Barınaklarda zor bende hep chow chow istemiştim ama alamadım sokakta kömür yerken bir köpek gördüm onu aldım 3 yıldır birlikteyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Barınaklarda zor bende hep chow chow istemiştim ama alamadım sokakta kömür yerken bir köpek gördüm onu aldım 3 yıldır birlikteyiz
Hani eğer bilen varsa yazsın buraya çünkü barınaklar bursanın neredeyse uç noktalarında. Gitmek bakmak derken baya zaman alabilir.
Barınaklarda güzel köpekler olabiliyor. Ben hamitler kent mezarlığının üzerindeki toki girişindeki barınağa bazen giderim. Güzel yavrular görüyorum. Köpek satın almadan önce dolaşmakta fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaclk
Barınaklarda güzel köpekler olabiliyor. Ben hamitler kent mezarlığının üzerindeki toki girişindeki barınağa bazen giderim. Güzel yavrular görüyorum. Köpek satın almadan önce dolaşmakta fayda var.
Evet barınaklardan bahsediyorum. Demek istediğim para ile hayvan almadan önce barınaklar olsun internet siteleri olsun dolaşmak. Güzel bir şans olmuş arkadaşınız için :)
Hort olacak ama bursadayım bende merak ediyorum,chow chow olmasa bile 4-5 aylık tatlı yavrular bulabilme ihtimalimiz varmı bursada barınaklarda?
Barınaklar da golden en çok görülen ırk. Zaman zaman farklı ırklar da bulunur.
Sıcak fırsatlarda ki gibi, ilk gören alır. Sık sık gidip bakmanız lazım.
Husky, golden, alman kurdu barınaklarda çok oluyor küçükken bakıp büyüyünce sokağa atıyorlar mutlaka gidin bakın barınaklara cins birsürü köpek var
mahtant
kullanıcısına yanıt
Peki hocam teşekkürler,her şeyi hazırladım oynayacağı alandan kulübesine kadar bir tek gidip sahiplenmesi kaldı,dediğiniz gibi şansımızı deneye deneye denk getireceğiz o zaman 3-4 aylık tatlı bir şey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme