quote:Orijinalden alıntı: Egot Bunlar hangi akılla Bursa da böyle bir şey yapmaya cesaret etmişler Bunlar akıllanmıyo bursadaki kaçıncı olay ben sayamadım hepsinde garanti olay çıkıyo sonrada dağılıyolar
quote:Orijinalden alıntı: Eufrazinequote:Orijinalden alıntı: Egot Bunlar hangi akılla Bursa da böyle bir şey yapmaya cesaret etmişler Bunlar akıllanmıyo bursadaki kaçıncı olay ben sayamadım hepsinde garanti olay çıkıyo sonrada dağılıyolarquote: Bunlar akıllanmıyo bursadaki kaçıncı olay ben sayamadım hepsinde garanti olay çıkıyo sonrada dağılıyolar Polis olmasaydı kan çıkardı orda
quote:Orijinalden alıntı: Egot quote: Bunlar akıllanmıyo bursadaki kaçıncı olay ben sayamadım hepsinde garanti olay çıkıyo sonrada dağılıyolar Polis olmasaydı kan çıkardı orda Şerefsiz herifler ya bide sokaktaki masum insanlara saldırmışlar
quote: Orijinalden alıntı: 89 Şerefsiz herifler ya bide sokaktaki masum insanlara saldırmışlar En azından çevredeki esnafa arabalara birşey olmamış.Genelde yaptıkları senin dediğin gibi masumlara oluyor
ne zaman olmuş la bu bursadan 1 günlüğüne ayrılıyorum olana bak bugün olduysa eğer keşke orda olsaydımda bi kaç tekmede ben ataydım ..
2:42 de sopalı adam kime vuruyor? Neyin sopası var elinde ? Sopasız adam bi yandan küçük çocuğun elini tutuyo.Garip bi an olmuş orda
quote:Orijinalden alıntı: Egot quote: Bunlar akıllanmıyo bursadaki kaçıncı olay ben sayamadım hepsinde garanti olay çıkıyo sonrada dağılıyolar Polis olmasaydı kan çıkardı orda