Şimdi Ara

Bursa Vatan bilgisayar PS4 sipariş veriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar az önce bursa nilüferdeki vatan bilgisayar ile görüştüm 13 aralıkta ellerine 5-6 adet ps4 geleceğini söylediler ve 3 kişi isim yazdırmış eğer kesin alacaksanız sizinde yazdıralım dediler ve direk ürünü ayırabiliyorum dediler bursadaki arkadaşlar arayıp yada gidip isimlerini yazdırabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskayas -- 10 Aralık 2013; 14:47:23 >

• Ben bursa abatolium da ki sony center ile gorustum dun 1.400 tl ye satiyorlar 13 unde gelir gelnez ariycaz dedi isim yazdirdim ben :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bursada yaşıyorum ama üniversite için adanadayım cihazı adanadan alacağım ama bir türlü sipariş alan yer bulamadım
  • istanbul pendik şubesini aradım sonuç hüsran
  • Acele etmeye gerek yok ocak 8 de her yere cok sayida gelecek o zaman alin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bioleon555

Acele etmeye gerek yok ocak 8 de her yere cok sayida gelecek o zaman alin bence.

Bende o zaman alicam gibi çek bonus derken nerden baksak 200tl ucuza alırız

• Bursa'dayım ve Cuma günü alamazsam kötü olur.İnternet üzerinden mi alsam diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

istanbul pendik şubesini aradım sonuç hüsran

Gelmicekmiymiş yoksa kalmamışmı?
  • Buyuk zincir elektro marketlerde fiyatlar en az 250 tl farkediyo bide orda ilk personel aliyo :-D kalani musteriye satiyorlar . En uygun fiyat sony centerlarda 1.400 tl size tavsiyem sony centerdan baska yerden almamaniz geç olsun temiz olsun oyunlari da 110 tl ye yurt disindan alabilirsiniz online aliscerisle.

• Teknoloji magazalari 200-250 tl farkla satmayacak sony fiyatindan satacaklar 1399 tl den yani sony centerlarda cok az stok var magaza basina 3-4 tane ancak dusuyormus en iyisi teknosa media markt vatan gibi yerlerden almak

• teknosa 1.399 a satacak :D adamlar 2 oyun al biri bedava kampanyasındaki oyunun üstündeki bandrolu söküp o bedava oyunuda 180 e satıyor :D kampanya yok diyor :D neyse umarım sen haklı cıkarsın sony nin belirlediği fiyattan satarlar ama hic ümidim yok acıkcası vatan da ilk cıktığında indirim yapmıyor bekleyip görelim..
  • arkadaşlar bu arada bursa kentmeydanı ve carrefourdaki teknosalara da ps4 sevkiyatı yapılacakmış almaya niyeti olanlar oralarada uğrayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.