Şimdi Ara

bursa-trilyede yemek yemek yiyeni neden kazıklıyorlar,dün olanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha öncede aynı yerde marketten ürün aldık pahalı satıyorlar,yada bozuk mal veriyorlar
    küçük yerleşim yeri,oradaki küçük halk yok melek bilmem ne filmi burada çekildi diye havalara girmiş,pahalı yada bozuk şey veriyorlar
    aradan 2 sene geçti yine dün gidelim dedik gittik yemek yedik ama ohooo

arkadaş çorba istedi küçük tasta mercimek çorbası 5 tl
    bursada en pahalı lüks yerde 3 tl dir,neyse sorun değil dedik
    ben ekmek arası köfte istedim 5 tl dir,kadın dedi ekmek arası yok kalmadı dedi,yani ekmek yokmuş içine koymalık zaten onların fiyatları 5 tl di ama öyle deyince hamburgerden tut herşey ellerinde olmuyor belkide mahsus dedi,hafta sonu diye gelen kalabalık olunca pahalıdan satmaya sebep

neyse sonra ben dedim tabak köfte getir,tabakta 4 tane köfte geldi yanına domates ve soğan fiyat 10 tl

birde kola içicektim küçük kısa kola şişe 200 ml olan fiyat 2.5 tl
    bende almadım

ardından su getirdiler,otobüslerdeki küçük yuvarlak kısa sulardan,üstü soyup kaldırılan cinsten,neyse bende fiyat liste kataloğa baktım su yazmıyor
    herhalde bedava dedim,ama içesim gelmedi iyiki içmemişim meğerse 1 tl miş,2 su 2 tl

sonra yedik ve hesabı vericem 15 tl tuttu biliyorum,kadına sordum 17 tl dedi,neden dedim sularda var dedi..
    ben su içmedim dedim o halde 15 tl vercen ama birde masada soda var sodayıda öde dediler

ben masaya oturduğumda soda şişesi vardı kaldırmadınız dedim,sonra tamam dedi 15 tl aldı

bu ne ya olanlara bak

• 4 köfteye 10 liramı verdin . kardeşim kusura bakmada kazık degil küregin sopasını geçirmişler bildigin kusura bakmada kalkardım yemezdim başka yermi yok neden o kadar para verdin bilemedimki keşke vermeseydin geçmiş olsun adresini verde soguk su yollıyım beleş
  • orda ğek yemek yenen yer bulamazsın 2 veya 3 dükkan vardır birde 100 metre ötede sahil kenarı balık restaurant
    sanırım belediye mekan açtırmıyor
    dün tek açık yer burasıydı birde balık yemek yerleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.