Şimdi Ara

Bursadan, bizimle çalışacak, web işlerinden anlayan birini ARIYORUZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 1 Ağustos 2013; 17:14:32 >

• bursadan iş arıyodum ama web tasarımından anlamam getir götür de çalışabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

bursadan iş arıyodum ama web tasarımından anlamam getir götür de çalışabilirim

ilginiz için teşekkürler.
    koşullar yukarıda yazıyor.
  • bursadayım ama sizle çalışmak istemiyorum.tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

bursadayım ama sizle çalışmak istemiyorum.tamam

gölge etme başka ihsan istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıya çekelim birinin işine yarar belki
  • maaş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Web tasarımcı ya da 600 lira maaş vermezsiniz heralde Web tasarımı çok geniş kavram sizin istediğiniz hangi diller falan ? Ne gibi şeyler olcak ona göre
  • Bursa'danim, web tasarimindan anlamam, yasim da belirttiginiz aralikta degil zaten. Asgari ucrete yerlerinizi supururum, tuvaletleri temizlerim, duvarlari silerim. Ogrenciyim, para lazim.

• maaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Web tasarımcı ya da 600 lira maaş vermezsiniz heralde Web tasarımı çok geniş kavram sizin istediğiniz hangi diller falan ? Ne gibi şeyler olcak ona göre

pm yollandi.

• maaş ne kadar?
  • arkadaslar maas sorup duruyrsunuz ama birincisi maas buraya yazilmaz.ikincisi tum sartlar sagliyrsaniz pm atip iletisime gecmeniz sadece ilk asama.
    iyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

arkadaslar maas sorup duruyrsunuz ama birincisi maas buraya yazilmaz.ikincisi tum sartlar sagliyrsaniz pm atip iletisime gecmeniz sadece ilk asama.
    iyi gunler

Ben piyasanın durumunu görmek açısından "maaş nedir?" diye sordum.

"Web tasarımdan anlayan" kelime grubunun içeriği çok geniş. Web tasarımın neresinden anlayan mesela? Kodlamasından mı , programlamasından mı , tasarımından mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

arkadaslar maas sorup duruyrsunuz ama birincisi maas buraya yazilmaz.ikincisi tum sartlar sagliyrsaniz pm atip iletisime gecmeniz sadece ilk asama.
    iyi gunler

Ben piyasanın durumunu görmek açısından "maaş nedir?" diye sordum.

"Web tasarımdan anlayan" kelime grubunun içeriği çok geniş. Web tasarımın neresinden anlayan mesela? Kodlamasından mı , programlamasından mı , tasarımından mı?

elbette hepsinden az çok anlamalı ama esas üzeirnde durmak istediğimiz nokta; girişken ve sonuca odaklı bir kişi.

sorunuza ne kadr cevap oldu bilemem ama diğer bir açıdan gerekirse tasarımı vs. ayrıyetten bir başkasına da yaptırabiliriz.umarım anlatabilmişimdir.

• Webi sıfırdan tasarlamayı bilmiyorum ama şablon üzerine site kurdum linkte atabilirim.Ancak web işlerinden anlayan derken biraz daha açarsanız daha faydalı olur.Yani kod bilen birimi veri tabanı bilen birimi.Ona göre talip olalım
  • - Web tasarımından anlayan birini istiyorsunuz fakat web tasarımı basit bir siteden tutun youtube facebook vb. karmaşık siteleri kapsayan bir iştir. Web tasarımından anlayan biri derseniz basit html siteleri yapabilen biri de başvurabilir.
    - 24- 35 yaş aralığında olan birini arıyorsunuz fakat üniversite mezunu şartı aramadığınıza göre niye minimum 24 ? 18 Yaşında çok iyi web tasarımı yapanlar da var.
    -Maaşı yazmamanızın sebebi nedir ? Sigorta vb. olacakmı ? Bunlar önemli şeyler. Eğer birinin istemediği maaşı verecekseniz sigorta yapmayacaksanız niye insanların boşu boşuna zamanını alasınızki ?
    İş arayan biri olsam sizin firmanıza şüpheyle bakardım.
  • Bir saçma iş ilanı daha
  • @Furkan*
    @Arcatera

amaç muhalefet ise şansınızı siyasette denemenizi tavsiye ederim
  • pm attım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.