

• Karakterli kulüpler kendilerini ortaya koyuyor. Diğer kulüplere ise banlanmamak için hiçbirşey söylemiyorum.
  • Herbirinizin birbirinden farkı yok şike yapmak teşvik vermek yada bunlar yeltenmek arasında ne fark olabilirki birisi parası vardır bağlantısı vardır her türlü kervanını sürdürür kimisi uzun yıllar sonra şampiyon olabilmek için yeltenir ama başaramaz. Birde karakterden bahseder. Aynı sezon içinde 2 kez Uefaya 2 Kezde şampiyonlar ligine katılma hakkını kazanır. Sizin sorununuz tutuğunuz takımların renklerinin gözlerinizi kör etmesi. Siz ne denli saf duygularla o takımları tutsanızda tuttuğunuz takımlar o derece karaktersiz haysiyet yoksunu ve gereksiz insanlar yönetiyor siz bunun farkına varamıyorsunuz. Sizlerde bu yöneticileri klübünüzü korumak adına savunduğunuzu düşünürsek siz kendi karakterinizi düz mantıkla burdan çıkarabilirsiniz ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.