Şimdi Ara

Bursa - Kırklareli hangi yol ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa'dan Kırklareli'ne bayram sonu veya bayram ortası gibi gitme durumum olacak.
    İstanbul üzerinden gitmek mi yoksa çanakkale üzerinden gitmek mi mantıklı olur? Bursa - Çanakkale yolunu daha önceden hiç kullanmadım. Yol durumunu bilen birisi yazarsa sevinirim, özellikle yol kalitesi ve duble yol durumu hakkında.

• bursa-çanakkale gayet güzel ve tenha yol. çanakkale ye gelmeden çardaktan feribota biniyorsunuz, karşıya geçip geliboludan, keşana oradan malkara, hayrabolu ve kırklareli isatnbula hiç girmeyin derim.
  • Bursa Çanakkale arası yolunu bilmiyorum ama Biga - Kırklareli yolu hakkında tecrübelerim var.

Bir kere duble yol bekleme. Çanakkaleyi çıkana kadar yollar 2 geliş 2 gidiş şeklinde genelde. Yol kalitesi yollar güzel öyle kötü değil kısım kısım çalışmalar vardı Ramazan öncesi (gerçi 1 yıldır var )..

İstanbul trafiğine girmektense benimde tercihim bu yönde olur.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi Biga üstünden Lapseki İskelesine geleceksiniz ordan Geliboluya geçeceksiniz feribot ile bunn ücretide 25 TL isterseniz devam eder Çanakkeden ,Eceabat iskelesine geçersiniz burdanda ücret aynı ama biraz daha yol kat etmiş olacaksınız. Aşağı yukarı 1 saati bulur ve diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 5 Ağustos 2012; 19:09:19 >
  • Çok güzel tenha yol ama biraz uzatıyor mesafeyi.Bizde 7 sene boyunca ara ara Bİlecik-Pınarhisar yaptık Çanakkale yolu İst. yolundan daha fazla ve biraz daha yorucu oluyordu.Ama gayet zevkli oluyordu.
    İstanbul'daki yol çilesi,stresi olmuyor,bakına bakına gidiyorduk.Epey bir çalışma var 2-3 sene önce ama artık bitmiştir,kaymak gibi yol olmuştur
  • tekirdağ a feribot varsa bu şekilde gidebilirsiniz
  • cevaplar için teşekkürler.

birde çardak-gelibolu ile lapseki-gelibolu hattının bir farkı var mı?
    ben lapseki-gelibolu feribotunu kullandım ama çardak-gelibolu bilmiyordum.
  • Özel feribotlar 5 dk'da karşıya geçiyorken devletinkiler hem pahalı hem yarım saate yakın bir sürede karşıya geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çanakkaleden giderdim hem değişiklik olur.
  • bursa çanakkale arası tenha olur ve yol da fena değildir. ama devamı hakkında fikrim yok..
  • Eğer çanakkaleden gidecekseniz bir kestirme söyleyeyim. Çanakkale- Keşan- Uzunköprü. Uzunköprüden Pehlivanköy sapağına girin ve o yolu hiç bırakmayın, Babaeski'ye çıkın. Babaeski'den Kırklareli yaparsınız.

Dikkat edilmesi gereken olarak, Keşan- Uzunköprü arası yol çalışmaları var tek şeride düşüyor.
    Uzunköprü-Pehlivanköy-Babaeski arası yol tek şerit gidiş dönüş bildiğimiz köy yoludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Segamaster

Eğer çanakkaleden gidecekseniz bir kestirme söyleyeyim. Çanakkale- Keşan- Uzunköprü. Uzunköprüden Pehlivanköy sapağına girin ve o yolu hiç bırakmayın, Babaeski'ye çıkın. Babaeski'den Kırklareli yaparsınız.

Dikkat edilmesi gereken olarak, Keşan- Uzunköprü arası yol çalışmaları var tek şeride düşüyor.
    Uzunköprü-Pehlivanköy-Babaeski arası yol tek şerit gidiş dönüş bildiğimiz köy yoludur.

alternatif yol için teşekkürler.

Uzunköprü-Pehlivanköy-Babaeski yolu tek şerit köy yolu demişsiniz. Peki asfalt yol mudur? Yolun kalitesi nasıldır? Buradan gitmeye değer mi? Google'dan bakınca bu yolu sadece 2km kısaltıyor Havsa üzrinden gitmeye göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

quote:

Eğer çanakkaleden gidecekseniz bir kestirme söyleyeyim. Çanakkale- Keşan- Uzunköprü. Uzunköprüden Pehlivanköy sapağına girin ve o yolu hiç bırakmayın, Babaeski'ye çıkın. Babaeski'den Kırklareli yaparsınız.

