Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş İptal Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 01.03.2015 tarihinde Samsung Galaxy Tab 4 T230 aldım havaleyi yaptım. Telefonuma 5-6 saat önce " siparişiniz faturalandırma aşamasındadır" diye mesaj geldi ama ben tabletten soğudum yorumları okuyunca. Asus memo pad 7 alıcam hepsiburadadan iptal edebilir miyim acaba ?

Orijinalden alıntı: CeBiDeX

Merhabalar ben 01.03.2015 tarihinde Samsung Galaxy Tab 4 T230 aldım havaleyi yaptım. Telefonuma 5-6 saat önce " siparişiniz faturalandırma aşamasındadır" diye mesaj geldi ama ben tabletten soğudum yorumları okuyunca. Asus memo pad 7 alıcam hepsiburadadan iptal edebilir miyim acaba ?

Edemesen bile internetten aldığın ürünleri koşulsuz iade etme hakkın var 7 veya 15 gün olmalı diye biliyorum bu arada 15 gün ho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HavlayanSinek

quote:

Merhabalar ben 01.03.2015 tarihinde Samsung Galaxy Tab 4 T230 aldım havaleyi yaptım. Telefonuma 5-6 saat önce " siparişiniz faturalandırma aşamasındadır" diye mesaj geldi ama ben tabletten soğudum yorumları okuyunca. Asus memo pad 7 alıcam hepsiburadadan iptal edebilir miyim acaba ?

Edemesen bile internetten aldığın ürünleri koşulsuz iade etme hakkın var 7 veya 15 gün olmalı diye biliyorum bu arada 15 gün ho

Peki nasıl iade ederim ürünü aldıktan sonra ?

Orijinalden alıntı: Classico

Memopad hd 7 kotu onun yerine tab s al

ME176CX Hocam , HD 7 değil ya iptal mesajı yolladım vatana görmezlerse yada bişey olursa ürün elime ulaşırsa nasıl geri vericem 7 gün içinde ?
    Daha Fazla Göster
  • Güncel beyler uyuyamam ben böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genuine Leather

Sitenin sayfasında iade koşulları vardır, oradan bakınız. Oturduğunuz yere yakın vatan bilgisayar şubesi olabilir. Sayfasından şubelere bakın. İade işlemi şubeden de gerçekleşiyor olabilir.

Kupon veriyolarmış galiba iade edince ben direk şimdi iptal etmek istiyorum şuan hala şipariş hazırlanıyor diyor.
  • Bizde yağlı radyatör aldık. İade ettik çek verdiler doğrudur. Fakat orada iadeyi alan kişi internette alınan ürünleri koşulsuz 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz demişti. Kafaya takma derim, çek de olsa paranı kurtarırsın. Bu hafta farklı ürün aldık çeki kullandık.

Direk iade için yarın vatan bilgisayarı ara. Yardımcı olabilirler, mail ile uğraşma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genuine Leather -- 3 Mart 2015; 0:51:48 >
  • quote:

Bizde yağlı radyatör aldık. İade ettik çek verdiler doğrudur. Fakat orada iadeyi alan kişi internette alınan ürünleri koşulsuz 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz demişti. Kafaya takma derim, çek de olsa paranı kurtarırsın. Bu hafta farklı ürün aldık çeki kullandık.

Direk iade için yarın vatan bilgisayarı ara. Yardımcı olabilirler, mail ile uğraşma derim.

Yarın okulum var 8.30 da 8 gibi arıyabilirim ama yaşım 18 den küçük bir sorun olur mu sizce ?
  • Zannetmiyorum. Öğlen arasında vs. de arayabilirsin. Kafana takma adamlar bizim koca yağlı radyatörü aynı gün iade aldıklar. Koşulsuz iade hakkın var, ürün gelse bile aç vatanın sayfasında nasıl iade edeceğin yazar, kargo vs. Arayıp iade edeceğim de bilgilendir. Sonrada parayı veya çek neyse alırsın. Küçük esnaf gibi aldığın malı iade edemezsin kardeşim demiyorlar.

• quote:

Zannetmiyorum. Öğlen arasında vs. de arayabilirsin. Kafana takma adamlar bizim koca yağlı radyatörü aynı gün iade aldıklar. Koşulsuz iade hakkın var, ürün gelse bile aç vatanın sayfasında nasıl iade edeceğin yazar, kargo vs. Arayıp iade edeceğim de bilgilendir. Sonrada parayı veya çek neyse alırsın. Küçük esnaf gibi aldığın malı iade edemezsin kardeşim demiyorlar.

Okulum saat 16.30 da bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeBiDeX -- 3 Mart 2015; 1:05:04 >
    Herneyse bu kadar takma, gelince açmadan geri gönderirsin onlarda niye geri gönderdin demezler, alırlar rahat ol

Orijinalden alıntı: Beni.neden.banladınız

Vatan mı hepsiburada mı kafam karıştı
    Herneyse bu kadar takma, gelince açmadan geri gönderirsin onlarda niye geri gönderdin demezler, alırlar rahat ol

Geldiğinde okulda olurum annem alır.

quote:

Orijinalden alıntı: Beni.neden.banladınız

Vatan mı hepsiburada mı kafam karıştı

Geldiğinde okulda olurum annem alır.

Olsun alsın annen, ararsın kargo şirketini alır götürürler işleri ne

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.