Şimdi Ara

bursada e-kitap okuyucu deneyim merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • e kitap konuları bu bölümde açılmış. bende buraya açayım. bursada e kitap okuyucu bakıp, inceleyebileceğim bi yer var mı? d&r zafer plaza yok dedi. istanbul da yalnızca e kitap okuyucu satan yerler var ama bursada yok bi yer sanırım. kitap yerine almaya değer mi merak ediyorum. pc gibi göz yormuyor diyolar ama nasılmış bakmak istiyorun. pdf okunacak. kobo modelleri hoşuma gitti ama deneyim merkezi yok. bayaa da pahalı ürünler alıp gerek yokmuş demeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sağolun. fiyatlar acayip uçuk. libra 2 ile libra colour arasında kaldım. bayaa inceleme izledim yurtdışı vs. almak istediğim kitap seti 10-15 bin tl. evde yeriydi vs. sıkıntı. ekitap okuyucu alıp hem biraz daha uyguna hem de farklı kitaplar da okumak diye düşününce mantıklı geldi, basılı kitapların yer kaplaması vs yine de karşılar gibi 10 sene gitse. pdf okunacak daha çok. ikinci el denk getirmeye çalışıyorum ama acayip pahalı. tek iş görüyor birde insanın gözüne pahalı geliyor. normal kitapta zamanla gözler gidiyor bi süre sonra bunda ışığını açıp font büyütünce devam edilir sanki okumaya daha rahat

Hocam Libra Colour renkli olan model. Libra 2 ise siyah/beyaz olan model. Çizgi roman filan okumuyorsanız renkliye gerek yok. Ayrıca Libra 2'nin piksel değeri filan daha iyi. Görüntü kalitesi daha iyi. Bu arada hocam ben cihazın kendi ışığını hiç kullanmıyorum. Ortamın ışığı yeterli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aynen biliyorum colour olan renkli. çizgi roman vs okumam, libra 2 ve b/w olan modeller daha iyi aslında. karşılaştırmalı çok video izledim ekran için. colourda ekran ışığı açmak gerekli %10-30 arası aynı ekran aydınlığını yakalamak için ama libra 2 gibi siyah beyazlarda açmaya gerek kalmadan okunuyor. ama colour da repairable yani bu avrupa birliği zorluyor ya tamir edilebilme vs o bakımdan istiyorum biraz da. alınca uzun süre gitsin batarya icap ederse kendim değiştiririm diye.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.