Şimdi Ara

BURSA ŞEHİR İÇİ SERVİSLERİ KALKTI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önümüzdeki günlerde İzmir'den Bursa'ya, Uludağ Üniversitesi'ne yolculuk yapacağım. Bildiğiniz gibi Uludağ Üniversitesi, Bursa'nın girişinde, terminal ise şehrin diğer ucunda kalıyor. Ben geçen sene gittiğimde Pamukkale Turizm beni Bursa girişindeki Shell benzin istasyonundan alıp okula bırakmıştı. Bu uygulama sayesinde hem zamandan tasarruf ediyoruz hem de şehrin bir ucundan diğer ucuna arkanda 2 valiz eşya ile sürünmüş olmuyoruz. Bu sene aldığım duyumlara göre şehir içi servisler kaldırılmış. Yakın zamanda İzmir yolunu kullananıp Hamitbey Tesisleri'nden veya benzin istasyonundan servis ile okula giden oldu mu? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa acil cevaplasın lütfen.



  • Şehir içi servisler, ben 13 yıldır bursadayım, hiç görmedim. Ancak bazı firmalar gece için bu şekilde bir çalışma yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Yoksa otobüsten inip 100 metre ilerde olan burulaş a binmek mecbur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bursa ulaşım konusunda çok sıkıntılı elin niğedisinde bile merkeze servis var burada büyükşehir güya yok hemde pahalı
  • Arkadaşlar Bursa'ya geldim. Dediğim gibi hem Bursa girişindeki servis kaldırılmış hem de terminalde servis yok. Ben daha önce bu kadar saçma bir uygulama görmedim.
  • hocam bursa belediyesi yamyamların eline düştü. tek dertleri vatandaşı nasıl söğüşleyebiliriz. toplu ulaşım 2,6tl. taksi ücretleri zaten uçuk. trafik dersen istanbulu aratıyor ve hiç çözüm düşünen yok. şehir zaten beton yığını, bir park, bir bahçeye hasretiz. ama vatandaş da bunlardan vazgeçemiyor yapcak bişey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.