Şimdi Ara

Bursa hayvan sahiplenme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chow chowdur terrierdır hep hoşuma gitmiştir Acaba barınaklarda bulabilir miyim

• Barınaklarda zor bende hep chow chow istemiştim ama alamadım sokakta kömür yerken bir köpek gördüm onu aldım 3 yıldır birlikteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Barınaklarda zor bende hep chow chow istemiştim ama alamadım sokakta kömür yerken bir köpek gördüm onu aldım 3 yıldır birlikteyiz

Hani eğer bilen varsa yazsın buraya çünkü barınaklar bursanın neredeyse uç noktalarında. Gitmek bakmak derken baya zaman alabilir.
  • Barınaklarda güzel köpekler olabiliyor. Ben hamitler kent mezarlığının üzerindeki toki girişindeki barınağa bazen giderim. Güzel yavrular görüyorum. Köpek satın almadan önce dolaşmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaclk

Barınaklarda güzel köpekler olabiliyor. Ben hamitler kent mezarlığının üzerindeki toki girişindeki barınağa bazen giderim. Güzel yavrular görüyorum. Köpek satın almadan önce dolaşmakta fayda var.

barınakları kastediyosun sanırım ? Arkadaş korupark yakınlarında dogo arg. yavrusu buldu =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyzullah05

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaclk

Barınaklarda güzel köpekler olabiliyor. Ben hamitler kent mezarlığının üzerindeki toki girişindeki barınağa bazen giderim. Güzel yavrular görüyorum. Köpek satın almadan önce dolaşmakta fayda var.

barınakları kastediyosun sanırım ? Arkadaş korupark yakınlarında dogo arg. yavrusu buldu =)

Evet barınaklardan bahsediyorum. Demek istediğim para ile hayvan almadan önce barınaklar olsun internet siteleri olsun dolaşmak. Güzel bir şans olmuş arkadaşınız için :)
  • Hort olacak ama bursadayım bende merak ediyorum,chow chow olmasa bile 4-5 aylık tatlı yavrular bulabilme ihtimalimiz varmı bursada barınaklarda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Qvsh. kullanıcısına yanıt
    Barınaklar da golden en çok görülen ırk. Zaman zaman farklı ırklar da bulunur.

Sıcak fırsatlarda ki gibi, ilk gören alır. Sık sık gidip bakmanız lazım.
  • Husky, golden, alman kurdu barınaklarda çok oluyor küçükken bakıp büyüyünce sokağa atıyorlar mutlaka gidin bakın barınaklara cins birsürü köpek var
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkürler,her şeyi hazırladım oynayacağı alandan kulübesine kadar bir tek gidip sahiplenmesi kaldı,dediğiniz gibi şansımızı deneye deneye denk getireceğiz o zaman 3-4 aylık tatlı bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.