Uzunköprü-Pehlivanköy-Babaeski yolu tek şerit köy yolu demişsiniz. Peki asfalt yol mudur? Yolun kalitesi nasıldır? Buradan gitmeye değer mi? Google'dan bakınca bu yolu sadece 2km kısaltıyor Havsa üzrinden gitmeye göre.

Köy yolu dediğim yanlış anlaşılmasın tabi ki de asfalt yol çukursuz temiz bir yol. Tatlı sayılan virajların bol olduğu bir yol. Gündüz buradan giderseniz sıkıntı çekmezsiniz. Google'dan bende baktım şimdi pek bir fark yok ama yolu bilmiyorum sağlam gideyim derseniz. Uzunköprü-Havsa-Babaeski-Kırklareli yapın. Çünkü duble yol ve daha güvenli. Yol yapım çalışmaları var bölge bölge tek gidiş gelişe düşüyor.

• quote:

quote:

quote:

Köy yolu dediğim yanlış anlaşılmasın tabi ki de asfalt yol çukursuz temiz bir yol. Tatlı sayılan virajların bol olduğu bir yol. Gündüz buradan giderseniz sıkıntı çekmezsiniz. Google'dan bende baktım şimdi pek bir fark yok ama yolu bilmiyorum sağlam gideyim derseniz. Uzunköprü-Havsa-Babaeski-Kırklareli yapın. Çünkü duble yol ve daha güvenli. Yol yapım çalışmaları var bölge bölge tek gidiş gelişe düşüyor.

tekrar tesekkurler.

ben muhtemelen Havsa üzerinden giderim, hatta yolu biraz daha uzatıp Edirne'de güzel bir tava ciğer yedikten sonra Kırklareline geçebilirim:)

herkese emniyetli sürüşler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar tesekkurler.

ben muhtemelen Havsa üzerinden giderim, hatta yolu biraz daha uzatıp Edirne'de güzel bir tava ciğer yedikten sonra Kırklareline geçebilirim:)

herkese emniyetli sürüşler...

Bencede öyle yapın. :) Aydın Usta'dan yemeyi unutmayın, afiyet olsun. :) İyi günler. :)

• Bu yolu defalarca kullanmis biri olarak yogunluga gore sabah erkenden cikin direk topculardan gecin ordan teme ve durmaksizin babaeskiye dek otoban sonrasinda da 35-40km daha kirklarelindesin, yol daha genis ve de erken cikarsan trafikte yok, hem yol cok cok daha guzel ve de guvenli, canakkale uzerinden gitmek yolunuzu 100km daha uzatir ve gelibolundan sonra o yol bu bayram trafiginde tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cevaplar için teşekkürler.

birde çardak-gelibolu ile lapseki-gelibolu hattının bir farkı var mı?
    ben lapseki-gelibolu feribotunu kullandım ama çardak-gelibolu bilmiyordum.

Bu hatlar aynı zaten Lapseki(Çardak) -Gelibolu aynı yerler.

CorsairSA@ Eğer Ç.Kale çıkışındakiçalışmalar ise hala devam
  • Lapseki'de veya Gelibolu'da peynir helvası yiyebileceğim güzel bir yer var mı?

Daha önceden Tekirdağ'da yemiştim ve beğenmiştim.
  • çok kilometre yada geniş ama yoğun gtrafiğin olduğu bir seçenekle karşı karşıya kalmak...
    Bu arada Boğaz Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünün trafiğini de mutlaka düşünmek lazım!!!
  • quote:

Lapseki'de veya Gelibolu'da peynir helvası yiyebileceğim güzel bir yer var mı?

Daha önceden Tekirdağ'da yemiştim ve beğenmiştim.

Biga üstü geleceksin bigada heryerde var peynir helvası
    Ayrıca çardaktan uğraşma lapsekiden geç daha iyi çardaktakiler özel dolmadan kalkmıyor ama sorsan hemen kalkıyor diyor
    lapsekide gestaşın saati geldiği zaman boşta olsa doluda olsa tam yol ileri.
  • lapsekiyi oldum olası sevememişimdir, İstanbul'dan geç ama geç vakitte geçmelisin, gün içinde tıkanır kalırsın.. hem de şehir görmüş olursun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.