Şimdi Ara

bursada çavdarlı mı , akkoyunlu mu daha iyi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
17.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çavdar erkeği, kepekli erkek bunlar
    Konu başlığıyla hiç ilgim yok ama okuyunca hiçbir zaman Çavdarlı'ya gitmemem gerektiği hissine kapıldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rahan35

    Çavdar erkeği, kepekli erkek bunlar
    Konu başlığıyla hiç ilgim yok ama okuyunca hiçbir zaman Çavdarlı'ya gitmemem gerektiği hissine kapıldım

  • Arkadaşlar! yıllardır toyota kullanıcısıyım.iki bayiide denedim fakat geçen gün akkayonluda bakımını yaptırdım Akkoyunlu son noktayı koymuşş zaten 2009 yılında müşteri memnuniyetınde hem satışla hem serviste türkiye2.si olarak bursaya derece getirmişler yani neyi tartışıcaz ki gidin görün farkı yaşayın !!!!
  • waow AKKOYUNLU ha!

    wonderful!
    müthiş!
    harika!
    esracengiz!
    iananılmaz!
    süper!
    hiper!
    manyak bir deneyim!!!





    özetle; çok salak mı duruyoruz ?
    ya da bizi kandırabilecek kadar akıllı mısınız?




  • sen kendine yakışanı yazmışsın zaten bu tür yakıştırmalar hiç yakışmıyor

    ben objektif olarak yorumladım . istersen kendinde dene lütfen taraflı bakmayalım....
  • cin olmadan adam çarpmayalım...


    ekleme:mazot paramı gönderin deneyeyim... 1 depo mazot lazım bana..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 25 Ocak 2010; 11:36:35 >
  • çavdarlı-akkoyunlu cephesinde, epeydir bir gelişme yok...
  • iki hafta sonra ön farı değiştireceğim kaskodan. arka tamponumda da bir iki ufak göçük var.
    ön farı kaskodan yaptıracağım için arka tamponu eşantiyon isteyeceğim...yada ufak bir mebla ila halletmeyei deneyeceğim.

    her iki servisin de hizmet kalitesi ortalamanın üzerindedir diye tahmin ediyorum.

    ama artın insanlar için en önemli husus fiyat.

    bakalım hangisi daha uygun fiyat verecek ve daha nitelikli olarak halledecek bu sıkıntıyı.

    yaşadıklarımı ve edindiğim izlenimleri sizlerle paylaşacağım.

    sevgiler.
  • sonuç nedir?
  • Konu fake dolmus , saka gibi resmen.. corollami ve filan servisi cok seviyorum , gelin filan serviste huzuru bulun , lay lay..

    Arkadasim biz gerizekalimiyiz..

    Bu iki servisin alin birini vurun otekine.. Ikiside sadece rutin bakimda para yolmayi biliyor. Akkoyunluya kemer yuvasindan ses geliyor dedim , yag dokmusler , orta sutunda yag damlalarinin izi kalmis. Vitesi geriye takinca cok zor ileri geciyor diyorum , usta olucak adam inatla normal oldugunu iddia ediyor. 85kg 1.88 boyundayim iki elimle zorlayip anca vitesi atiyorum adam normal ama bi sokup yaglayalim biz dedi. Sonuc 0.. Anca yaglamayi biliyor.. Cavdarli ise dunyadan bi haber 2-3 tane suslu kiz koymus , motor koruma cart curt kitlemeye calisiyor.. Kemer yuvasina komple izolasyon yapmislar guya , en ufak bir duzelme yok.

    Bu hafta 30bin bakimi icin gidecegim. Vites , debriyaj , direksiyon ve tikirtilarla ilgili sikayetlerimide bildirecegim. Gene hic sallamassalar veya sallar gibi yapip sallamassalar sikayetvardan toyota genel merkeze hertarafa mail yazacagim.

    Resmen toyotadan soguttu bu iki servis beni.. Allah'tan ciddi sorun cikarmiyor araba..




