İstanbul'daki suç oranları, apaçiler cart curt hiçbir yerde bulunmaz bunu önce bilin.. 10 milyonluk bir şehirde herşeyin en fazlası mevcuttur.
alın size burda
şaka la bunlar heryerde ama cevapta gelmiş liselilerden
apaçi baya var insanların çoğu saygısız kültürsüz ve havası pis çok nem var
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
Bursa güzeldir.Türkiyede yaşanabilecek en güzel il Bursa bence.ha tabi değerini bilene.
İzmirli mod: ON Abartma. İzmirli mod: OFF
Bursa güzel şehir,ikinci senemdeyim.İstediğin herşeyi yapabiliyorsun.Kültürel etkinlik açısından bence çok doyurucu.Eğlence yaşamı da çok iyi.Ulaşım gerçekten sıkıntılı ama.
quote:
Orijinalden alıntı: A.l.p.r
quote:
Orijinalden alıntı: tnght
çok pahalı---çok sıkıcı---sürekli göç alan kanazilasyon---nefret ettim-- -toplu taşıma berbat---sosyal yetersizlik---insan kalitesi---metronun kapıları açılmaz- --apaçiler yüzünden tarzını belirleyemezsin---sokakta sevgilinle dolaşma sakın- --hayatta kalman için piç olman gerek---betmen daki gatınn şehri yanında paris- --suç oranı---serseri dolu-- kısacası kaçın burdan yada gelmeyin ...........
Neresi?
sen neresinde yaşıyorsun? Gel nilüfere ortam gör paris maris hak getire
quote:
Orijinalden alıntı: 89
quote:
quote:
çok pahalı---çok sıkıcı---sürekli göç alan kanazilasyon---nefret ettim-- -toplu taşıma berbat---sosyal yetersizlik---insan kalitesi---metronun kapıları açılmaz- --apaçiler yüzünden tarzını belirleyemezsin---sokakta sevgilinle dolaşma sakın- --hayatta kalman için piç olman gerek---betmen daki gatınn şehri yanında paris- --suç oranı---serseri dolu-- kısacası kaçın burdan yada gelmeyin ...........
Neresi?
düştük bağlarbaşıya birader
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 89
quote:
quote:
Neresi?
düştük bağlarbaşıya birader
isyan etmen normal o zaman oralar it kopuk serseri doludur
Bursa nın her semti için bu söylenmemeli. Nilüfer ile diğer semtler arasında dağlar kadar fark var.. İnsan Kültür Sosyallik Kentleşme Temizlik vs....
doğudan kürt göçü olmasa Bursa güzel şehir
quote:
Orijinalden alıntı: fevkaladeninfeyki
doğudan kürt göçü olmasa Bursa güzel şehir
sen gel bizim mahalleye gör göçü birader şehit olur bayrağı bi biz acarız
Bursa'nın batısı ile doğusu bambaşka.Nilüfer Avrupa kenti gibi ancak doğusu rezalet bence.20 yıl önce bataklık olan yerler şimdi lüks evlerle doldu taştı.Arabayatağı,Yavuzselim,Hacivat,Erikli,Beyazıt,Garaj altı denilen yerler serseri yuvaları hep.Altıparmak-Çarşamba desen gece travesti kaynıyor Kent Meydanı da ona keza.Garip bir şehir Bursa ama ben seviyorum bambaşka havası suyu
ş.evler diye bir yer varmış orada nasil bi yerdir ?