Şimdi Ara

Bursa ile Van arası ne kadar yakıt masrafım olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sizlere bazı sorularım olacak.

Bursa ile van arası yaklaşık olarak 1700 km gidiş dönüş olsa 3500 km eder...

Grande Punto diesel araç ile bu yolu kaç ytl olarak ne kadar masrafla alırım.Vw kaç litre yatıt gider tahminen?

Bir en iyi yakıt harcayan sürücü olarak birde acemi yakıtı fazla hrcayan sürü olarak karsılastırarak yanıt verirseniz sevinirim...Yani en az ve en çok olarak bir rakam verirmisiniz.

Birde daha az yakıt için ne yapmam gerekir.

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

• Grande punto 1.3 MULTIJET 16V 90 hp şehir dışı yakıt tüketimi 3,9 / 3,8 (bunlar Fiatın sitesinden almış olduğum teknik verilerdir)
    70 hp " " " " 3.5
    biz bunu ortalama 4 litre alırsak 100 km'de 4 litre yakıt yakmış oluruz.3500 km'de 140 litre mazot yakmış oluruz.mazotun tam olarak ne kadar olduğunu şuan bilmiyorum 2,5 ytlden hesaplarsak 350 ytl yakıt masrafın olur.buna acemiliğinide eklersek 400 ytl gibi bir fiyat çıkar.Vw kaç litre yakar yazmışsında Vw'nin hangi modelinden bahsediyorsun,yazarsan daha açıklayıcı bilgiler yazarız.
  • bursa-van!!!!
    yenisehir havalanından van a ucak var.naptınız ya.okadar yol dıreksıyon mu sallanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Grande punto 1.3 MULTIJET 16V 90 hp şehir dışı yakıt tüketimi 3,9 / 3,8 (bunlar Fiatın sitesinden almış olduğum teknik verilerdir)
    70 hp " " " " 3.5
    biz bunu ortalama 4 litre alırsak 100 km'de 4 litre yakıt yakmış oluruz.3500 km'de 140 litre mazot yakmış oluruz.mazotun tam olarak ne kadar olduğunu şuan bilmiyorum 2,5 ytlden hesaplarsak 350 ytl yakıt masrafın olur.buna acemiliğinide eklersek 400 ytl gibi bir fiyat çıkar.Vw kaç litre yakar yazmışsında Vw'nin hangi modelinden bahsediyorsun,yazarsan daha açıklayıcı bilgiler yazarız.

Hımm teşekkür ederim aslında bakarsanız bence bu fiyat oldukça iyi daha fazlasını bekliyordum zaten tek olmayacağım için fiyatta bölünür yani dahada ucuz olur.

Orada Vw yerine Ve yazmak istemişimdir.Hata için kusura bakmayın.tekrar teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

bursa-van!!!!
    yenisehir havalanından van a ucak var.naptınız ya.okadar yol dıreksıyon mu sallanır.

Arkadas biraz daha açık konuşmak gerekirse bursa ile baku söz konusu yol.Ben sadece tr son sınırına kadar olan yolu sordum.

Bilgisi olan varsa eğer tahminen bursa baku kaçbin km eder gidiş dönüş onuda yazarsa sevinirim.

• Fabrika değerlerine bi bak istersen uzun yolda ne kadar yakıyormuş, ordan hesap yapabilirsin.
  • bunu kendinde hesaplayabilirsin.Bursa-Bakü arası kaç km olduğunu bulup.100kmde 4 litre yakıcağını varsayıp ufak bir matematik işlemi ile çözümleyebilirsin.Hatta ve hatta Bursa-Avusturalya arasını bile hesaplayabilirsin
  • saatte 100 km hızı geçmezsen 410 ile 434 ytl arası yakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.