  • arkadaşlar sormanıza gerek yok kesinlikle akkoyunlu çavdarlıdan memnun olanlar kesinlikle periyodik bakım yaptırmıştır. sakın mekanik ve kaporta için gitmeyin gerçi haklarını yemeyelim fazladan boya bile yapıyolar çok ta inceler söylemiyorlar sürpriz yapıyorlar size aracınızı aldıktan sonra gösterin başka yere .çok uyanık ve yalancılar devamlı personel değiştiriyorlar aracınızı beşyolda yaptırın daha iyi şu an arabamdaki kaporta işçiliğini görseniz usta olmanıza gerek bile yok berbet üç ay sonra vernikleride soyulmaya başladı kendi yaptıkları arabaya otokoptan daha düşük fiyat veriyorlar o kadarlar ayni ama telefonla arayıp ne olur 5 puan verin demeyi çok iyi biliyorlar düşük verirseniz engelleniyosunuz kimsecikler toyota bile sizi aramıyor.
  • 80 000 bakımı için fiyat aldım
    akkoyunlu 645
    çavdarlı 470

    arkadaşlar kusura bakmayın ben paramı sokaktan toplamıyorum

    standart bakım yapılanlar standart
    tüm isteklerim yapıldı

    ben işime bakarım
    onlarda aynısını yapıyor

    2. el kısmına gidin akkoyunlunun sizin aracınız tukaka
    kendilerininki altın. bunu sadece akkoyunlu değil hepsi yapıyor

    kimse bana şu iyi bu kötü demesin
    fiyat alın yaptırın, yapmazlarsa kafalarına vurursunuz
  • İlgi-alaka ve müşteriye yakınlık gösterme konusunda açık ara Çavdarlı. Ama adamlar serviste daha ölmesine binlerce km olan parçaları değiştirip 2000 liraya varan bakım ücreti alıyorlar. Ayrıca torpido kapağı yayını yapamadılar. Onun dışında bence ilgi ve müşteri isteklerine yaklaşımları çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikler herkeze merhaba aranıza yei üyeyim ve başımdan geçen bursa daki iki servis olaylarını anlatayım

    öncelikle aracım toyota corolla hb 2005 model buzamana kadar sürekli olarak bakımlar olsun tamir olsun akkoyunluda soluğu alıyoduk her gittiğimizde ise hep hüsran ama işçiliklerine lafım yok heleki boya konusunda ayırt bile edilmiyor . ama danışmandaki ve bazı yedek parçadaki adamlarda insanlık namına sıfır aracımdan önden ses geliyo ustayla biniyoruz sesi gösteriyorum adamın dediği laf sen böyle sürersen gelir ya bu onu ilgilendiren bişey değil işini yap bitir ses gelmesin zamanlagelirse gene geliriz neyse bunu geçiyorum aracımın ibrekısmındaki plastik herkezin başına gelmiştir çok ince kılcal çizgiler oluyo zamanla silindikçe onu değiştirdik ve hararet sensörünü nasıl bozmayı başardılarsa bozuyolar ve aracı bize veriyolar geri götürüyoruz ertesi gün adamın dediği elektronik alet nerde ne zaman bozulacağı belli olmaz bizden kaynaklı değil dediler geçtik.
    sonra araca far takılıyor babam almaya gidiyor ve biz ilçesinde oturuyoruz araç geliyor servisten çıkan arabanın içinde sinyal ampulu ve duyu yok takılmamış nasıl bi servis kontrol elemanları varsa artık ve gittiğimde dedim sizin aracı son olarak kontrol eden elemanınız varmı dediğimde evet dediler bende yok ki bu halde çıkıy bu araba burdan dendi ve adamın dediği bidaha getirmeyin ozaman bunu bi servis nasıl der kızdım bu tavırlarına ve servisimi değiştirdim.
    ÇAVDARLIYA gidiyorum adamlardaki ilgi alaka hoşnutluk akkoyunlunun yanından geçmiyo ve onumarada ilgileniyoalr işleriyle mazeme teminatı olsun boyoda olsun adamlar cidden iyler. akkoyunludan tampon spoyleri die geçen parçayı söylüyorum dedikelri o orjinal parça değil bizde yok ama çavdarlıya yolladım ilgilendiler yurtdışından getirttiler ilk servise gittiğimde kayboldum yolu telde telefonla tarif etmelerine rahmen en sonunda dedim böyle olmucak beni gelin alın bi eleman yolladılar ve anında bulunduğum yerden aldılar istediğim yere tekrar bıraktılar aracım olna kadar bi servisten daha ne istenelinebilir bence ve benim görüşüm ÇAVDARLI




  • benim servis vakti de geldi. yorumlara baktım da sitenin çavdarlı'dan para alması lazım tek mesajlı fakeler dolu...
    aracı çavdarlı'dan aldım. 10 bin bakımı var. ararım, hangisi uygun yaparsa ona giderim...
  • Merhaba aracımın 10 bin bakımı geldi aracı düzceden aldım alırken 10 bin bakımı fiyatları nedir diye sorduğumda 250 lira civarı denildi.. bakım fiyatları uygun imajı çizdi HIZEL oto. Bursada yaşıyorum Düzce ve Balıkesir dahil bir kaç servisi aradım hepsi 10 bin bakımı için 450 lira fiyat veriyor. 1000 ön bakım için akkoyunluya gtimistim çok kalabalık ve saatlerce bekledim üstüne aracı yıkama yapalımmı dediler mümkünse dedim ama araç leş gibi teslim edildi. Nesye bunlar teknik sorunlar değil aşılır elbette. Fakat 10 bin bakımı için 450 lira gibi bir fiyat cok uçuk geldi bana.. Çavdarlıdan fiyat aldım 370 lira olur daha önce sizinle hiç çalısmamısız denildi. (maksat ayağınız alışşın demek oldu sanırım:). Bu sefer çavdarlıyı tercih edeceğim.. Bakalım sonuçtan memnun kalırım umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y.l.z

    sen kendine yakışanı yazmışsın zaten bu tür yakıştırmalar hiç yakışmıyor

    ben objektif olarak yorumladım . istersen kendinde dene lütfen taraflı bakmayalım....

    objektif ha
    yakında servis var, bi bakayım dedim nereye gitsem acaba...
    eleman onca sene sadece bu cevabı vermiş, bunun için üye olmuş.
    sonuç: yine çavdarlı'ya karar verdim...

    düzenleme: oha geçen sene de bu zamanlar mesaj atmışım, o zaman da çavdarlı'ya giydirmişim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.h.met -- 19 Ekim 2014; 2:18:21 >




  • Merhaba arkadaşlar

    Bakım yaptırmak için nereye gitsem diye araştırırken burada yazılan yazıları okudum. Bence taraflı yazılmış yazılar dedim ve Çavdarlı'ya gittim. Gittiğinizde sizi mini etek giymiş sarışın bayanlar hoş geldiniz nasılsınız çay ister misiniz falan filan... diye karşılıyorlar. Bir arkadaşımız bu yazıları yazmış ama inanmamıştım. Daha sonra arabayı kontrol ettiler ve motor kaplama ister misin, Toyota yol sigortası ister misin klimalar temizlensin mi gibi bir kaç soru sordular ve ben tamam dedim fiyat 750 TL dedi peki indirim yok mu dedim toyoya forever kartınız yok onu verelim bu kart ile yüzde on indirim var sizin için 650 ye yaparız dedi. peki dedim buraya kadar her şey normal... Araba servisten çıktı teslim edecekler. bir tane park sensörü çalışmıyordu herhangi bir şey söylemediniz dedim. tekrardan baktılar sensör bozuk yenisi 50 lira dediler. buna da tamam dedim. araba tekrardan servise girdi park sensörünü takmak için... Sabırla bekledikten sonra en sonunda arabayı aldım gelelim hesabı ödemeye. karttan geçirmek istedim tamam dediler. post makinesinde gördüğüm rakam 749 TL verdiğim tepki aynen şu: OP OP bu benimki değil yanlış geçirdiniz dedim kadın biraz şaşırdı. ve faturayı inceledi hayır beyefendi bu sizin dedi. ve bir anda şok oldum. ben bu fiyata anlaşmamıştım dedim. Sonra oraya git buraya git faturaları göster falan filan fiyatta yanlışlık yokmuş. neymiş efendim size bilgi verirken toplamada yanlış yapmışız ÖZÜR DİLERİZ.. sonuç bu. en sonunda utanmadan bize 10 üzerinden 10 tam puan verin diye pazarlık yapıyorlar... bir de orada çalışan işçileri insan yerine koymuyorlar onların hiç bir değeri yok.. sizin paranıza karşı sahte bir tebessüm ve gülücük... Arabamı ikinci el aldım çok fazla arabadan da anlamam İLK KEZ BİR ARABAYI BAKIMA GÖTÜRDÜM VE SON KEZ Çavdarlı'ya götürdüm...


    Herkese selamlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hisarteam -- 3 Haziran 2015; 15:34:21 >




  • konu çavdarlı trolleri ile dolmuş adam çavdarlıyı övmek için üye olmuş 5 yıl mesaj yazmamış bu konuyu da gördükten sonra kesinlikle akkoyunlu
  • atla kullanıcısına yanıt
    bendeki izlenim de tam tersi oldu :)
    çok şükür garanti bitti de ikisinden de kurtuldum. küçük sanayi candır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.